Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 12, 2013

Προκλητικός ο προστατευόμενος της Αριστεράς κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος της ΝΕΤ, Αρβανίτης, καλεί τους Έλληνες σε "αντιφασιστική πορεία" και στοχοποιεί ΑΜΕΣΑ τη Χρυσή Αυγή!

Θυμηθείτε για ποια πορεία μιλάμε:

Έχουν αποθρασυνθεί τελείως ο ΑΝΤΑΡCIA, ο Κωνσταντίνου και οι λαθροέποικοι...Βίντεο-παρωδία καλεσμα σε μια 'αντιφασιστική' πορεία!

 Γνωρίζετε βεβαίως τον κρατικοδίαιτο δημοσιογράφο της ΝΕΤ και της εκπομπής "Πρωϊνή Ενημέρωση", Κώστα Αρβανίτη.

Θα θυμόσαστε βεβαίως το περιστατικό με το προσωρινό "κόψιμο" της εκπομπής των 'υπηρετών της δημοκρατίας' Κώστα Αρβανίτη και Μ. Κασίμη (Αφιέρωμα για αυτή ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ) και τις αντιδράσεις που προκάλεσε σε ολόκληρη την....ελληνόφωνη δημόσια σκηνή..

Ρεπορτάζ από συναδέλφους που κατηγορούσαν για λογοκρισία την κυβέρνηση και την ΝΕΤ. "Φασιστικές μέθοδοι που δεν έχουν θέση στη δημοκρατία" και άλλα τέτοια  λεκτικά 'κομψοτεχνήματα' που ηχούν όμορφα στα αυτιά του μέσου λοβοτομημένου φιλήδονου υλιστή νεοέλληνα, με σκοπό να τον πείσουν για το 'θεάρεστο λειτούργημα - έργο' του δημοσιογράφου.

Και φυσικά άμεση συμπαράσταση από το πολιτικό αριστερομπολσεβικικό μέτωπο. Από ...... σταλινιστές(ΚΚΕ), μέχρι τους Λενινιστές-Λούξεμπουργκ-Τσαουσέσκου (ΣΥΡΙΖΑ - Κουβέλης).
Ενδεικτικά μόνο μεταφέρουμε αποσπάσματα από τις ανακοινώσεις τους:

«Το σχέδιο μετατροπής της Δημόσιας Τηλεόρασης σε προπαγανδιστικό όργανο τρομοκράτησης και χειραγώγησης της μνημονιακής συγκυβέρνησης επιβεβαιώνεται καθημερινά. Μετά τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα λογοκρισίας και περιθωριοποίησης των δημοσιογράφων που δεν συμμορφώνονται προς τα υποδείξεις, σήμερα το πρωί η διοίκηση της ΕΡΤ   κατέλυσε και τα τελευταία προσχήματα. Η απόφασή της για κόψιμο της εκπομπής του Κ. Αρβανίτη και της Μ. Κατσίμη «Πρωινή Ενημέρωση» συνιστά στυγνή κομματική παρέμβαση στη δημόσια τηλεόραση», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΔΗΜΑΡ χαρακτηρίζει ως «απαράδεκτη ενέργεια, ενέργεια που προσβάλλει τη λειτουργική ανεξαρτησία του δημοσιογράφου, την απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης του Τομέα Ενημέρωσης της ΕΡΤ να κόψει μέχρι νεωτέρας τους παρουσιαστές της «Πρωινής Ενημέρωσης», Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη».

Το ΚΚΕ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου χαρακτηρίζει την απόφαση αυτή «πράξη ωμής λογοκρισίας και πολιτικής δίωξης» και καλεί τη διοίκηση της ΕΡΤ να την ανακαλέσει.

Τώρα θα μας πείτε γιατί τα γράφουμε όλα αυτά...
Ε, λοιπόν ο κύριος αυτός ήταν ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ που συμμετείχαν στη δημόσια συνέντευξη τύπου του Κωνσταντίνου, του ΑΝΤΑΡ-CIA και των λαθροεποίκων που ανακοίνωναν την "αντιφασιστική" τους πορεία στην Αθήνα το επόμενο Σάββατο!!!!!!

Και όχι μόνο αυτό αλλά με προφανή στοχοποίηση τους "νεοναζιστές" της Χρυσής Αυγής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στις αφίσες και τις δηλώσεις τους....




Ας μας πει κάποιος σόφρων..
Πώς είναι δυνατόν ένας δημοσιογράφος αμειβόμενος από τα λεφτά του ελληνικού λαού και με σκοπό να υπηρετήσει το δημόσιο διάλογο και την ενημέρωση ανένταχτος και αντικειμενικός, να συμμετέχει ΕΝΕΡΓΑ και ΑΜΕΣΑ σε μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης - σπίλωσης και σαφέστατης στοχοποίησης ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΕΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

Αλλά όταν έχεις τη στήριξη της Αριστερής θολοκουλτούρας που έχει επικρατήσει σε όλα τα επίπεδα του κράτους και έχει τρομοκρατήσει το ελληνικό πνεύμα έχοντάς το υποτάξεί πλήρως σε μια διεθνιστική λογική μπορείς να γίνει να είσαι δημοσιογράφος - κρατικοδίαιτος και ταυτόχρονα ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ πολιτικού φορέα με 500.00 ψήφους....


Εμείς πάντως το καλούμε να βρεθεί στις 2/2/2013 στην πορεία Τιμής και Μνήμης και του ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ, αν έχει το σθένος και την εντιμότητα (λέμε τώρα....) να έρθει και να τραβήξει πλάνα τα οποία και θα μεταδώσει, μεταφέροντας τα γεγονότα αντικειμενικά, χωρίς διακρίσεις, με στόχο τη σφαιρική ενημέρωση του λαού...


 

10 σχόλια:

  1. Η φάτσα του μου θυμίζει εκείνο το λαμόγιο στην ταινία 300 που τα είχε πάρει απο τους Πέρσες και έκανε τάχα μου αγώνα για το καλό της Σπάρτης.

    Ίδιος είναι και αυτός εδώ.
    Δίπλα απο τον Πέρση κάθεται και μας πασπαλίζει το μυαλό για το πόσο ωραία θα είναι όταν μας εκδιώξουν απο την χώρα μας, το πόσο καλό θα μας κάνουν υποκαθιστώντας μας.

    Αυτή θα είναι η μοίρα των Ελλήνων αν συνεχίσουν να κοιμούνται.
    Στις εκλογές ξύπνησε ένα 7% και άλλο τόσο ποσοστό μάλλον κατάλαβε και πέρνει θέση.

    Αν αργήσουμε όμως, ούτε τα ποσοστά αυτά δε θα μας σώσουν απο την λαίλαπα που μας ετοιμάζουν τα αριστερά λαμόγια σκλαβέμποροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεμαλι του κερατα ο πρακτορισκος γυαλακιας!
    Ασε σε πηρανε χαμπαρι για το βρωμικο ρολο που παιζεις.
    Α! Και μην ξεχνας πρακτορακο της πενταρας οτι στηριζεις αυτους που αυριο θα σου παρουν το κεφαλι...γιατι απλα οι ισλαμοφασιστες που προσκυνας σημερα λογω των αφεντικων σου (ξερεις εσυ) δεν θα σε χρειαζονται αλλο.
    Φιλικα παντως οι επιλογες σου για ενα μεροκαματο ειναι πραγματικα το αυριανο μεροκαματο του τρομου.
    Θα μου πεις βεβαια τωρα ειμαι της αποψης η ταν η πακισταν σε παραφραση της Σπαρτιατικης ρησης...κανενα προβλημα αρκει βεβαια να μην συνεχιζεις να πληρωνεσαι απο τον Ελληνικο λαο.
    Καταλαβες τωρα αλληλεγγυε της προδοσιας και της Εθνοκτονιας του Ελληνικου λαου.

    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν με ξενίζει η συμπεριφορά αυτών των ανθελληνικών σκουληκιών,γιατί την έζησα πολλά χρόνια στο πετσί μου. Είναι τόσο δειλοί που μόνο σε "μαζώξεις " παριστάνουν τα κοκόρια. Αυτό που "μου την δίνει" και θέλω χάπια να ηρεμήσω,είναι ότι αυτόν τον πούστη ανθέλληνα,τον σιχαμερό γυμνοσάλιαγκα, τον πληρώνω εγώ ο Μαλάκας απ' το υστέρημα των παιδιών μου που είναι επιστήμονες άνεργοι. Μάλιστα Κύριοι και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πώ. Θα μπορούσαν να ζήσουν και αυτά με την επιστή μη τους,αλλά βλέπεται τώρα μήτηρ πασών των επιστημών είναι η προδοσία του Έθνους των Ελλήνων.Ο Α Τ Ι Μ Ο Σ " ΠΡΟΔΟΤΗΣ - ΕΘΝΑΡΧΗΣ",σκατά στον λάκκο του προδότη πισωγλέντη, γέμισε τον δημόσιο τομέα από δαύτους. Στην "Υγειά μας ,Μαλάκες",λέει άλλο καθίκι των 5Ο.ΟΟΟ Ευρώ κάθε εκπομπής και δόστου γλέντια με το βιός των Ελλήνων κολίγων. ΄"Έχει γούστο" λέει η άλλη Κνήτισσα συμπατριώτισσα του Βλογιοκομμένου Στουρνάρα. Έχει γούστο να θυμώνετε κι από πάνω. Κύριοι της Χρυσής Αυγής, έχετε πολύ δουλειά να κάνετε,αλλά ένα να ξέρετε: όλα γίνονται αστραπιαίως, χωρίς να καταλάβει κανείς τι του έγινε. Βρείτε από τώρα τους πιο ικανούς και τίμιους λειτουργούς της δικαιοσύνης και ας αρχίσουν ασκήσεις επί χάρτου,ο καιρός γάρ εγγύς. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α΄συγνώμη μου διέφυγε η παρατήρηση. Κοιτάξτε την ημερομηνία στην αφίσα, με κόκκινα γράμματα και θα καταλάβετε πολλά. Έχουν κατεβάσει τελείως τα παντελόνια τους,οι κατουρημένες ποδιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΜΑΤΗΖΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣ ΕΡΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας ετοιμάσουν από τώρα τα ηρεμιστκά τους χάπια όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι προδότες.

    Διότι στς 2/2 θα γίνει ΣΕΙΣΜΟΣ στην Αθήνα.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κάνει μια Μεγαλειώδη ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ.

    Το μήνυμα θα σταλεί προς όλες τις κατευθύνσεις :

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ !

    ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα εχω να πω στον καθεστωτικο εβραιομπολσεβικο δημοσιογραφισκο.
    Τα λεφτα που παίρνεις απο το ελληνικο εθνος για να το εξοντώσεις, θα ερθει η ωρα που θα τα φτύσεις σε αιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρατήρησις, το μιασματικό σιχαμα των ασπόνδυλων του Ανταρσυα ειναι κατι λιγότερο απο 1% σε σύνολο και εχει την δύναμη να κινητοποιεί "εκδηλώσεις" κατα της Ελλαδος και του Ελληνικού γενους με την σύμπνοια του συνόλου του μιντιακου και πολιτικού καθεστώτος, την νομικοπολιτικη κάλυψη του αυτου καθεστώτος (εννοώντας τις χιλιάδες παρανόμων ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ που θα παρευρεθούν φυσικα ,χωρις καμια δίωξη)και όλων των επίσημων και ανεπίσημων κυβερνητικών και "μη" κυβερνητικων διεθνων φορέων που εχουν μορφώσει το εγχώριο καρκίνωμα τους στο εθνος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τον φίλο μου 9.32 η ημερομηνία (έντονα γραμμένη) είναι η 19/1. Ο αγαπημένος αριθμός των μασόνων Illuminati είναι το 11. Πρόσθεσε τώρα τους αριθμούς για να δεις με τι καθίκια έχουμε να κάνουμε. Προσοχή δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Αυτό το καθίκι δεν ανήκει στο 1%. Έμμεσα για τους μη γνώστες και άμεσα για τους ομοίους του,απευθύνει κάλεσμα στις στοές και σε όλα τα σκοτεινά ανθελληνικά κέντρα, με τις κατουρημένες ποδιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών