Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2013

"Κλαίνε και οδύρονται" οι γονείς των αλητήριων αναρχοαριστερών τρομοκρατών....

"Κατά μάνα, κατά κύρη" λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στην περίπτωση των αναρχοαριστερών τρομοκρατών - δολοφόνων - βομβιστών - ληστών με τα καλάσνικοφ βρίσκει από ότι φαίνεται πλήρη εφαρμογή...

Ένας, ένας οι γονείς, πατέρες και μητέρες, δηλώνουν την αγανάκτησή τους για την κακομεταχείριση των "μπουμπουκιών" τους, ενώ κάποιοι δεν διστάζουν να πουν με θράσος ότι είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για τη δράση των παιδιών τους και την ιδεολογία τους..

Η comme il faut, αγαπημένη των περιοδικών lifestyle, μητέρα του Ρωμανού, Νασιουτζικ, δηλώνει στην τηλεόραση του ALPHA υπερήφανη για το γιό της...(ΕΔΩ το βίντεο)
(Η οικογένεια πάντως έχει ιστορικό σε....καταδίκες)
Ο πατέρας του Μπουρζούκου στο "ΕΘΝΟΣ" αναφέρεται στο γιό του και τις πολιτικές του πεποιθήσεις:
"Είναι αναρχικός στην ιδεολογία, αλλά δεν......
έχει καμία σχέση με τρομοκρατία. Είναι αναρχικός, όπως όλη η οικογένειά μας"
Ενώ στη συνέχεια μιλά για τους....."βασανισμούς" - μυθεύμετα που του εκμυστηρεύτηκε ο γιόκας:
"Επί τέσσερις ώρες τον είχαν γονατισμένο στο τμήμα και με τον διοικητή, τον χτυπούσαν με κλοτσιές στην κοιλιά, και έλεγε "πάρτε τους μέσα, όχι εδώ''. Τους βάλανε μέσα δεμένους με τα χέρια πίσω, γονατιστούς, με κουκούλα στο κεφάλι και τους χτυπούσαν. Και κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλο: "Έλα, Νίκο, είναι σειρά σου". Και ήλθε και τους χτύπησε."
 
Με όλους τους παραπάνω ισχυρισμούς έρχεται να συνηγορήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και εσχάτως η ΔΗΜΑΡ, προστατεύοντας έτσι το...φυτώριό τους και ίσως τα εν δυνάμει μελλοντικά στελέχη τους.

υ.γ.1
Είναι άραγε υποκίνηση πράξεων βίας η υπέρασπιση και η δήλωση υπερηφάνιας τρομοκρατικών/δολοφονικών ενεργειών...;
Μα τι λέμε τώρα...Πώς είναι δυνατόν στη μαρξιστοκρατούμενη Ελλάδα η τρομοκρατία να μην έχει καλυφθεί με το "μανδύα" του "ατίθασου" αριστερού που παρεκτρέπεται λίγες φορές για χάρη του...κοινωνικού συνόλου.

υ.γ.2
Μια απορία έχουμε..
Αν κάποιος γονιός Εθνικιστή δήλωνε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ο γιός του π.χ. έδειρε λαθρομετανάστες στα φανάρια φαντάζεστε πώς θα αντιμετωπίζοταν..
Αρκεί μόνο να σας θυμίσουμε την επίθεση που δέχθηκε το σωματείο μικροπωλητών από δημοιο-ΚΑΦΡΟΥΣ και αναρχοαριστερούς τις επόμενες μέρες των γεγονότων σε Αγρίνιο και Παλλήνη...
(εδώ, εδώ )

Διαβάστε και το σχετικό άρθρο της Χρυσής Αυγής:

6 σχόλια:

  1. το υγ2 να το δούν καλά όσοι έχουν αμφιβολίες για την ιδεολογική χούντα της αριστεράς στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 40 χρόνια αριστερίστικης καθεστωτικής αλητείας άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια της στην ψυχοσύνθεση του ελληνικού λαού...να βγαίνει "ελληνίδα μάνα" και να δηλώνει "υπερήφανη" για τα "κατορθώματα" του υιού της...

    Αντί υστερογράφου για το σχόλιο μία ιστορική αναφορά που μας σώζει ο Ηρόδοτος στον έβδομο βιβλίο της ιστορίας του την "Πολύμνια" (παράγραφοι 230-231)...
    Κατά τη διάρκεια της μάχης των Θερμοπυλών ο Λεωνίδας δίνει εντολή στον Αριστόδημο να γυρίσει πίσω στην Σπάρτη να μεταφέρει μήνυμα του...Επειδή κατά πως φαίνεται ο Αριστόδημος αφού μετέφερε το μήνυμα καθυστέρησε να γυρίσει στο πεδίο της μάχης με αποτέλεσμα η μάχη να έχει τελειώσει, ο λαός της Σπάρτης τον περιφρονούσε αποκαλώντας τον "ο δειλός Αριστόδημος"...η μάνα του Αριστόδημου από τη ντροπή της που ζούσε ο γιος της κρύφτηκε μέσα στο σπίτι της και δεν έβγαινε από εκεί για έναν ολόκληρο χρόνο..
    Το επόμενο έτος που έγινε η μάχη των Πλαταιών και ο Αριστόδημος ήταν από τους πρώτους που ηρωϊκά μαχόμενος έπεσε στο πεδίο της μάχης, όταν μετέφεραν το μήνυμα στη μάνα του Αριστόδημου ότι ο γιος της ήταν νεκρός πολεμώντας θαρραλέα, βγήκε έξω από το σπίτι και ατάραχη είπε "Και τώρα μπορώ να πάω στην αγορά..."

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικά εαν είχαμε εθνικό κράτος και τύγχανε να μπορούσαν αυτα τα αποστήματα να υπάρχουν αυτοι οι τέσσερις ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ θα εκτελούνταν, και οι οικογένειες τους που εχουν το θράσος να διαφημίζονται θα ηταν είτε σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως είτε σε φυλακές και όχι διδάκτορες πανεπιστημίων...
    Άραγε θα υπήρχε περίπτωση ενα εθνικιστής να πιανόταν για ενέργεια εναντίον εγκληματιών αλλοφύλων(η ακόμη και για αντίστοιχη υποθετική ενέργεια) να επαιρόταν για τις πράξεις του η οικογένεια του και να παρέμενε σε κρατικές θέσεις μετά απο αυτό?
    Οι κομμουνιστοσυμμοριτες εβραιομπολσεβικοι του καθεστώτος μετά απο την επίσημη ασυλια που απολαμβάνουν απο τις κρατικές αρχές, τα καθεστωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, την βουλή και τα Μίντια, τωρα εχουν και ασυλία ως προς τις δημοσιες και υπερ των εγκληματιών τοποθετήσεως(ως ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ) τους παραμένοντας κρατικοδίαιτοι και πληρωμένοι απο εμας, να "εκπαιδεύουν" την νεολαία στα πανεπιστήμια του κρατους που τοσο "εχθρεύονται" αυτα τα μιάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα το αυγο του φιδιου εκκολαπτεται απο γονεις Ανθελληνες και μισσαλοδοξους σε καθε τι Εθνικο και Πατριωτικο.
    Η εγληματικη τους προθεση να αφησουν τα παιδια τους σε σατανικους ινστρουκτορες που δαμορφωνουν συνειδησεις σε εκκολαπτομενους νεοσσους θα τους υποχρεωσει τωρα να πληρωσουν το τιμημα.
    Για οσους λοιπον ψαχνουν να βρουν την φωλια του φιδιου δεν εχουν παρα να ψαξουν εντος των Πανεπιστημιακων Ιδρυματων, στις μαμαδες βορειων προαστιων,στις ΜΚΟ,στις καθε λογης Αλληλεγγυους προδοτικους,στους ψευτοοικολογους πρασινους,στις αριστερες συνιστωσες απατης και προπαγανδας, στις γενικες συνελευσεις χορηγιας Σορος και τα ρεστα.
    Για ολους αυτους τους υπανθρωπους μισελληνες θελω να θυμισω την παντα επικαιρη ρηση του Ισοκράτους (436 π.Χ. – 338 π.Χ )

    "Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται,διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,την παρανομία ως ελευθερία,την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"

    Θυσευς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώ Πώ Πώ .... Κλάμα πού ρίχνουν ...... !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών