Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 30, 2013

"ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΕΙ" ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Ταγίπ Ερντογάν: "Προσφέρουμε την βοήθειά μας για να φτιάξετε τζαμί στην Αθήνα"

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για την ΑΟΖ  και τα 12 ναυτικά μιλία μίλησε ο Σαμαράς άραγε ή και πάλι η Ελλάδα κούναγε σαν σκυλάκι το κεφάλι στις απαιτήσεις του...'μπαμπούλα'.

Ο Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε στο Κατάρ με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και  πρότεινε στον Έλληνα ομόλογό του, να κτίσει ένα τζαμί στην Αθήνα!
Ο Ερντογάν που πήγε στο Κατάρ για την προσέλκυση επενδύσεων, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.  Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών διήρκεσε 40 λεπτά και ήταν κεκλεισμένων των θυρών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Τούρκος πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους μουσουλμάνους της δυτικής Θράκης στην ελευθερία της λατρείας τους και στα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται για την απόκτηση ακίνητης περιουσίας στη μουσουλμανική μειονότητα καθώς και το διορισμό 240 δασκάλων μουσουλμάνων.
Ο Ερντογάν αναφέρθηκε στη....
δημιουργία ενός τεμένους στην Αθήνα, το οποίο συζητείται εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός πρότεινε να το φτιάξει η Τουρκία «για να έχουν ένα λατρευτικό χώρο οι μουσουλμάνοι της Αθήνας» είπε.
Πολλοί μπορεί να πουν ότι πρόκειται για μια "γραφική" κίνηση του Τούρκου πρωθυπουργού χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο. Δεν είναι όμως έτσι, ο Τούρκος πρωθυπουργός προσπαθεί να εμφανίσει την Τουρκία ως προστάτη όλων των μουσουλμανικών πληθυσμών και επιχειρεί ένα ποσοτικό άλμα που ξεπερνά τον ενδιαφέρον του για την μειονότητα στη Δυτική Θράκη, και το επεκτείνει στην μουσουλμανική μειονότητας στην Ελλάδα.
Από τους 150000 της Δυτικής Θράκης με τους μισούς να είναι τουρκόφωνοι περνάμε στους 800000-1000000 μουσουλμάνους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα και ισοδυναμούν με το 10% του πληθυσμού!
Εμφανιζόμενος ως προστάτης τους η Τουρκία πετυχαίνει με ένα διάγγελμα ανά πάσα στιγμή να προξενήσει γενικές ταραχές στη χώρα, με τις κεντρικά (μην ξεχνάμε ότι έχουν όλοι τους  αρχηγούς τους) κατευθυνόμενες μάζες των Αφγανών, Πακιστανών κ.α που διαβιούν στη χώρα μας.
Φανταστείτε μια κρίση στο Αιγαίο, και ταυτόχρονα μια κρίση στην Ομόνοια, πως θα αντιμετωπιστούν;
Το θέμα του τζαμιού το είχε ανακινήσει ο Τούρκος πρέσβης Κερίμ Ουράς μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του το Φεβρουάριο του 2012 δηλώνοντας:
«...Όπως είναι γνωστό, τα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία δεν ανήκουν μόνο στις χώρες στο έδαφος των οποίων βρίσκονται, αλλά αποτελούν κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας. Με αφορμή αυτήν την αντίληψη, στην Τουρκία δίνεται μεγάλη σημασία στη διάσωση όλων των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων, συμπεριλαμβανομένων των εκκλησιών και των μοναστηριών. Κατά τον ίδιο τρόπο, ελπίζουμε ότι και η γειτονική Ελλάδα θα συνεχίσει να πράττει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου να διασώσει τα Οθωμανικά-Τούρκικα μνημεία που υπάρχουν στην επικράτειά της. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η διάσωση των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων για την ενθάρρυνση της τουριστικής κίνησης ανάμεσα στις δύο χώρες, θα συμβάλει από τη μία στην οικονομία, ενώ από την άλλη στη διαδικασία προσέγγισης μεταξύ των δύο λαών.
Πιστεύουμε επίσης ότι οι προσδοκίες των Μουσουλμάνων που φτάνουν τις εκατοντάδες χιλιάδες στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, για την απόκτηση τόπου λατρείας και νεκροταφείου θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα».
Όπως βλέπετε η Τουρκία έχει σχέδιο και δεν "πετάει" τίποτα στην τύχη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών