Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 01, 2013

Τι ψηφίζει ο Ιερώνυμος;

Ας δούμε τι αποκαλύπτει ο καθεστωτικός "ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ"...


"Τι ψηφίζει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι οπαδός του Αλέξη Τσίπρα – και μάλιστα από καιρό. Πριν, δηλαδή, από το κύμα της οργής που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντιπολίτευση το 2012. Μακαριότατος και Τσίπρας έχουν μια θερμή προσωπική σχέση και διάφορα τετ α τετ…"

Τα σχόλια περιττεύουν....

59 σχόλια:

  1. Ο Συριζώνυμος ας ψηφίζει ό,τι θέλει...το κακό είναι ότι είναι και επικεφαλής της ελλαδικής εκκλησίας και εκμεταλλευόμενος αυτήν του την ιδιότητα θα την παρασύρει σε άσχημες ατραπούς υποταγής στο αριστερίστικο καθεστώς εάν δεν υπάρξει αντίδραση...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου θυμίζει τον άλλο ευεργέτη ηγέτη, χρυσόστομο, που έβγαλε
    πρωθυπουργό τον μπουχέσα άχρηστο καραμανλή.

    Δεν μπορεί και δεν πρέπει η εκκλησία να παρασύρει
    τα ποίμνια της μια εδώ και μια εκεί!

    Ας πουλάει τον κοπανιστό της αέρα για μεταξωτές
    κορδέλες και να μην μπλέκεται στην πολιτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ1 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:29 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ!ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ! ΟΤΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΑΑΛΗ ΤΟΥ... ΘΕΟΓΝΩΣΙΑ, ΚΑΤΗΧΕΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΝΕΑΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΑΓΚΛΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟ-ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ δεν είμαι ειδωλολάτρης, καθότι δεν προσκυνώ
      είδωλα, αλλά λάτρης του αρχαίου Ελληνισμού!

      Ειδωλολάτρες είναι οι χριστιανοί που προσκυνάνε σε ζωγραφιές,
      ξυλα, ζουνάρια, πτώματα, πετσάκια αγίων, νύχια κλπ γελοία αντικείμενα!

      Διαγραφή
  5. Οι προδότες του Έθνους και της Πίστεως σαν τον Ιερωνυμ. Λιάπη , Χρυσόστομο Μεσσηνίας, Ιγνάτιο Δηματριάδος, Παύλο Σισανίου και Σιατίστης, Ιερόθεο Ναυπάκτου, Χρυσόστομο πρώην Ζακύνθου και νυν Δωδώνης, θα ξυριστούν και μετά θα καρατομηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητε zaglo,ελληνισμος και χριστιανισμος πανε πακετο εδω και 2000 χρονια και η πιστη,η οποια πιστη,θα επρεπε να μας ενωνει και οχι να μας διχαζει.ειμαστε ελληνες εθνικιστες και καποιοι απο μας χριστιανοι ορθοδοξοι.μη μας προσβαλλεις σε παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ζητώ συγγνώμη συνέλληνα αν πρόσβαλα
      τα σεβάσματα σου, αλλα πες μου σε παρακαλώ που, πότε?
      Επίσης σε παρακαλώ να λάβεις υπόψιν σου ότι
      ο διάλογος και η κριτική δεν είναι προσβολή!

      Ακόμη και το ότι Ελληνισμός και χριστιανισμός είναι έννοιες
      ασυμβίβαστες, και μας επιβλήθηκε με τα όπλα των Ρωμαίων!

      Να μη σε στεναχωρεί ο διάλογος, λάβε μέρος και ευγενικά
      να δούμε τις πληγές του παρελθόν μας!
      Γιατί όχι?

      Διαγραφή
  7. ΖΑΓΚΛΕ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ\ΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ.Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ.Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΥΜΩΜΕΝΟΣ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε, εγώ δεν είμαι χριστιανός και έχω μια άλλη γνώμη την οποια
      δεν έχει το δικαίωμα κανείς να με απαγορεύσει να την εκφράζω,
      κρίνω τους πρωτοχριστιανικούς χρόνους όπου αιματοκύλισαν
      τους προγόνους μας και κατέστρεψαν τον πολιτισμό μας!

      Και δεν βρίζω! Κριτική κάνω!

      Διαγραφή
  8. στο ονομα της θρησκειας εχουν γινει τα μεγαλυτερα εγκληματα γι αυτο δεχομαι την κριτικη σου σαν καλοπροαιρετη.το αρχαιο ελληνικο πνευμα ειναι αθανατο και καθολου δεν χανει την αιγλη του απο την ορθοδοξια,αντιθετα,ενισχυεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι Χριστιανός και θεωρώ τους νεοειδωλολάτρες ανόητους γελωτοποιούς όμως αυτό το τσιτάτο είναι μια μπούρδα. Όσα λέγονται για το μεσαίωνα, την επιστήμη κτλ. είναι εν πολλοίς παραφιλολογίες. Η θρησκεία δεν είναι η μεγαλύτερη αιτία μη-φυσικών θανάτων στην ιστορία.

      Διαγραφή
  9. ΖΑΓΚΛΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΣ ΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.ΑΝ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΝ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ;ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΩΝ, ΑΥΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΑΚΟΜΗ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΡΩΜΑΝΙΑ(ΒΥΖΑΝΤΙΟ) ΟΠΟΥ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΜΗΡΟΣ, ΕΝΩ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ.ΤΕΛΟΣ,ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. !!!ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. “..ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΑΣΙΑ
      ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ..”

      Αυτό φιλε είναι ύβρεις προς τον Ελληνισμό, δεν θα σε απαντήσω
      όπως συνήθως κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις ανθελληνισμού,
      γιατί σέβομαι τον διαχειριστή του blog

      Διαγραφή
  10. ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΖΑΓΚΛΕ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ;ΜΕ ΒΑΠΤΙΖΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΑ;ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ.ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΗ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. !!!ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θεοδουλε, shut up,
    στα τέσσερα προς jerusalem μεριά
    και προσευχή στον ξαηβε σου, γενιτσαρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΡΕ ΠΟYΛΗΜΕΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ;ΕΓΩ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΕΣΥ ΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ;ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ,ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ.ΣΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑ ΖΑΓΚΛΕ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ.ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ, ΦΑΝΗΚΕ Η ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ.ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΕΟΣ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,ΠΑΤΗΡ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΔΟΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΕΖΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. OK, σταματώ την εργασία μου, εξάλλου είναι περασμένη η ώρα και αν μας
    το επιτρέπει ο ιδιοκτητης και μπορείς να συμπεριφερθείς σαν άνθρωπος
    και όχι σαν χριστιανός χυδαιολόγος, σε ρωτώ:

    Ξέρεις να με ονομάσεις κανέναν ”άγιο” που δεν ήταν δολοφόνος ή ανθέλληνας?
    ξέρεις να με ονομάσεις κάποιος Έλληνα φιλόσοφο που ήταν δολοφόνος ή ανθέλληνας?
    Αυτά θεόδουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όποιος συνεχίσει να προκαλεί διαγράφονται αυτομάτως τα σχόλια του

    Εκ της διαχειρίσεως με εντολή του Διαχειριστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 'Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ;ΟΛΟΙ ΡΕ ΖΑΓΚΛΕ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΓΙΟΣ.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΘΝΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ,ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΕΣ.ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΦΙΣΜΟ, ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΟ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ''ΤΟ ΑΓΑΘΟ''.ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΑΥΤΗ ΙΔΕΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΠΛΩΤΙΝΟΣ. !!!ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην πειραζεται τον Ζαγκλο!
    Καλυτερα προσευχηθειτε γι΄αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είσαι σε τέτοιο επίπεδο που αρνούμαι διάλογο μαζί σου.
    Επειδή δε πρεσβεύεις την ταλιμπάν ορθοδοξία που είναι η πλειοψηφία,
    ο διαχειριστής επιτρέπει μονο όταν είμαι καλο παιδί και δεν λέω την αλήθεια.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζαγκλε,σε καλω σε μονομαχια μεχρι τελικης πτωσεως! Αιντε γιατι πολυ μας τ απρηξες...

      Διαγραφή
  20. Ο Χριστιανικός πολιτισμός και ο Ελληνικός πολιτισμός εκπροσωπούν δύο κόσμους ριζικά διαφορετικούς. Δεν υπάρχει σημείο επαφής. Εννοείται βέβαια πως δεν υπάρχει αδιάλειπτη ιστορική συνέχεια του "Ελληνισμού" παρά μόνο μια νεωτερική πομφόλυγα. Αυτό που υπάρχει είναι η Ελληνική ΓΗ και το Ελληνικό ΑΙΜΑ που την οργώνει από τότε που την κατέκτησαν οι προπάτωρές μας. Από τότε δηλαδή που υπάρχει. Η πατρίδα αυτή έζησε και με τον Χριστό και χωρίς αυτόν. Ο Χριστός είναι υπέργηρος και σε κόμμα. Ο Έλληνας είναι νεκρός προ πολλού. Τα πτώματα σαπίζουν δεν ανασταίνονται. Ο Έλληνας πέθανε. Μόλις προσεχώς αφήσει την τελευταία του πνοή και ο Χριστός, ούτε αυτός θα αναστηθεί. Μη συγχύζεστε όμως. Το πεπρωμένο θα μας δείξει το μέλλον της πατρίδας και θα φωτίσει το δρόμο μας. Μόνο όμως από την στιγμή που υπάρχει πατρίδα υπάρχει μέλλον. Αυτή είναι η υπερκείμενη αξία που μας ενώνει και γι΄ αυτήν αγωνιζόμαστε. Δεν προηγείται καμία αξία αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΖΑΓΚΛΕ ΣΕ ΕΧΩ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 'Η ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.ΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ 'Η ΒΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Hr Zaglos, αυτή την φορά την πάτησες κακομοίρη. Δεν έγραψα τα σχόλια εγώ αλλά άλλος συνέλληνας. Δεν συμμετείχα σε κανένα σχόλιο,εδώ και καιρό όπως σου είχα υποσχεθεί. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν διάβαζα και τις αναρτήσεις οι οποίες είναι πολύ εύστοχες. Εγώ σού υποσχέθηκα κάτι, εσύ όμως συνεχίζεις το βιολί σου.Αν και οι απόψεις σου περί της ιστορίας είναι "αχταρμάς" τουρκιστί,ή αλλιώς νεφοσκεπής πλήρης ζόφου και άγνοιας, Θα σου δώσω μία συμβουλή όμως επειδή σε συμπαθώ: Μάζεψέ τα από την Σουηδία γιατί το ποσοστό των βιασμών από τα τρόλ του Ισλάμ, αυξήθηκε στο 53,2 %. Οπότε κακομοίρη μου την έχεις άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημέρα,
    Κύριε διαχειριστά, εφόσον δήλωσες ότι οποιος συνεχίσει να προκαλεί θα
    διαγράφεται το σχόλιο του και διέγραψες ένα δικό μου (δεν διαμαρτύρομαι)
    γιατί επιτρέπεις στα ταλιμπάν πρόβατα νά με προκαλούν?

    Εσένα ανώνυμε υβριστή σε ρώτησα για έναν μη δολοφόνο ή ανθέλληνα “άγιο”
    δεν μπορώ να γράψω την βιογραφία για όλους!
    Ο κοσμάς ήταν ένας μεγάλος ανθέλληνας, ιδού τα διδάγματα του.

    Τριακόσιους χρόνους μετά την Ανάστασιν του Χριστού μας έστειλεν ο Θεός τον
    άγιον Κωνσταντίνον και εστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν και το είχαν χριστιανοί
    το βασίλειον 1150 χρόνους. Ύστερον το εσήκωσεν ο Θεός από τούς χριστιανούς και
    έφερε τον Τούρκον και του το έδωσε δια ιδικόν μας καλόν, και το έχει ο Τούρκος
    320 χρόνους. Και διατί έφερεν ο Θεός τον Τούρκον και δεν έφερεν άλλο γένος;
    Δια ιδικόν μας συμφέρον, διότι τα άλλα έθνη θα μας έβλαπτον εις την πίστιν,
    ο δε Τούρκος άσπρα (χρήματα) άμα του δώσης κάμνεις ο,τι θέλεις.

    Και εγώ αδελφοί μου, που ηξιώθην και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον
    αποστολικόν δια την ευσπλαχνίαν του Χριστού μας, εξέτασα πρώτον δια λόγου σας
    και έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είσθε Έλληνες,
    δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ' είσθε ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί, πιστεύετε
    και είσθε βαπτισμένοι εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος,
    και είσθε τέκνα και θυγατέρες του Χριστού μας

    (σελ. 25): ”Αν σ’ ένα σταυροδρόμι συναντήσεις το διάβολο και μιά γυναίκα,
    πήγαινε προς τα εκεί που είναι ο διάβολος και όχι εκεί που είναι η γυναίκα…”!

    Αυτά τα χαριτωμένα και αλλα έλεγε ο αιτωλός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και κάτι ακόμα για την επανάσταση του 21 που αφόρισε και πρόδωσε η εκκλησία.

    ”Ένα πράγμα σας συμβουλεύω Χριστιανοί μου: Αν θέλετε να μαζώξετε όλοι σας
    τα άρματα, να τα δώσετε εις τους ζαπιτάδες (Τούρκοι χωροφύλακες)
    και να τους ειπήτε: Δεν είναι εδικά μας. Εμάς ο Χριστός μας τον σταυρό
    μας εχάρισεν να έχωμεν και όχι άρματα” σελ. 58,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτές οι διδαχές, διασκευασμένες κατά το δοκούν,είναι του "Εκδοτικού Οίκου Ζaglou",υπό την ευγενική χορηγία του εβραιοσιωνιστού εγκληματία ,Σόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βεβαια, είναι και η CIA μπλεγμένη και η KGB, η MOSAD, οι εξωγήινοι,
      αλλα, το μπλοκαρισμένο από το πολύ λιβάνι μυαλό μας, αρνείται την αλήθεια!

      Διαγραφή
  26. zaglo σε πήρανε χαμπάρι, και σε δουλεύουνε όλοι τους. Κύριοι σας παρακαλώ πολύ, μην μου τον στενοχωρείτε και πάθει τίποτα το ζωντανό. Και μην ξαναπεί κανείς ποτέ τίποτα για τον Δία,τον Απόλλωνα και όλα τα μέλη του Ολύμπιου οίκου ανοχής,γιατί θίγετε προσωπικά τον Αρχιερέα νταβατζή τους, Ζaglo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα σε όλους σας...
    Όλη την ημέρα τρέχω με την πορεία που αναμένεται να αποτελέσει το μεγαλύτερο εφαλτήριο αφύπνισης των Ελλήνων, απο ακόμη πεισματικά αρνούνται να αφήσουν τους καναπέδες τους και να έρθουν στον Αγώνα.

    Θεώρησα ότι θα με σεβόσασταν όλοι και δεν θα το παρατραβάγατε.
    Και συνεχίσατε...

    Ζάγκλε, σου έχω φερθεί με το γάντι, ακόμη και όταν με ειρωνική διάθεση αναφέρεσαι σε εμένα λέγοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι σε "λογοκρίνω" εφόσον είσαι..."άτακατος".

    Ο μόνος που σε προκάλεσε ήταν ο "Λεωνίδας", που τον (ξανά)καλωσορίζω έστω και με αυτόν τον τρόπο, και απλά δεν ήθελα να του κόψω το σχόλιο με το που επέστρεψε.

    Είχα πιο πάνω αφήσει και ένα "Fylter" να γράψει διάφορα..Κακώς

    Zagle ήσουν ο πρώτος που σχολίασες, μετά το μήνυμα που ζήτησα να γραφτεί, για αυτό και "κόπηκες" καθώς δυναμίτιζες το κλίμα

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί "κακώς" παρακαλώ;

      Διαγραφή
    2. Γιατί αγαπητέ "έβαλες το χεράκι σου" να εκτραχυνθούν λίγο τα πράγματα ξανά παρά την παράκλησή μου.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Διαχειριστή, είσαι πολύ άδικος!
      Θα έλεγα, δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις!

      Διαγραφή
  28. Μην στεναχωρειτε τον παππου Ζαγκλο.
    Ο δυστυχος αυτος κυριουλης ειναι σε επικινδυνη ηλικια και εσεις με τα γραφομενα σας τον οδηγειτε ειτε σε εγκεφαλικο ειτε σε εμφραγμα.
    Δεν βλεπετε ποσο ηρεμα ξεκιναει στην αρχη και τι παραληρημα τον πιανει στην συνεχεια;
    Αφηστε τον να εκφραστει οπως θελει, ενας μοναχικος γραφικος παππους ειναι μονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2013 - 12:27 μ.μ.
    Αποκαλείς οίκο ανοχής τα σεβάσματα των προγόνων μας?
    Και θέλεις να λέγεσαι Έλληνας ρε αλήτη?
    Καταραμένος να είσαι ρε βρομιάρη, κεραυνό να ρίξει στο κεφάλι σου ο Δίας!

    Διαχειριστή, δεν ειρωνεύθηκα, αναρωτήθηκα γιατί έκοψες το δικό μου
    σχόλιο και όχι αυτά που ακουλούθησαν και ήταν υβριστικά?

    Το γουρούνι παραπάνω χυδαιολογεί κατά της Ελληνικής θρησκείας και τον αφήνεις!
    Δυστυχώς διαπιστώνω ότι ο νεοέλληνας είναι ένας χυδαίος τουρκόσπορος και
    ξέρεις κάτι? Ποτε δεν θα γίνουμε κράτος γιατί είσαστε υπό εβραϊκή πνευματική κατοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό σας έμαθε το εθνοκτόνο εβραϊκό δόγμα που προσκυνάτε!
    Ότι έχει σχέση με την Ελλάδα πρέπει να το χλευάζεται και να το μισείτε!

    Όλους τους εβραίους δολοφόνους του λαού και πολιτισμού μας τους προσκυνάτε!
    Αλλά, θα διαπιστώσετε στην διάρκεια, όταν η εκκλησία θα οργανώνει μαζί με
    την αριστερά αντιρατσιστικές πορείες, ότι Εθνικισμός και χριστιανισμός,
    όπως Ελληνισμός και χριστιανισμός, είναι έννοιες ασυμβίβαστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. και ζησανε αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Με όλο το σεβασμό κύριε διαχειριστά, εγώ ανάρτησα τα σχολιά μου ενώ οι άλλοι είχαν αρπαχτεί ήδη για τα καλά. Δεν απάντησα απευθείας σε κάποιον, ούτε πήρα, όπως καταλαβαίνετε, καμιά μεριά. Τουναντίον, είναι πρόδηλο ότι βάλλω τόσο εναντίον του "Ελληνοχριστιανισμού" (όχι του Χριστιανισμού!) όσο και εναντίον των αστοιχείωτων αρχαιολατρών-νεοπαγανιστών (όχι του παγανισμού!). Προσπάθησα μάλιστα να εξομαλύνω τα πνεύματα στρέφοντας την προσοχή όλων στην πατρίδα η οποία είναι αξία που υπέρκειται κάθε άλλης αφού από αυτήν εκπορεύονται και σε αυτήν περιέχονται όλες ανεξαιρέτως. θα έλεγα ότι το σχόλιο σας είναι ατυχές, εν πάση περιπτώσει σας ζητώ συγγνώμη. Χαίρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα τωρα,εσυ εισαι και με τον Αστυφυλαξ και με τον Χωροφυλαξ,παρε θεση ειπαμε! Ο Ζαγκλος εχει θεση και ιστορικα τεκμηριωμενη αποψη και επειδη δεν μπορειτε να τον αντικρουσετε,προσφευγετε σε υβρεις και ποδοσφαιρικου υφους κραυγες!

      Διαγραφή
    2. Έτσι ακριβώς είναι αδελφέ μου συνέλληνα.
      Πληγώνομαι αλλά δεν θα λυγίσω ΠΟΤΕ!
      Πάντα θα ακούν τον Zaglo που ευγενικά θα τους
      υπενθυμίζει ότι είναι Έλληνες που οι πρόγονοι τους
      υπέστησαν τα πάνδημα από τον εβραιοχριστιανισμό!!

      Διαγραφή
  33. Οσοι γελοίοι φανατικοί αρχαιολάτρες πιστεύουν σε Δίες. αρχαία αγάλματα,αρχαία ελληνική θρησκεία μοιάζουν με τον Ιουλιανό και με νεκρές μούμιες ταριχευμένες σε μουσεία που θέλουν, δήθεν, να αναστήσουν τους Ελληνες χωρίς τους Ελληνες Χριστιανούς!. Παρτε το απόφαση ότι Ελληνισμός και Ορθοδοξία πάνε χιλιάδες χρόνια ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΑ ΜΑΖΙ και τίποτε, πια, δεν μπορεί να μας χωρίσει τους Ελληνες από τον Χριστό ΜΑΣ που σταυρώσανε οι εβραίοι. Οσοι υποστηρίζουν το αντίθετο να είναι σίγουροι ότι σε λίγα χρόνια θα έχουν γίνει αυτοί οι γελοίοι μασσωνάρες του κερατά και σταδιακά θα μπουν στη χοάνη του Εβραιοσιωνισμού, που μισεί θανάσιμα και πλήττει με τον ύπουλο τρόπο αυτόν την Ελληνορθοδοξία. Ελληνες Ορθόδοξοι και ΧΑ πάνε πλέον μαζί, ό,τι κι αν λένε αντίθετο κάποιοι αρχαιολάτρες και κάποια ξεπουλημένα μειράκια της διοίκησης της εκκλησίας τύπου Ιερώνυμου, Παύλου Σιατίστης και Ιγνατίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν πολυ μπερδε μας τα λες ρε φιλε,ανακατευεις Δια,Ιουλιανο,μουμιες.Εβραιους,Ορθοδοξια και μαλιστη την Ελληνικη βερσιον,μασσωνιες και διαφορα ανατριχιαστικα,τουρλουμπουκι δηλαδη! Οσο για τα περι Ορθοδοξιας και ΧΑ πανε μαζι,η ιστορια εχει αποδειξει οτι με το πρωτο μπαμ τρεχετε να κρυφτειτε στα μοναστηρια! Αν οι Χρυσαυγητες στηριχτουν πανω σας,την κατσανε τη βαρκα!

      Διαγραφή
  34. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ2 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:41 μ.μ.

    Ζητώ συγνώμη από τον διαχειριστή αλλά το έκανα για να γελάσουμε λιγάκι,μέσα σ'αυτήν την τόση κατήφεια. Και στον φίλο μου τον Ζaglo θέλω να πώ, πως δεν έχω τίποτα μαζί του, ούτε με ενοχλούν αυτά που λέει! Δικαίωμά του είναι να λέει ότι θέλει,αλλά να μην εκνευρίζεται τον εαυτό του χαλάει. Προκαλεί τους πάντες και μετά του κακοφαίνεται όταν τον πειράζουν οι άλλοι. Και κάτι άλλο κ.Ζaglo επειδή είμαστε χριστιανοί δεν σημαίνει ότι επικροτούμαι πάντοτε ότι κάνει τμήμα του Ιερατείου. Ούτε απεμπολούμε την Ιστορία των προγόνων μας και την συνέχεια του Ελληνισμού που έχει ιστορία δεκάδων χιλιάδων ετών. Όσο για τον Κύριό μας Ιησού Χριστό Ουδεμία σχέση έχει με του Εβραίους και τον Θεό των Εβραίων τον Γιαχβέχ ,ή Μολώχ,στο πυρακτωμένο άγαλμα του οποίου θυσίαζαν τα ίδια τα παιδιά τους. Και ότι άλλο διδάχτηκαν απ' τους Χαλδαίους και τους Ελαμίτες,τους οποίους αν και βρίζουν είναι συγγενείς τους.Ποτέ δεν πίστεψαν αυτοί στον Αληθινό Θεό.Ο μόνος τους Θεός είναι το χρήμα το κέρδος και ο Σατανάς. Να σου ενθυμήσω τα λόγια του Χριστού: "Εσείς είστε απ' τον πατέρα σας τον σατανά και τα έργα αυτού ποιείτε". Καί κάτι που δεν γνωρίζεις: Οι Έλληνες που είχαν κτίσει την πόλη των Ιεροσολύμων προερχόμενοι από τους Σολύμους της Κιλικίας, απόγονοι του αδελφού του Μίνωα Σαρπιδώνα, είχαν κτίσει ναό και λάτρευαν τον Μοναδικό αληθινό Θεό.Όταν πέρασε έξω από την πόλη ο τυχοδιώκτης Αβραάμ με τον ένοπλο στρατό του γυρνώντας από τον πόλεμο που είχε με τους συγγενείς του Ελαμίτες,τότε εξήλθε ο Μελχισεδέκ ο οποίος ήταν Ιερέας στον ναό του Υψίστου Θεού και του προσέφερε άρτους και Οίνον. Άρα ο Αβραάμ ούτε καν γνώριζε τον Αληθινό Θεό πλήν των Ελλήνων των Σολύμων που υπήρχε το Ιερό γιαυτό και η ονομασία Ιεροσόλυμα. Εξ' άλλου Τον μεγάλο προφήτη που προέβλεψε 800 χρόνια πρίν την γέννηση του Κυρίου, τον έκοψαν στην μέση με ένα πριόνι,γιατί τους χάλαγε την συνταγή. Αυτός αναφέρει συγκεκριμένα το Όνομα του Κυρίου την γέννησή Του και το μελλοντικό του αξίωμα κατά την τάξη Μελχισεδέκ, δηλαδή αιώνιος αρχιερέας με την θυσία του πρός χάριν όλων μας..Τώρα το τι πιστεύεις εσύ δεν με αφορά, δικό σου πρόβλημα ,αλλά μην διαμαρτύρεσαι με τους υπόλοιπους σχολιαστές στους οποίους επιτίθεσαι άμεσα ή έμμεσα.

    Ο φίλος σου Λεωνίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φίλτατε Λεωνίδα.
    Το σχόλιο σου κάπως ξεκαθάρισε το τοπίο, υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαμε να πούμε,
    αλλά και τι σημασία έχει? Εσύ, όπως και εγώ, είμαστε ολοκληρωμένοι ιδεολογικά.

    Ένα μονο που σε διαφεύγει, μπορεί να είσαι ότι θέλεις, δικαίωμα σου,
    αλλά σε πληροφορώ ότι χριστιανός ΔΕΝ είσαι!
    Έλληνας είσαι που αμφιβάλλεις σε αυτό που βίαια σε επέβαλαν, αλλά για πολλούς
    λόγους, δεν θέλεις ή δεν το βαστά η τρεμουλιάρα καρδούλα σου να το ψάξεις σε βάθος!

    Και κάτι άλλο, που αγνοείς ή ποτέ σου δεν τόλμησες να αναρωτηθείς.
    Ο χριστός ΔΕΝ είναι φυσικό πρόσωπο, δεν έχει υπάρξει, παρά είναι μια εβραϊκή εφεύρεση.
    Κανένας ιστορικός δεν έχει γράψει ΤΙΠΟΤΑ για κανέναν χριστό!
    Όλες οι μετέπειτα ευαγγελίστηκες παπαρολογιες, είναι λόγια λόγια λόγια!

    Σε ευχαριστώ που με έδειξες μια άλλη όψη του Λεωνίδα, ο Zaglos είναι Έλληνας
    Πατριώτης αλλα έχει το κακό ελάττωμα να ψάχνει και να λέει πάντα την αλήθεια,
    και να αδιαφορεί total για το τι λέει ο κόσμος και ειδικά κάτι πρόβατα
    όπως ο ανώνυμος 2 Φεβρουαρίου 2013 - 4:36 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Fyltaer, μπορεί να το εξέλαβα και λάθος το σχόλιο σου, ωστόσο ήταν μετά την παράκλησή μου για...σιωπητήριο. Το διάβασα λάθος;! Είχα και νεύρα οπότε...

    Zaglos, έχεις δίκιο ότι άφησα ένα σχόλιο που είναι ολίγον τι εμετικό.
    Θεωρείς ότι παίρνω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου;
    Πόσες φορές ζήτησα να σταματήσει αυτή η ανόητη διχόνοια;
    Και εγώ και ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ υπερασπιζόμαστε το αίμα και τη Φυλή και προσπαθούμε να σας δείξουμε αυτό το δρόμο.

    Εσύ αμετανότηος έχεις κολλήσει στο "Χριστιανισμό". το 80% των σχολίων σου αυτόν αφορούν και τους "ηλίθιους έλληνες χριστιανόπληκτους".

    Σε έχω επαινέσει για τις γνώσεις σου και σου επιτρέπω να κάνεις διάλογο με όλους.

    Λεωνίδα, και πάλι σε καλωσορίζω και εύχομαι να μην απεμπλακείς ή να σιωπήσεις.
    Όπως επίσης ευελπιστώ ότι βρίσκεσαι στον Αγώνα.

    Ζητώ από όλους, αν όχι να σεβαστείτε εμένα (που ΔΕΝ το κάνετε)να κηρύξε από εδώ και στο εξής για το υπόλοιπο της ημέρας ανακωχή, τιμώντας το ΑΙΜΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ και την ιερή αυτή τη στιγμή που βιώνουμε μια ομοψυχία(έστω και λίγων ωρών).

    Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς από τη Λέσχη Αξιωματικών,

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ


    υ.γ.
    Μη κάνετε να ψάχνω στο κέντρο της Αθήνας hot spot να ξαναγράψω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΖΑΓΚΛΕ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΙ ΟΣΤΕΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΟΥ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΩΣ ΘΝΗΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ(ΓΡΑΜΜΕΝΑ) ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΟΣΤΕΟΘΗΚΕΣ.ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΣΤΕΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΙΑ,ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΡΙΑΜ-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΒΡΑΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ,ΑΦΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ,ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΧΘΕΣ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΕΣ.Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ.ΤΕΛΟΣ,ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΟΓΜΑ,ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ-ΠΡΟΒΟΛΕΣ,ΑΝΤΙΚΑΘΡΕΦΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ,ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΥΜΙΑ ''ΥΜΕΙΣ'' ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ''ΕΣΕΙΣ'', ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣ.ΑΚΟΜΗ,ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΤΑΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ. !!!ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!! ΠΑΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΚΟΝΤΑΨΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  39. Ιστορική απόδειξη, κάποιος σκάλισε κάπου την λέξη μαρία
    και είναι αυτό απόδειξη ότι υπήρξε ο χριστός?
    Μα το “μαρία” φιλε Παύλε, ΔΕΝ είναι Ελληνικό όνομα!
    "Αυτό αποδεικύει την ύπαρξη του θεανθρώπου"!
    Καλά θα μας τρελάνετε? Ήρθε ο θεός στην γη
    (από που άραγε? Από καμια ξερα στον Ήλιο?)

    Η καλύτερα καταγεγραμμένη εποχή είναι ακριβώς η εποχή που υποτίθεται γεννήθηκε
    ο χριστός, αλλα, κανείς ιστορικός δεν αναφέρει τίποτα για την γέννηση η’ την ζωή του!

    Η μάνα του δε, που γλίτωσε στο παρά πέντε τον θάνατο διά λιθοβολισμού
    που ήταν νόμος στους ιουδαίους για μοιχεία, και ήταν μοιχεία γιατί
    η μαρία γκαστρώθηκε χωρίς να την ..φιλήσει ο 80 χρόνος Yusuf!

    Ορισμένοι θεωρουν την κριτικη που ασκειται κατα της Ορθοξιας ως ανθελληνισμο
    και αυτούς που την ασκουν ως ανθελληνας, παραβλεποντας ότι οι ιδιοι, ως χριστιανοι
    Ρωμιοι δεν μπορει να είναι Έλληνες και oi Έλληνες δεν μπορεί να είναι χριστιανοι!

    Το δογμα της “αειπαρθενου Μαριας” δημιουργηθηκε από τις ιερες συνοδους
    μετά τον 5ο μ.x. αιωνα αναγκαστικά για να καλύψουν-προσελκύσουν και τις γυναίκες,
    για την ζωή και θάνατο της μαρίας μετά από την σταύρωση, δεν υπάρχουν πληροφορίες!

    O Ιησους καθως και οι γονεις του και ολοκληρη η γενια του, είναι Εβραιοι:
    ”υιον δε θεου καταγγελλουσιν ανθρώπων εξ ημων γεννηθεντα ονοματι Ιησουν,
    ου οι γονεις και αδελφοι και πασα η γενεα εξ εβραιων εξηρτηται”.

    Το ότι ο Ιησους ειχε αδελφους μας το αποκαλυπτει και ο ευαγγελιστης
    Μαρκος (4), που εμφανιζει τον Ιησου να διδασκη στην ιδιαιτερα του
    πατριδα (6,3) και συμπατριωτες του να τον ειρωνευωνται λεγοντας:
    ”ουχ ουτος εστιν ο τεκτων, ο υιος της Μαριας, αδελφος του Ιακωβου
    και Ιωση και Ιούδα και Σιμωνος, και ουκ αι αδελφαι αυτου ωδε προς ημας;

    Η Μαρια έκανε συνεπώς παιδια με διάφορους άνδρες όπως και με τον Ζεβεδαιο.
    Kατά Μαρκον 6.3 αδελφος του Ιησου ήταν και ο Σιμων ο μετονομασθεις Πετρος.
    Ο Πετρος παλι κατά Λουκαν 6.14 ήταν αδελφος του Ανδρεα. Αρα και ο Ανδρεας,
    που ήταν αδελφος του Πετρου, ήταν επίσης αδελφος του Ιησου.

    Με δυο λόγια, η χάβρα των ιουδαίων!

    Για τους γνησιους Έλληνες, ένα από τα κυριωτερα
    χαρακτηριστικάτης φυλης μας είναι η υπηρηφανεια.
    Ο υπερηφανος Έλληνας δεν φοβαται. Δεν γονατιζει. Δεν προσκυνα!
    Κατά τον Ξενοφωντα δεν είναι γνωρισμα των Ελληνων το προσκυνημα
    ουτε θεων ουτε ανθρώπων, το προσκυνημα είναι γνώρισμα Ρωμιων και βαρβαρων.

    Άκουσε κανείς ποτέ από παπά να πει δυο κουβεντούλες για τον πολιτισμό μας,
    τους φιλοσόφους μας, τους ήρωες μας, την επιστήμη μας που όλος ο κόσμος
    θαυμάζει και στηρίχτηκε ο δυτικός πολιτισμός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ,ΕΝΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΘΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ,ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ,''ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ'' ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ''ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ''.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΧΕ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ-ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ-ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΦΑΓΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.ΕΝΑ ΕΞΟΧΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΜΗ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Φιλε Παύλε, στην ”Ελληνική Νομαρχία” Παρά του Ανωνυμου Έλληνος,
    Την οποια μπορείς να την κατεβάσεις όλη από το internet, υπάρχει
    όλη η αλήθεια, για τον ρολο της εκκλησίας, διαχρονικά,
    διάβασε και θα καταλάβεις, γιατί είσαι Έλληνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών