Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2013

Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε δολοφονήσει ηλικιωμένο...Μεγάλη έκπληξη;!..Ήταν ΑΛΒΑΝΟΙ

Ένα παρακλάδι της μεγάλης σπείρας Αλβανών κακοποιών που κατοικούν στη Φθιώτιδα, την Αχαΐα και την Κορινθία και εξορμούν στην κεντρική Ελλάδα και την Πελοπόννησο για να κάνουν ληστείες, κρύβεται πίσω από δύο εισβολές που είχαν γίνει στις 23 Δεκεμβρίου σε ένα σπίτι στην Αρκίτσα και σε ένα πρατήριο καυσίμων στο 16ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας- Δομοκού.

Δύο 27χρονοι Αλβανοί, κάτοικοι Λαμίας, αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους και....
οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να ταυτοποιήσουν τον τρίτο.

Στην αποκάλυψη των στοιχείων τους οδήγησε ένα μπλε Subaru Forester που είχαν κλέψει από ένα θύμα τους στην Κορινθία και εντοπίστηκε στα Γιάννενα, πράγμα που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι προσπάθησαν να περάσουν στην Αλβανία.

Οι τρεις κακοποιοί είχαν εισβάλει στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην Αρκίτσα σπάζοντας την τζαμαρία από την μπαλκονόπορτα, είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο τον 68χρονο ιδιοκτήτη και την 61χρονη σύζυγό του απειλώντας τους με «Καλάσνικοφ» και μαχαίρι και, αφού τους έδεσαν χειροπόδαρα, άρπαξαν 1.000 ευρώ, κοσμήματα, τρία κινητά και μια επαναληπτική καραμπίνα και εξαφανίστηκαν.

Λίγες ώρες αργότερα, ακινητοποίησαν με την απειλή του «Καλάσνικοφ» και της κλεμμένης καραμπίνας τον 34χρονος υπάλληλο του πρατηρίου, του έκλεψαν 540 ευρώ μαζί με τρία, πήραν και 450 ευρώ από τις εισπράξεις του πρατηρίου κινητά και έφυγαν.

Οι δράστες ανήκουν στην εγκληματική ομάδα, που είχε εξαρθρωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου στο Κιάτο με τη σύλληψη τριών Αλβανών ηλικίας 22, 28 και 22 χρόνων. Τότε, είχαν εξιχνιαστεί έξι ληστείες σε Κορινθία, Αχαΐα και Φθιώτιδα από τις οποίες είχαν αποκομίσει μετρητά, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας άνω των 73.000 ευρώ.

Σε μία από τις ληστείες, στις 18 Ιουνίου στον Πύργο Κορινθίας, είχαν χτυπήσει με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου τον 82χρονο ιδιοκτήτη που υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του! Τραυμάτισαν ακόμη ελαφρά την 92χρονη σύζυγο του και την 61χρονη κόρη τους!

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα αναζητούμενα μέλη της συμμορίας μπορεί να κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του 45χρονου στο πρατήριο υγρών καυσίμων στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού και συνεχίζουν τις έρευνες για να τους εντοπίσουν.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών