Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2013

Τι γιορτάζουν οι εβραίοι με τη Χάνουκα; Για να θυμόσαστε τι "εορτάζουν" και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μαζί με τους ιουδαίους...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε όλες τις "αμερικάνικες" σειρές/ταινίες η πιο πολυδιαφημιζόμενη γιορτή των εβραίων είναι η "Χάνουκα"...
 
Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη) Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces». Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου.
 
Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδα Aish.com (και συγκεκριμένα στην σελίδα όπου ταξινομούταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays) και συγκεκριμένα στην ιουδαϊκή εορτή Χανουκά, κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των Μακκαβαίων, νίκησαν τα ....στρατεύματα του Επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς και κατέσφαξαν τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη. Στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται και κείμενα με τίτλο «Ελλάς, η Σκοτεινή Πλευρά», «Βλέποντας μέσα από το Σκότος», «Φωτίζοντας τις Ημέρες του Σκότους», «Η Δόξα του Ισραήλ εναντίον του Ελληνικού Κάλλους» κλπ… όπου παρουσιάζεται η «ένδοξη» κι «ανεπανάληπτη νίκη», του ιουδαϊσμού επί του Ελληνισμού, η οποία παρουσιάζεται θρησκευτικά από τους εβραίους σαν την επικράτηση του «φωτός σοφίας» από τον «εκλεκτό λαό»-Ισραήλ επί των «ανόητων», «βλαβερών» κι «άχρηστων» Ελλήνων, οι οποίοι σε κάθε τομέα (το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρεται στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύουν το …«σκότος».
Πέραν του γνωστού και διάχυτου φαρισαϊσμού που εξέρχεται από τα γραμμένα ενός ραβίνου το κείμενο αυτό είναι ενδιαφέρον, κυρίως διότι αποτυπώνει την θεμελιακή αντίληψη ενός εβραίου έναντι της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Ως εκ τούτου, το κείμενο αυτό είναι απλά αντιπροσωπευτικό των όσων κατ’ ουσίαν ένας ραβίνος κηρύττει σε μια συναγωγή την ημέρα που οι εβραίοι εορτάζουν την Χανουκά.

8 σχόλια:

  1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΜΕ ΣΥΡΦΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αντίοχος Δ΄ ο Επιφανής της δυναστείας των Σελευκιδών έδοσε σαφή εντολή για τους επαναστατημένους Ιουδαίους«Κόπτειν αφειδώς». Δυστυχώς οι Έλληνες και Σύροι στρατιώτες έσφαξαν μόνον 35 χιλ. Εβραίους. Με άλλους τόσους δεν θα συζητούσαμε τώρα για τους πιστούς του Γιαχβέ.
    Οι Μακκαβαίοι και οι οπαδοί τους εκπροσωπούσαν ό,τι πιο βαρβαρικό στα πλαίσια του Ιουδαϊσμού. Δεν άντεχαν να βλέπουν τους νέους Εβραίους να ομιλούν ελληνικά, να ενδύονται σαν τους Έλληνες, να γυμνάζουν το σώμα τους, να εντρυφούν στην ελληνική σοφία. Ο ίδιος ο αρχιερεύς του ναού του Σολομώντος, ο Ιέσουα, άλλαξε το όνομα του σε Ιάσων και θυσίαζε στους Έλληνες Θεούς.
    Ο τελευταίος « βασιλεύς» της Ιουδαίας ήταν ο Αριστὀβουλος ο Β΄ και οι δύο αδελφοί του ονομάζοντο Αντίγονος και Αλέξανδρος. Οι βάρβαροι Μακκαβαίοι είχαν εξελληνισθεί και στα ονόματα και στον τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαιωμα και καθηκον καθε κατακτημενου λαου,να πολεμαει τους κατακτητες της πατριδας του.Αυτο εκαναν και οι Εβραιοι,μην τα θελετε μονα-ζυγα δικα μας.Οι Ελληνες πολεμησαν τους κωλοτουρκους επι αιωνες και ακομα υπαρχουν χιλιαδες με ..ογλου ονοματα.Αν θελετε να ειστε Ελληνες,αφηστε τα νταηλικια και αποτουρκιστειτε πρωτα,αποβαλετε τα τουρκικα ονοματα και την νοοτροπια.Οι Οβραιοι κατακτηθηκαν απο τους Ελληνες επι σχεδον τρεις αιωνες και καταφεραν να διατηρησουν την εθνικοτητα τους και την θρησκεια τους,απεναντι στους πολιτιστικα ανωτερους κατακτητες,ενω εμεις διακοσα χρονια απο το τελος της τουρκοκρατιας,διατηρουμε ακομα ονοματα,νοοτροπια,μουσικη,κουζινα,γλωσσα,συπμεριφορα,τουρκοπρεπη.Επισης,αυτο που προξενει εντυπωση ειναι,οτι αν και δεν κατακτηθηκαμε ποτε απο τους Οβραιους,εχουμε ανακυρηξει τους προπατορες τους σε δικους μας Ηρωες και Αγιους και τους προσκυναμε! Ξυπνατε!!!

      Διαγραφή
    2. Αν διαβάσεις την Παλαιά Διαθήκη,η Παλαιστίνη δεν είναι Εβραϊκή.Διάβασε επίσης το βιβλίο "Η επινόηση του αρχαίου Ισραήλ".Σταμάτα επίσης να προκαλείς διχόνοια μεταξύ των συμπατριωτών σου.
      Υπάρχει μια μερίδα Ελλήνων,που υποτίθεται οτι έχουν πατριωτικές απόψεις οι οποίοι συνεχίζουν την φιλοεβραϊκή προπαγάνδα τους.Με ανώδυνο τρόπο προσπαθούν να μας πείσουν οτι πρέπει οι κακομοίρηδες οι Εβραίοι να αμυνθούν και οτι είναι καλοί εθνικιστές και τέτοιες μπαρούφες.Κάνε σε παρακαλώ τον κόπο να διαβάσεις την Παλαιά Διαθήκη που είναι Εβραϊκό βιβλίο και θα διαπιστώσεις οτι η Παλαιστίνη ανήκει στους Παλαιστίνιους.Για να την κατακτήσουν έσφαξαν 26 φυλές.
      Όσο για τα "πρέπει να μισούμε τους Τούρκους" αυτό και αν είναι αφελές.. Οι Τούρκοι μια ασήμαντη νομαδική φυλή απο τα βάθη της Ασίας βρέθηκε εδω καθοδηγούμενη απο τους "περιούσιους".Σύμφωνα με έρευνες των μυστικών υπηρεσιών του Αυτοκράτορα Ηράκλειου.Και όσο για τα περι κουζίνας τουρκικά ονόματα αυτά και αν είναι μπαρούφες.Όλα αυτά που ονομάζεις τούρκικες λέξεις είναι στην πραγματικότητα αντιδάνεια.Και όσο για τα περι κουζίνας έγινε συνέδριο στην Αθήνα με σέφ κορυφαίους και όταν ένας ρώτησε για την τούρκικη κουζίνα ο αρχισέφ του είπε οτι αυτό που λές είναι απλά βυζαντινή κουζίνα,δεν υπάρχει τούρκικη.Επίσης μες την Ελλάδα υπάρχουν Έλληνες ορθόδοξοι,Έλληνες βουδιστές,Έλληνες αρχαιόθρησκοι.Σταματήστε την διχόνοια με βάση την θρησκεία.Για μένα όποιος προωθεί την διχόνοια με βάση την θρησκεία είναι πράκτορας των περιούσιων.Και αυτό δεν είναι δικό μου είναι του μακαρίτη του Φουράκη.


      http://www.youtube.com/watch?v=qwjX0HjqaF0

      Διαγραφή
    3. Εισαι τελειως πιτουρας..

      Διαγραφή
  3. Οι περισσότερες γιορτές του Εβραιαριου έχουν ανθελληνικό πυρήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΝΟΥΚΑ
    O Κώστας Πλεύρης στον ΕΚ 2/3 Αντιρατσιστικός Νόμος 2Mar'11
    https://www.youtube.com/watch?v=OAzXAidLcWg
    ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών