Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 30, 2013

Απαλλάσσεται η Ντόρα Μητσοτάκη για το "ορφανό" 1 εκ. ευρώ...Οι φυλάκες για τους φοροφυγάδες του Στουρνάρα είναι για τους...θνητούς!

Απαλλάσσεται οριστικά με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών η Ντόρα Μπακογιάννη για την υπόθεση της «ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες».

Η υπόθεση αφορούσε σε ποσό 1 εκατομμυρίου δολαρίων, του συζύγου της, Ισίδωρου Κούβελου, το οποίο δεν είχε δηλωθεί στο «πόθεν έσχες» της κυρίας Μπακογιάννη το 2011. Πρόκειται για ποσό που προερχόταν από ρευστοποίηση μετοχών του επιχειρηματία στις ΗΠΑ και ακολούθως εμβάστηκε στην Μ. Βρετανία για ναυπήγηση πλοίου.

 Με το βούλευμα του.....
(αριθμ. 231/13) το Συμβούλιο Εφετών κλείνει ουσιαστικά την υπόθεση, αφού ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο έχει απαλλαγεί με βούλευμα ο κ. Κούβελος, ο οποίος αντιμετώπιζε την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης

2 σχόλια:

  1. Τι είναι ένα εκατ. δολάρια. Ο Δράκουλας και δρακουλοοικογένεια έχουν χρεώσει τον ελληνικό λαό με δις ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από αυτό το σάπιο και καταρρέον μεταπολιτευτικό καθεστώς δεν έχει κανείς την προσδοκία της τιμωρίας διεφθαρμένων πολιτικών προσώπων...όλοι αθώοι θα είναι πάντοτε...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών