Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 17, 2013

420 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΖΗΤΟΥΝ "Δημιουργήστε ένα παγκόσμιο νόμισμα"!

Το Institute of International Finance, που αντιπροσωπεύει 420 από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο και τους μεγαλύτερους χρηματοδοτικούς οίκους...κάνει έκκληση σανλύση για τη αποφυγή επικείμενων συναλλαγματικών πολέμων την δημιουργία ενός παγκοσμίου νομίσματος, σύμφωνα με τον το Jerome Corsi’s Red Alert reports.
Οι μάσκες πέφτουν ζητούν εδώ και τώρα την ίδρυση του Παγκόσμιου Κράτους, για αυτό το λόγο υπάρχουν και οιοικονομικές κρίσεις άλλωστε, για να επιβάλουν λύσεις, αι για αυτό το λόγο τις δημιουργούν.
"Μια βασική ομάδα από.....
τις κορυφαίες οικονομίες του κόσμου πρέπει να ενωθούν και να καταλήξουν σε συμφωνία," δήλωσε ο Charles Dallara, διευθύνων σύμβουλος του Ινστιτούτου Διεθνών ΟικονομικώνΧρηματοδοτήσεων στους Financial Times.
Με επιστολή που έχει συγγράψει ο Dallara στις 4 Οκτωβρίου κατέστησε σαφές ότι είναι αναγκαίος ο συντονισμός για το παγκόσμιο νόμισμα κατά την άποψη της ομάδας των G-20, για να αποτραπεί η διαφαινόμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.
Ομοίως, τον Ιούλιο έγινε αναφορά στα Ηνωμένα Έθνη και ζητήθηκε η αντικατάσταση του δολαρίου ως πρότυπο για τη διεξαγωγή των συναλλαγματικών αποθεμάτων στο διεθνές εμπόριο με ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα που θα εκδίδεται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Τυχαία όλα αυτά; Δεν νομίζουμε, αυτός που μας λείπει είναι ο Καίσαρας που θα μας κυβερνά. Η μήπως τον έχουν ήδη έτοιμο; Πάντως αν το όνομά του έχει και άθροισμα χξς' (666) τότε μας διοργανώνουν πολύ μεγάλη "φάρσα"
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Μα αυτό είναι ήδη έτοιμο εδώ και δύο χρόνια και το παρουσίασε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Mentventef.
    Και μάλιστα όχι το χαρτονόμισμα αλλά το πρωτότυπό του ασημένιο,το οποίο φέρει από την μία όψη του το έμβλημα των Illuminati και από την άλλη την γή χωρισμένη σε έξι ενωμένα Κοινοβούλια και τον δυσώνυμο αριθμό 666. Αφού ο στόχος επετεύχθη με την υποταγή της μόνης ανένταχτης Χώρας,της Ελλάδος, που θα μπορούσε να κόψει δικό της νόμισμα και να τους χαλάσει τα σχέδια,τώρα βοήθειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΟΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών