Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 17, 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης: Δέχονται να επανέλθει η συνταγματική ομαλότητα με 4 κάλπες

Mία πρώτη νίκη φαίνεται να καταγράφει η αντιπολίτευσης καθώς τα κυβερνητικά κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) δέχθηκαν να ακολουθηθεί  η συντεταγμένη διαδικασία ψηφοφορίας των τεσσάρων καλπών, μία για κάθε υπό παραπομπή, πρόσωπο που εμπλέκεται στο σκάνδαλο απόκρυψης και αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ: Γ.Παπανδρέου, Ε.Βενιζέλος, Λ.Παπαδήμος και Γ.Παπακωνσταντίνου
Για απόλυτη γελοιοποίηση και εξευτελισμό των....
θεσμών και του Κοινοβουλίου μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας την εισήγηση για τρεις διαδοχικές ψηφοφορίες και επτά κάλπες.
Κατήγγειλε, επίσης, και το προεδρείο ότι με τη στάση του συμβάλλει στην καταρράκωση των θεσμών.
«Δική μας πρόταση είναι μια ψηφοφορία, ένα ψηφοδέλτιο και μια κάλπη. Το θέμα αφορά στον σεβασμό των δημοκρατικών θεσμών» είπε ο κ. Παπαδημούλης και ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα μείνει σε όλες τις ψηφοφορίες.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με αφορμή την πρόταση του Ευ.Βενιζέλου για τέσσερις κάλπες, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
«Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η προσπάθεια κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος με το να στηθούν επτά κάλπες, είναι πρωτοβουλία του ίδιου του πρωθυπουργού» είπε, αποδεχόμενος την πρόταση για τέσσερις κάλπες.
Στη συνέχεια με την πρόταση των τεσσάρων κάλπεων συμφώνησαν τόσο το ΚΚΕ όσο και η ΔΗΜΑΡ. Ακολούθησε η συμφωνία της Νέας Δημοκρατίας, της Χρυσής Αυγής  αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών