Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 21, 2013

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

5627029093
Μια συνταρακτική πρωτοσέλιδη αποκάλυψη κάνει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτει πως το ελληνικό (;) δημόσιο πληρώνει πανάκριβα τα κέτερινγκ που έχουν αναλάβει τη σίτιση των περίπου 12.000 λαθρομεταναστών που κρατούνται στα κέντρα κράτησης. Χρεώνουν 5,8 ευρώ το γεύμα του κάθε λαθρομετανάστη, ενώ το κράτος δίνει μόνο 2,2 ευρώ για το φαγητό κάθε νέου φοιτητή! Δηλαδή, τουλάχιστον 25 εκατομμύρια είναι τα ετήσια έξοδα σίτισης των λαθρομεταναστών, στα κέντρα κράτησης. Χώρια τα υπόλοιπα έξοδα (ψύξη- θέρμανση κ.τ.λ.).
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους .....
«προοδευτικούς», «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» (δηλαδή, τους διεκπεραιωτές των σχεδίων του Σόρος και της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, για να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους), που πέταξαν στην άκρη το ψεύτικα ευγενικό και χαμογελαστό προσωπείο τους (με το οποίο εμφανίζονται στα ΜΜΕ) και πέρασαν σε έξαλλες ύβρεις… ζωολογικού περιεχομένου (επιπέδου του σταλινικού εισαγγελέα Βισίνσκυ, των περιβόητων Δικών της Μόσχας – «τουφεκίστε τα λυσσασμένα σκυλιά» κ.τ.λ.), αλλά και ανοιχτές απειλές κατά των δημοσιογράφων που τόλμησαν να ασχοληθούν μ’ αυτό το θέμα. Ιδού, λοιπόν, οι «καλοί άνθρωποι», που «αγωνίζονται για την καλυτέρευση της κοινωνίας», πως απειλούν και στοχοποιούν τον εκδότη του «Πρώτου Θέματος» και τους δημοσιογράφους του, από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Ναζήδες – Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι»:
«Βολική η ευθύνη του σκουλικιού, ονόματι Θέμος Αναστασιάδης, αλλά δεν ξεπλένει τη συνενοχή του αρμόδιου οργάνου, αλλά και χιλιάδων ακόμη επαγγελματιών του κλάδου που σφυρίζουν κλέφτικα.
Αγαπητοί δημοσιογράφοι, φροντίστε για μία ακόμη φορά να σωπάσετε. Να βάλετε τις

συνέχεια...
στο ETHNIKISMOS.NET

2 σχόλια:

  1. Τι σοβιετικο ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ειναι αυτο?
    Θα μπορούσα να προβω σε εκτεταμένη ανάλυση αλλα δεν την αξίζουν, η εγχώρια σοβιετ συμμορία των καθεστωτικών εβραιοκομμουνιστων δημοσιογραφισκων αυτη η μαρξιστική ΚΛΙΚΑ που απο ολες της της απολήξεις ,εκφάνσεις και θέσεις ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ μπολσεβικισμό και διεθνιστικό μαρξισμό, ομιλεί περι "Ναζηδων" δημοσιογράφων, οταν ειτε βλέπεις ανακοινώσεις της ένωσης συντακτών ειτε διαβάζεις εβραιομαρξιστικες μπροσούρες ειναι το ενα και το αυτο?

    Φυσικά η εκ θεμελίων προσβολή της πραγματικότητας και της λογικης ειναι η βαση επι της οποίας στηρίζεται αυτη η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ πνευματική νόσος του μπολσεβικισμου.
    Για το μαρξιστοειδες του κειμένου τι να πει κανείς, η επιλεκτικότητα κατα την οποία χρησιμοποιούν συγκεκριμένα περιστατικά δολοφονιών προς πολίτικη αξιοποίηση δεν είναι απλα σκανδαλώδης αλλα κατα τα συνήθη τους πρότυπα ,εγκληματική , την ιδια στιγμή που για τους δεκάδες Ελληνες αγρίως δολοφονηθεντες εκ των παρασιτικών προσφιλεστατων δια αυτους τους εθνοκτοντους συμμορίτες, ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, ειναι παντελώς αόρατοι προ του οποιουδήποτε σχολιασμού τους, αντιστοίχως ενα περιστατικό που δεν εχει εξακριβωμένο το οτιδήποτε πέραν της αλλοδαποτητας του θύματος βρίσκει χωρο αναφοράς και πολιτικης συσχετίσεως ακομα και σε ενα άρθρο για την καταλήστευση των Ελληνων προς χάριν της δωρεάν σιτίσεως των αυτων προσφιλετατων δια τους εθνοκτονους ,εθνοαποδομητικων παραγόντων, καθότι η φιλικότητα και μαιναδικη ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ των κοκκινωπών αυτων νοσημάτων προς τους εισβολείς εμπεριέχει ως κυριο γνώμονα τα ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ πρόσημα της καθεαυτής παρουσίας τους εντος του εθνοφυλετικού κορμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών