Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 03, 2013

Ένα ανθελληνικό παράρτημα του Σιωνισμού προκαλεί ξανά τα Ιερά των Ελλήνων... ΜΚΟ ζητά την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου προσφεύγοντας στα ευρωπαϊκά δικαστήρια

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο "Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι" έχουν θητεύσει οι Βαλλιανάτος, Δημητράς, Δήμου και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι του Σιωνισμού και του ανθελληνισμού...(τους ετοιμάζουμε special αφιέρωμα τις προσεχείς ημέρες)


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» 
Στρατηγός Μακρυγιάννης

Στις 8 Ιανουαρίου εκδικάζεται στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης η αίτηση κατάργησης του θρησκευτικού όρκου στα ελληνικά δικαστήρια που κατέθεσε η ΜΚΟ «Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι».
Οι προσφεύγοντες διαμαρτύρονται για .....
την υποχρέωση που επιβάλλεται στους μάρτυρες των ελληνικών δικαστηρίων, να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο. Κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει ότι η Ορθόδοξία είναι συνταγματικά η επίσημη θρησκεία του κράτους. Για αυτό το λόγο ο θρησκευτικός όρκος, έχει την ανάλογη ισχύ.Εάν κάποιος δεν θέλει να ορκιστεί στο Ευαγγέλιο, μπορεί να δώσει πολιτικό όρκο, αν ανήκει φερειπείν στη Μουσουλμανική θρησκεία μπορεί να ορκιστεί στο Κοράνιο. Συνεπώς αυτό που ισχυρίζονται δεν ευσταθεί.
Τα μέλη του «Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι», παραβρέθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης σε 48 ποινικές υποθέσεις που αφορούσαν "παραβιάσεις" κατά αυτούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι η υποχρέωση των μαρτύρων να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο συνιστά παραβίαση του δικαιώματος στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, του δικαιώματος στην ελευθερία της σκέψης, συνείδησης και θρησκείας των σχετικών διατάξεων της Σύμβασης, με τις οποίες απαγορεύονται οι διακρίσεις.
Παράλληλα, οι προσφεύγοντες, ισχυρίζονται στην προς εκδίκαση προσφυγή τους, ότι η παρουσία χριστιανικών συμβόλων στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλοι οι Έλληνες δικαστές είναι ορθόδοξοι χριστιανοί, δημιουργούν αμφιβολίες για την αμεροληψία των αποφάσεών τους.
Θα θυμίσουμε ότι ακόμη και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ορκίζεται στην Αγία Γραφή. Προφανώς αν είναι μουσουλμάνος θα ορκιστεί στο Κοράνιο. Αν για τις ΗΠΑ είναι τόσο σημαντικός ο θρησκευτικός όρκος φανταστείτε εδώ!
Είναι το λιγότερο ύποπτος ο ρόλος της συγκεκριμένης Μ.Κ.Ο η οποία συχνά - πυκνά βλέπει παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, αλλά για τα εξαφανισθέντα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών ούτε κουβέντα δεν αρθρώνει, και παράλληλα προσπαθεί μέσω του ΔΑΔ να ανοίξει θέμα συνταγματικού διαχωρισμού της Ορθοδοξίας από το κράτος.
Η Ορθοδοξία συνέβαλε τα μέγιστα στην διατήρηση του Γένους κατά τη διάρκεια των σκοτεινών 400 χρόνων που αναγκαστήκαμε να ζήσουμε την απόλυτη σκλαβιά απο τους "φίλους" και"γείτονες" Τούρκους.Οι αγωνιστές του 1821 πολέμησαν "υπέρ πίστεως και πατρίδος" όπως οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι πολεμούσαν "υπέρ βωμών και εστιών". Aυτό δεν αλλάζει όσα χρόνια και αν περάσουν...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

17 σχόλια:

  1. "Η Ορθοδοξία συνέβαλε τα μέγιστα στην διατήρηση του Γένους κατά τη διάρκεια των σκοτεινών 400 χρόνων που αναγκαστήκαμε να ζήσουμε την απόλυτη σκλαβιά απο τους "φίλους" και"γείτονες" Τούρκους.Οι αγωνιστές του 1821 πολέμησαν "υπέρ πίστεως και πατρίδος" όπως οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι πολεμούσαν "υπέρ βωμών και εστιών". Aυτό δεν αλλάζει όσα χρόνια και αν περάσουν..."
    Για καποιο διαστημα,πιστεψαμε ορισμενοι,οτι η αναδυομενη πολιτικη δυναμη Χρυση Αυγη,θα ακολουθηση Ελληνοπρεπη πολιτικη με παρησια και ιστορικα τεκμηριωμενο λογο.Αντι αυτου βλεπουμε μια βαθμιαια συγκλιση με τις θεσεις της ορθοδοξης εκλησιας.Φαινεται οτι,εχετε καταληξει στο συμπερασμα,οτι ο εναγκαλισμος με το παπαδαριο και η συσκοτιση της ιστορικης αληθειας,θα σας φερει εκλογικες επιτυχιες και θα σας εδραιωσει ως νομιμη πολιτικη δυναμη,αποδεκτη απο το ορθοδοξο Ανθελληνικο κατεστημενο.Πουληστε λοιπον την ψυχη σας στους ορθοδοξους υπηρετες των τουρκων και θα εχετε κι εσεις την καταληξη του Καρατζαφερη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον όρκο ο Χριστός είχε πεί οτι δέν πρέπει να ορκιζόμαστε ούτε στον ουρανό γιατί είναι ο θρόνος του Θεού, ούτε στο κεφάλι μας διότι δέν μπορούμε να κάνουμε μία άσπρη τρίχα μαύρη. Αρκεί ένα ναί ή ένα όχι. Όλα τα υπόλοιπα προέρχονται εκ του πονηρού.
    Όσο για το άν η Ορθοδοξία συνέβαλε τα μέγιστα στην διατήρηση του Γένους κατά τη διάρκεια των σκοτεινών 400 χρόνων, άν δέν ήταν χριστιανοί οι έλληνες τότε θα είχαν εξισλαμισθεί και εκτουρκιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 2:38, είσαι πολύ μπερδεμένος και νυχτωμένος.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρεσβεύει την ΣΥΝΕΧΕΙΑ - πρωτίστως ΦΥΛΕΤΙΚΗ - του Ελληνισμού, και όχι κάποια συγκεκριμένη θρησκεία.

    ΝΑΙ, ο Κολοκοτρώνης είπε στην Πνύκα ότι "όταν επήραμε τ'άρματα είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως κι έπειτα υπέρ Πατρίδος". Το αμφισβητείς αυτό ;; Μήπως είναι ψέμμα ;;

    Ο Παπαφλέσσας στο Μανιάκι έπεσε στο όνομα του Δία ;;;

    Είτε μας αρέσει είτε όχι, η Ορθοδοξία αποτέλεσε παράγοντα διαμόρφωσης της νεοελληνικής εθνικής συνείδησης στην τουρκοκρατία, διότι πολύ απλά οι Οθωμανοί ταύτιζαν την θρησκεία με την εθνικότητα και όσοι εξισλαμίζονταν γίνονταν "Τούρκοι".

    Εσείς οι "Εθνικοί Έλληνες" θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα προβλήματα του Ελληνισμού ΔΕΝ θα λυθούν εάν αρχίσουμε να προσευχόμαστε στον Δία ή στον Απόλλωνα αντί για τον Χριστό και την Παναγία.

    Είστε βεβαίως ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε και να πιστεύετε όπου θέλετε - υπάρχουν αρκετοί Εθνικοί και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - αλλά μην μας τα ζαλίζετε με τα θρησκευτικά θέματα, διότι τώρα το Έθνος ΧΑΝΕΤΑΙ και έχουμε άλλες προτεραιότητες.

    Και ΟΧΙ αγαπητέ μου, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα καταλήξει σαν τον Καρατζαφέρη, διότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, που είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός και δεν είναι τηλεκόμμα.

    Και μια παράκληση προς τον Συναγωνιστή διαχειριστή : καλύτερα συναγωνιστή να αποφεύγεις θέματα που έχουν σχέση με την θρησκεία, διότι όπως βλέπεις λέει ο καθένας τα δικά του και ειλικρινά έχω αρχίσει να βαριέμαι να προσπαθώ να εξηγώ τα αυτονόητα στον κάθε κολλημένο της μιας ή της άλλης πλευράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ . Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ4 Ιανουαρίου 2013 στις 5:13 μ.μ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ 13 ΘΕΟΥΣ.ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΖΟΝΤΕΣ..ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΝ ΣΑΝ ΣΑΠΙΑ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥ ΨΥΧΩΜΕΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις προβοκατόρικες αθλιότητες, του κάθε αφιονισμένου δωδεκαθεϊστή Σιωνιστή μασόνου,άρα και ανθέλληνα,που αναρτώνται ως σχόλια,καλό θα ήταν να μην δίνετε καμμία σημασία, γιατί ο στόχος τους ήδη έχει επιτευχθεί με τον αποπροσανατολισμό των αναγνωστών από το θέμα. ΄Εχουν την εντύπωση πως δεν τους πήραμε είδηση για το δόλιο συτό τέχνασμά τους. Κούνια που σας κούναγε βρωμερά σκουλήκια του Σιωνισμού.Έρχεται η ώρα να πληρώσετε τα ανομήματά σας,παρά με τους οπισθογεμείς Βαλιανάτους,Τσατσοπουλαίους, γυφτοδημητάδες,Μπογδάνους και άλλα σκοληκοειδή παράσιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιωνιστης και δωδεκάθεο δυο εκ διαμέτρου αντίθετες έννοιες.

    Πάντως εχω ακουσει οτι η Ελληνικη θρησκεία δεν επιτρέπεται με νομο του κοπροκράτους, μπορει να ειναι παραπληροφόρηση αλλα ΠΑΡΑΚΑΛΩ εαν όντως ισχύει νομίζω οτι πρωτον ειναι ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ και εξωφρενικό και δεύτερον θα με ευχαριστούσε να δω την ανάλογη ευαισθησία για το συγκεκριμένο ζήτημα απο την Χρυση Αυγη εφοσον δεν ειναι υπερμαρχος κάποιου συγκεκριμενου δόγματος παρα μονον οτι είναι Ελληνικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε μου φιλε, καλη χρονια!
      Εχουμε διαφωνισει αρκετες φορες μεσα απο τα σχολια του πασπαρτου, αλλα εκτιμω τον τροπο που εκφραζεσαι και την προσπαθεια που κανεις τον τελευταιο καιρο να εισαι πιο διαλλακτικος για το καλο θεωρω, του γενικου συνολου.
      Δεν γνωριζω να σου απαντησω για το αν o δωδεκαθεισμος ειναι παρανομος,ξερω ομως οτι κυριως απο το 1990 και μετα οι σιωνιστες τον χρησιμοποιουν με τετοιον τροπο που σκοπο εχουν να πληξει την ενοτητα των Ελληνων.
      Και το εχουν καταφερει εως εναν βαθμο.
      Οσοι αγαπαμε την Ελλαδα ας μην τους επιτρεψουμε μεγαλυτερη επιτυχια...

      Διαγραφή
    2. Καλη χρονια αγαπητε!
      Νοιζω οτι ο τρόπος με τον οποιο χρησιμοποιείται μια θρησκεία δεν ειναι ενδεικτικό της ιδιας της θρησκείας , ποσο μάλλον της καταγωγής της.
      Παντως δεν θα το σχολιάσω περαιτέρω αν και διαφωνώ με πολλα ,προτιμώ να ασχοληθούμε με πιο εποικοδομητικά θεματα, εγω την ερώτηση προσπάθησα να την θεσω ουδέτερα για να μην υποκινηθεί νεα "αντιπαράθεση" μεταξύ Χριστιανων και αντιχριστιανων.
      Η απορία μου λυθηκε, δεν ειναι εκτος νόμου η εθνικη θρησκεία απο οτι κατάλαβα.

      Διαγραφή
  8. Ελεος με τις μαλακιες των δωδεκαθειστων........
    Τι ακριβως θελετε;;;;;;;;;;;;;
    Εχετε μισος απεναντι σε ποιους;;;;;;;;;
    Στην θρησκευτικη πλειοψηφια των Ελληνων αδερφων σας!!
    Ειστε αξιοι της μοιρας σας.
    Δεν μπορειτε να δεχτειτε ουτε την ιστορικη συνεχεια των Ελληνων, ουτε το ρολο που διαδραματισε η ορθοδοξια στη διατηρηση της Ελληνικης συνειδησης.
    Και τι ακριβως ελπιζετε πως μονοι σας θα φτιαξετε ενα Ελληνικο κρατος χωρις ορθοδοξια;
    Πως ακριβως θα εξαφανισεται τα εκατομμυρια των Χριστιανων; Θα τους ριξετε στα λιονταρια;
    Για να συνελθουμε λιγο!
    Προεχει η επιβιωση του Ελληνικου εθνους.
    Το τι πιστευει ο καθενας ειναι δικαιωμα του, αρκει να μην χρησιμοποιει το θεμα της πιστης προκειμενου να προσβαλει τη πιστη του αλλου.
    Σεβασμος λοιπον στην επικρατουσα θρησκεια της χωρας μας.
    Δεν χρειαζεται να αλληλοφαγωθουμε, και ετσι να ικανοποιησουμε τις ορεξεις των Σιωνιστων.
    Αν θελουμε "συνεχεια" θα πρεπει να μαθουμε να αγαπιομαστε και να βοηθιομαστε μεταξυ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δωδεκαθεισμός-Μασωνία-Ρόταρυ-Λάιονς-Προσκοπισμός = Οργανα τού Εβραιοσιωνισμού .
    Εχουν ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ τήν Ελληνική κοινωνία πρός όφελος φυσικά τών ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς τον συναγωνιστή Joachimpeiper :

    Όχι, δεν είναι παράνομη η Ελληνική Θρησκεία.

    Απλά δεν έχει αναγνωριστεί από το κράτος ως "επίσημη" θρησκεία, διότι δεν έχει κάποια κεντρική οργάνωση ή εκπροσώπηση σύμφωνα με το νόμο.

    Υπάρχουν διάφορες ομάδες και σύλλογοι που δηλώνουν "Έλληνες Εθνικοί", αλλά ο καθένας απ'αυτούς έχει δική του θεώρηση περί της Πατρώας θρησκείας και δεν συμφωνούν ούτε μεταξύ τους.

    Και - λυπάμαι που το λέω - πολλοί από τους αυτοαποκαλουμένους "Εθνικούς" έχουν άμεση σχέση με την μασωνία, προέρχονται ιδεολογικώς από την αριστερά και εμφορούνται από διεθνιστικές και "αντιρατσιστικές" αντιλήψεις.

    Υπάρχουν βεβαίως και κάποιοι Εθνικιστές ανάμεσά τους, και στις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουμε αρκετούς υγιείς Έλληνες Εθνικούς.

    Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι είναι διεθνιστές και "αντιρατσιστές", και γι'αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κρατά μια επιφυλακτική στάση απέναντι στον χώρο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν θα ασχοληθώ με τα ανωτέρω σχόλια καθότι πρώτον δεν θεωρώ οτι ειναι απαντήσεις προς τις αιτιάσεις μου και δεύτερον, εγω προσωπικά ειναι άθρησκος οπότε δεν ειμαι ουτε Χριστιανος ούτε Δωδεκαθεϊστής, άλλωστε το να θεωρούν κάποιοι οτι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ θρησκεία ειναι "εβραιο-υποκινούμενη" ενω ο Ναζιραισμος οχι, ειναι ενδεικτικό της νοητικής κατάστασης που επικρατεί στους ενθρησκους κύκλους .

    Αγαπητέ Ελλην εθνικιστή, γνωρίζω τα διεθνιστικά παράσιτα τα οποία έχουν μορφώσει καρκίνωμα ακόμα και επι της "εθνικής" θρησκείας, γνωρίζω επίσης και διάφορους διεθνιστές εβραιομπολσεβικους που τολμούν να αυτοαποκαλούνται "εθνικοί" οπως πχ ο Μπεξης, αλλα το ιδιο ακριβώς μπορεί να ειπωθεί και για τον Χριστιανισμο, όποιος εχει διαβάσει το δόγμα η τον "απολογητή" για παράδειγμα, μπορεί να καταλάβει περί τίνος πρόκειται

    Πάντως επειδή δεν θελω να κάνω θρησκειολογική συζήτηση , άλλωστε δεν με αφορά το θεμα, νομίζω οτι η απορία μου λυθηκε, την συγκεκριμένη ερώτηση για το εάν είναι εκτός νόμου η εθνική θρησκεία ,την έκανα μετα απο συζήτηση που ειχα με εναν πολύ καλό μου φίλο , μου το ανέφερε και άπλα ενδιαφέρθηκα να μάθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλως γνωριζεις οτι,η θρησκειες παντου και παντα,ειναι ο φερετζες του πολιτικου συστηματος,συνεπως και η ορθοδοξια.Για μας,που ημαστε και γουσταρουμε να ημαστε Ελληνες,δεν υπαρχει πολιτικοθρησκευτικη καλυψη.Καλουμεθα λοιπον να διαλεξουμε μεταξει ορθοδοξιας και δωδεκαθεου,πραγματα τελειως απαραδεκτα για διαφορετικους λογους,που χρειαζονται πολλες σελιδες για να αναλυθουν εδω.Προσεγκιζουμε λοιπον τμν Χρυση Αυγη διοτι μας καλυπτει πολιτικα,τουλαχιστον απ οσα λεει.Εαν ομως τολμησουμε να διαμαρτηρηθουμε για την στενη σχεση τους με την εκλησια,τοτε χαρακτηριζωμεξα,"μασωνοι,προδοτες,μπολσεβικοι,κλπ."Για τον εαυτο μου,θα πω μονο οτι υπηρετησα 30 μηνες με την Δ Μοιρα καταδρομων στην Κυπρο,το 65-66 τις εποχες που υπηρχαν τα πιστοποιητικα κοινωνικω φρονηματων .

      Διαγραφή
    2. Πράγματι , η αλήθεια ειναι οτι υπάρχει ενα θρησκευτικό "λόμπι" θα το έλεγα, το οποιο απαιτεί να σεβόμαστε τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις ,αλλα ταυτοχρόνως επιτίθεται μανιωδώς και με λύσσα σε οποιαδήποτε διαφορετική αλλα ΕΘΝΙΚΗ θρησκευτική έκφανση.
      Εγω προσωπικά προσπαθώ πλεον να αποφύγω την συγκεκριμένη αντιπαράθεση γιατι και δεν εχει νοημα και δημιουργούνται παντοειδή προβλήματα.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών