Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 03, 2013

Τώρα εφαρμόζουν και τα ΜΜΕ τακτική κουκουλοφόρων;


Τώρα εφαρμόζουν και τα ΜΜΕ τακτική κουκουλοφόρων;

Αφού έπεσαν στο κενό όλες οι πρώτες αντιδράσεις του σάπιου πολιτικού συστήματος, που αυτάρεσκα, καταχρηστικά και προκλητικά συνηθίζει να αυτοαποκαλείται: «Ελληνική Δημοκρατία», έγινε αντιληπτό, ότι το πρόβλημα εκμηδένισης του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι πολύ πιο σοβαρό από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Έτσι το «σύστημα» αποφάσισε να κλιμακώσει την αντίδρασή του, ρίχνοντας στη «μάχη» όχι μόνο τα τάγματα εφόδου των κουκουλοφόρων του πεζοδρομίου, αλλά και.....
των «κουκουλοφόρων» των ΜΜΕ. Οι καθεστωτικοί  τουρκοπροσκυνημένοι δουλοπρίγκηπες επιτίθενται κατά του Κινήματος λυσσασμένα με  κάθε  μέσο.
Όλοι γνωρίζουμε πως διαλύονται οι μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις, όταν εμφανίζονται οι κουκουλοφόροι. «Πλακώνονται» με την αστυνομία, γίνεται χρήση χημικών, σπάζουν μερικά κεφάλια εκατέρωθεν, γίνονται και μερικές προσαγωγές ή και σπανιότερα κάποιες συλλήψεις και… η ιστορία τελειώνει εκεί. Οι φιλήσυχοι άνθρωποι, που απλά θέλουν να διαδηλώσουν τα αιτήματά τους και να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους ειρηνικά και νόμιμα, τρομοκρατούνται, οπότε μη θέλοντας να μπλέξουν σε επεισόδια, αναγκάζονται να φύγουν.
Τον τελευταίο καιρό το Καθεστώς άρχισε να εφαρμόζει επιμελώς αυτή την τακτική ενάντια στις νόμιμες και ειρηνικές συγκεντρώσεις και δράσεις της Χρυσής Αυγής. Με τη βοήθεια των media και συνδέοντας το Κίνημά μας με επεισόδια, είτε αυτά είναι υπαρκτά (λόγω μεθοδικά προπαρασκευασμένων επιθέσεων των αναρχικών - αριστεριστών), είτε κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από τα ΜΜΕ, εμποδίζονται τα μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού από το να έρθουν σε επαφή με το Λαϊκό Σύνδεσμο, λόγω εκφοβισμού των πολιτών, από το ενδεχόμενο να εμπλακούν άθελά τους σε επεισόδια.
Γι’ αυτό και στο συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών