Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2013

ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ;

QUIZ
Υπάρχει βουλευτής του… αγνού και… αμόλυντου ΣΥΡΙΖΑ που διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό στην… Ελβετία; Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», του καθεστωτικού «Βήματος», υπάρχει και μάλιστα είναι γνωστός:
«Ας αρχίσουμε σήμερα με ένα ερώτημα που όλο και περισσότερο ακούγεται (χωρίς όμως απάντηση) στους διαδρόμους της Βουλής, από βουλευτές των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση: Αλήθεια, εκείνος ο βουλευτής, ο οποίος σημειωτέον «το παίζει» και πολύ…
αντιμνημονιακός, έφερε πίσω στην Ελλάδα τα χρήματα που του βρήκανε σε ελβετική τράπεζα; Διότι όταν τον εντόπισαν με λογαριασμό στην ελβετική τράπεζα, διερρήγνυε τα ιμάτιά του (και μάλιστα στην ολομέλεια της Βουλής), ότι τον λογαριασμό τον είχε ανοίξει για τα παιδιά του και ότι θα έφερνε πίσω τα λεφτά πάραυτα σε ελληνικές τράπεζες. Το έκανε; Τι λέει το κόμμα του γι’ αυτό;».
Το δημοσίευμα έγινε το πρωί του Σαββάτου, και μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει καμιά διάψευση από την πλευρά του λαλίστατου –σε άλλες περιπτώσεις- συνονθυλεύματος. Λέτε να μην το διάβασαν ακόμα ή να εκλάβουμε τη… σιγή ασυρμάτου ως επιβεβαίωση του δημοσιεύματος; Μήπως έτσι εξηγείται η πολύ περίεργη (τάτσι-μήτσι-κότσι) στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τον μεγάλο ένοχο, Jeffrey Παπανδρέου, καθώς και άλλα «περίεργα» των τελευταίων ημερών;
Εν τέλει, αφού ο «Βηματοδότης» γνωρίζει το όνομά του, οφείλει να το αποκαλύψει άμεσα. Αλλιώς θα αρχίσουμε να υποπτευόμαστε πολιτικούς εκβιασμούς και άλλες ιστορίες.
Εμείς φυσικά και γνωρίζουμε για τον περί ου ο λόγος. Και σύντομα το ονοματάκι του θα το πάρει το… ποτάμι.

ETHNIKISMOS.NET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών