Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 05, 2013

Πιάστηκαν αιχμάλωτοι 10 τούρκοι αξιωματικοί στη Συρία από το καθεστώς...Είχαν πάει προφανώς για τουρισμό

Tourkos stratiotis-1-NAI
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα πιστά "σκυλιά" του ΑμερικανοΣιωνισμού στη Μέση Ανατολή επί το έργον...Όπως έπραξαν βεβαίως και στη Λιβύη

Το τουρκικό Επιτελείο το διέψευδε, αλλά οι Σύροι ανακοίνωσαν και τα ονόματα

Ο Μετίν Λουτφί Μπαϊντάρ του κόμματος CHP, ανακοίνωσε ονόματα Τούρκων Αξιωματικών και αξιωματούχων της ΜΙΤ, που φέρονται να αιχμαλωτίστηκαν στην Συρία.
Ο Μπαϊντάρ ο οποίος τις ....
προηγούμενες μέρες είχε υποβάλει επερώτηση σχετικά με το περιστατικό και τότε το Γενικό Επιτελείο δημοσίευσε διάψευση, τώρα ζητά ανακοίνωση από τον Ερντογάν σχετικά με είδηση που δημοσιεύτηκε αρχικά σε συριακή εφημερίδα και έπειτα στα επίσημα κινεζικά και ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Ο Μπαϊντάρ στην επερώτηση του ισχυρίζεται πως οι Τούρκοι αξιωματικοί και αξιωματούχοι της ΜΙΤ που συνελήφθησαν είναι οι εξής: λοχαγός Γιασίν Κ., οι υπολοχαγοί Σιναν Τ., Φουάτ Γ., Μουσταφά Χ., και οι υπολοχαγοί Χασάν Γ., Ταρίκ Τ., Ιμπραήμ Μ., Γιουσούφ Τ., Μουράτ Γ., και Χαρούν Μ. Ρωτάει την πρωθυπουργία και το ΥΠΕΞ τι πληροφορίες έχουν σχετικά με αυτό το θέμα.
Η συριακή εφημερίδα El Vatan είχε γράψει πως Τούρκοι αξιωματικοί συνελήφθησαν την ώρα που επιχειρούσαν να διεισδύσουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Koerc κοντά στο Χαλέπι. Τότε το Γενικό Επιτελείο είχε διαψεύσει την είδηση και είχε πει πως ¨οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι πλήρως αναληθείς¨.
(εφημ. Ραντικάλ – tourkikanea)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών