Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2013

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ: Αλλάζουν κάλπες για να σώσουν Παπανδρέου-Βενιζέλο!

Μία πρόταση που αναμένεται να προκαλέσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση, αλλά στοχεύει στο να αποφύγει τις διαρροές από την κυβέρνηση στην ψηφοφορία για τις παραπομπές σε ότι αφορά την λίστα Λαγκάρντ κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία την τελευταία ώρα: Σε τρεις κάλπες ανάλογα με .....
την πρόταση και όχι σε τέσσερις ανάλογα με τον αριθμό των προσώπων θέλει να στήσει η κυνέρνηση προκειμένου να μειώσει τον αντίκτυπο από μία βέβαιη κοινουβουλευτική ήττα!
Το ερώτημα είναι αν συνταγματικά στέκει να μην στηθούν τεσσερις κάλπες, μία για κάθε πρόσωπο, αλλά να στηθούν τρεις κάλπες, δηλαδή μία κάλπη για κάθε πρόταση.
Δηλαδή μία για την πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, μία για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και μία για την κοινή πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήων με τη Χρυσή Αυγή. Το πόσες κάλπες θα στηθούν τελικά θα το γνωρίζουμε μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Και αυτό για να αποφευχθούν οι "στραβές", όπως η παραπομπή Παπανδρέου που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί στην ψηφοφορία της Πέμπτης αφού ακόμα και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θέλουν να τον παραπέμψουν!
Και βέβαια για να αποφευχθεί η παραπομπή Βενιζέλου.
Με τις κάλπες ανά πρόταση διασπώνται οι ψήφοι, ενώ με τις κάλπες ανά πρόσωπο, είναι σχεδόν βέβαιιο ότι θα παραπαμφθεί ο Παπανδρέου και πιθανόν και ο Βενιζέλος.
Δηλαδή ετοιμάζουν ένα καθαρό συνταγματικό πραξικόπημα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Πρώτη φορά θα είναι; Τι συνταγματικό πραξικόπημα και τρίχες, βλέπεις εσύ πουθενά συνταγματική νομιμοποίηση,σ'αυτή την κυβέρνηση του 18%; Ή μήπως το ξεπούλημα της Χώρας και η υποδούλωσή της ήταν συνταγματική; Η εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων,η υποταγή μας στο Αγγλικό δίκαιο ήταν συνταγματική; Η εκχώρηση του δικαιώματος της κοπής νομίσματος ήταν συνταγματική. Η μετατροπή της Χώρας σε σκουπιδότοπο αλλοδαπών,η κατάργηση των συνόρων,η διάλυση του στρατεύματος,η διάλυση της Εθνικής παιδείας,η ΜΚΟ, και όλα τα κακουργήματα που διεπράχθησαν σε βάρος του Ελληνικού λαού,ήταν συνταγματικά; Τώρα περίμενες δικαιοσύνη; Είναι σαν να ζητάς προζύμι από γύφτο. Το έχω ξαναγράψει. Βρείτε αδέκαστους και ηθικούς λειτουργούς της δικαιοσύνης,που δεν θα ανήκουν σε στοές και ετοιμάστε τους. Εκτός κι αν μας δουλεύετε κι εσείς (δεν θέλω να το πιστέψω),οπότε αλλάζουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών