Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 02, 2012

Άφθονο γέλιο...Ο Κωστόπουλος συζητά με τον demi Φασουλή για τη Χρυσή Αυγή...

Ο τίτλος του βίντεο θα μπορούσε να ήταν: "Και τώρα τι θα γίνουμε εμείς που τόσα χρόνια πλουτίσαμε με τον υλισμό και τον εκφυλισμό....;"

Πραγματικά μοιάζει απολαυστικό να χαζεύεις αυτούς τους κοσμοπολίτες, όπως θα έλεγε και ο μεγάλος Περικλής Γιαννόπουλος, να συζητούν για την "Ιθάκη που χάνουν"...




3 σχόλια:

  1. Ο υποκριτής μέσα απο τα δικά του λόγια ξεβρακώνεται, λέει οτι είδε μια γυναίκα να την σφάζουν μπροστά στα μάτια του σην αγίου Κωνσταντίνου (Εθνικο Θέατρο) και φυσικά δεν αναφέρει καν αν ασχολήθηκε έστω ένα τηλέφωνο να κάνει στην αστυνομία.
    Κατα τα άλλα τον "φοβίζει" η Χρυσή Αυγή, μάλλον νομίζει και αυτός βλακωδώς οτι είναι "trendy" όποιος επιτείθεται στην ΧΑ.
    Δεν πειράζει, βλέπει ο ελληνικός λαος και κρίνει ποιοί του σταθήκατε και ποιοί γελάγατε πίσω απο την πλάτη του, δόξα τω Θεώ λέω που εμφανίζεστε κάποιοι με αυτό τον τρόπο.
    Πραγματικά αυτή η κρίση θα διαχωρήσει την ήρα απο το σιτάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω μονον ως ΓΕΛΟΙΟ το βλεπω το θεαμα να λυσσομανουν καθεστωτικοί απο lifestyle εκπομπές κατα της Χρυσης Αυγης, μονον ΗΛΙΘΙΟΙ ,καθεστωτικοι και εβραιομπολσεβικοι πλεον θα πρέπει να ειναι κατα της Χρυσης Αυγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H πουστάρα εκ ΄δεξιάς να πει τι πήγε να κάνει στο Μέμο Μπεγνή με το ζόρι όταν τον κάλεσε σπίτι της και ο Μπεγνής δεν ήθελε (να του τον δώσει) αφού ακο΄θστηκαν σε όλη τη γειτονιά, για να καταλάβει ο κόσμος το ποιος είναι φασίστας και μάλιστα αδερφή φασίστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών