Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2013

Σοκ για Πρετεντέρη: 10% η Χρυσή Αυγή στη GPO, που προεκλογικά έδινε με το ζόρι 3%...

Σοκ για Πρετεντέρη: 10% η Χρυσή Αυγή στη GPO, που προεκλογικά μας έδινε με το ζόρι 3%...
Κόλαφος για το μνημονιακό δεκανίκι του Μπόμπολα (Μέγκα) ήταν και η τελευταία δημοσκόπηση της GPO που προβλήθηκε πριν από λίγο. Συγκεκριμένα το 10% που δίνει στην Χρυσή Αυγή ερμηνεύεται ως εξής:
το Κίνημά μας έχει παγιωθεί στην τρίτη θέση του πολιτικού φάσματος και το ποσοστό μας είναι χαλαρά διψήφιο και συνεχώς ανεβαίνει. Κανείς δεν περίμενε από την εταιρία του Θεοδωρικάκου και το κανάλι του μνημονίου να παρουσιάσουν με ειλικρίνεια τη δυναμική που αναπτύσσει το Εθνικιστικό Κίνημα στην ελληνική κοινωνία.
Για να αντιληφθείτε πόσο ψηλά βρίσκεται η Χρυσή Αυγή σημειώστε ότι πριν τις τελευταίες εκλογές η ίδια εταιρία μας έδινε με το ζόρι 3,1%. Τότε δεν μπορούσε να αποκρύψει ότι..............

συνέχεια ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Αφήστε τις δημοσκοπήσεις πρός το παρόν και ενημερωθείτε,για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Στο linkp://letmefree.gr/?p=862) κατεβάζετε δύο έντυπα μηνύσεως για την σύλληψη,με την διαδικασία του αυτοφώρου, για εσχάτη προδοσία των 166 βουλευτών προδοτών της Πατρίδος μας,τα υπογράφεται και τα καταθέτετε στην Εισαγγελία του Νομού σας. Την 13-2-2013 στις 10.00 όλοι μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας,βρισκόμαστε στον Άρειο Πάγο για την κατάθεση αντιγράφου του αιτήματος,προκειμένου να διαταχθεί η άμεση σύλληψή τους από την ΕΛ-ΑΣ. Μπείτε στην ανωτέρω Ιστοσελίδα να ενημερωθείτε σχετικώς,ή στην σελίδα Εθνικά θέματα που έχει αυτήν την διεύθυνση. Η τώρα ή ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά εδώ αρχίσαν οι δημοκράταροι να λένε οτι θα αναβάλουν τις δημοτικές εκλογές, όταν τα λέω οτι η ΧΑ είναι το πιό δημοκρατικό κόμμα εκει μέσα, που σέβεται τους θεσμούς και έχει άρτιο και Ελληνικό λόγο.. είμαι περίεργος μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών