Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 14, 2013

Οι ΗΠΑ προωθούν την αντι-λευκή, φιλο-πολυπολιτισμική ατζέντα τους στην Γαλλία, μέσα από τον εβραϊκής καταγωγής Αμερικάνο πρέσβη

Θυμηθείτε και:

Ο "περιούσιος" Σαρκοζύ το 2008..."Θα επιβάλλουμε την φυλετική επιμειξία"

Το National Public Radio παρουσίασε μια ιστορία από την εκπομπή ‘The World’ του PRI, σχετικά με το ‘πολιτικό ακτιβισμό’ με τον οποίο ασχολείται ο Charles Rivkin, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Γαλλία. Συγκεκριμένα, η ιστορία παρουσίασε το έργο του γεννημένου το 1962, εβραϊκής καταγωγής Αμερικάνου πρέσβη (πλήρες όνομα: Charles Hammerman Rivkin) στα μεγάλα προάστια πολλών πόλεων της Γαλλίας, στα οποία κατοικούν ως επί το πλείστον τριτοκοσμικοί μετανάστες. Όπως σημειώνει το άρθρο, οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στη Γαλλία επειδή είναι πάρα πολύ «γαλλική», ενθαρρύνοντας τη χώρα να .....
δεχθεί και να «αφομοιώσει» περισσότερους μη-Γάλλους και μη-Ευρωπαίους μετανάστες. Το άρθρο διαθέτει ένα απόσπασμα από τον Gilles Kepel, ένα Γάλλο ακαδημαϊκό και εμπειρογνώμονα σχετικά με το Ισλάμ στα προάστια του Παρισιού: 

"Υπήρχε η σκέψη ότι οι Γάλλοι ήταν ένα είδος πολιτικής ελίτ που δεν ήταν μικτοί, (δηλ. ήταν ομοιογενείς φυλετικά) που ήταν πολύ λευκοί, πολύ αρσενικοί, πολύ παλιοί, και ότι, αν η χώρα δεν ήταν πιο πλουραλιστική, τότε θα γινόταν πιο αδύναμη, και μια πιο αδύνατη Γαλλία δεν ήταν καλή ως σύμμαχος, έτσι ώστε άρχισαν να προσεγγίζουν τα προάστια". 

Παρατηρήστε ότι η ατζέντα των Ηνωμένων Πολιτειών στη Γαλλία είναι ειδικά αντι-Λευκή. Η αμερικανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση αντιτίθεται στην ιδέα ότι η Γαλλία κατοικείται αποκλειστεί από Γάλλους.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο είδαμε τα παράπονα μη-Γάλλων που ζουν στη Γαλλία για την Μις Γαλλία που ήταν «πολύ λευκή» (διάβασε την ιστορία εδώ). 
Ο πρέσβης Rivkin έχει ενθαρρύνει τέτοια σκέψη ως επί το πλείστον στα μη-λευκά προάστια. Έτσι ο Αμερικάνος πρέσβης περιόδευσε στα γαλλικά προάστια μαζί με τον ‘αριστερό’, Μαύρο ηθοποιό Σάμιουελ Τζάκσον, (φώτο) εγκαινίασε μια τοιχογραφία με τον Martin Luther King, Jr και τραγούδησε το ‘We Shall Overcome’ μαζί με ως επί το πλείστον Αφρικανούς μετανάστες. Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο το βλέπει αυτό ως ένα «έξυπνο» παιχνίδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι νέο. Η «προσέγγιση» των ΗΠΑ, στου τριτοκοσμικούς μετανάστες που ζουν στην Ευρώπη συνεχίζεται για πάνω από μια δεκαετία, όπως αναφέρθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή. Μια από τις «επιτυχημένες» ιστορίες που τεκμηριώνεται από την αναφορά είναι μια προσπάθεια από έναν Αφρικανό μετανάστη να αντιταχθεί στις προσπάθειες της Γαλλίας να μειώσει κάπως την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα στις περιοχές που ζουν  μετανάστες. Αναφέρει το PRI:
Η Πρεσβεία της Γαλλίας αρνήθηκε να σχολιάσει αυτήν την ιστορία, αλλά έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ένας μακρύς κατάλογος δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στα προάστια, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα International Visitors Leadership Program’.
H ομάδα "Ταξιαρχία Αντι-Νεγροφοβία" είναι μέρος της Collective Against Racial Profiling
Απόφοιτοι του προγράμματος περιλαμβάνουν προσωπικότητες ελίτ, όπως είναι ο Francois Hollande, και ο Νικολά Σαρκοζί. Αλλά έχει ήδη επεκταθεί σε ανθρώπους σαν την Tara Dickman, την Γαλλίδα κόρη Νοτιοαφρικανών μεταναστών. Ο πρώην διευθυντής της εκστρατείας του Ομπάμα θα προσληφθεί για την εκπαίδευση της οργάνωσης της κοινότητας στο Σικάγο, και ότι το ταξίδι αυτό τον ενέπνευσε να δημιουργήσει μια ομάδα που ονομάστηκε Collective Against Racial Profiling(‘Κολεκτίβα για την Καταπολέμηση των Φυλετικών Χαρακτηριστικών). 

«Μέσα σε ένα χρόνο, δεκατέσσερις άνθρωποι κατέφυγαν στο δικαστήριο για να μηνύσουν το κράτος, και στη συνέχεια αυτό έγινε ένα σημαντικό ζήτημα στις εκλογές. Τώρα υπάρχουν τρεις προτάσεις νόμου ... και αυτό είναι πραγματικά χάρη σε αυτό το ταξίδι." 

Φυσικά, πολλοί Γάλλοι δεν είναι ευχαριστημένοι για την παρέμβαση αυτή των ΗΠΑ στην κοινωνία τους και τη ριζοσπαστικοποίηση του πληθυσμού των αλλοδαπών ανάμεσά τους. Το άρθρο αυτό δεν αναφέρει μερικούς κέντρο-δεξιούς επικριτές για αυτόν τον ακτιβισμό των ΗΠΑ, ενώ φυσικά, το άρθρο περιορίζεται σε όσους ενστερνίζονται την πολιτική της γαλλικής κυβέρνησης για την αντικατάσταση των Γάλλων. 

Διάβασε: ΗΠΑ: Εβραιοαμερικάνα δημοσιογράφος λέει ότι η συρρίκνωση των λευκών «είναι καλό πράγμα»


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών