Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2013

Όχι που δεν θα έβγαζε ανακοίνωση ο τροτΣ(κ)ΥΡΙΖΑ για τον Ντερτιλή...

Οι νοσταλγοί των γκούλαγκ, ανθελληνικών καθεστώτων όπως ο Τσαουσέσκου - Στάλιν - Χότζα, και οπαδοί της "μακεδονικής μειονότητας" τολμούν και κατακρίνουν έναν Έλληνα Ήρωα στρατιωτικό που έμεινε πιστός στις ιδέες του μέχρι την τελευταία του πνοή, πολεμώντας τους εχθρούς τότε, "φίλους" σήμερα κατά την Αριστερά, για μια ελεύθερη πατρίδα...

Διαβάστε το λίβελο ....


"Η μετατροπή της κηδείας Ντερτιλή σε....
χουντοσύναξη με πυροβολισμούς στον αέρα και επικήδειους μίσους κατά της δημοκρατίας είναι πλήρως συμβατή με την Χρυσή Αυγή και τη δράση της. Αυτό που είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο είναι η συνενοχή της Πολιτείας, με την αστυνομία να παρακολουθεί αμέτοχη τους πυροβολισμούς και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να σιωπά επιδεικτικά μπροστά σε αυτήν την προκλητική γιορτή του μίσους."

8 σχόλια:

  1. Nα σου πω κατι φιλε μου ο λαος τους εχει χεσμενους αυτους - οτι εγινε και με το Χριστιανοσυμο "κουράκη" αφήστε τους να λένε οτι θλεουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο με το "μισος" ειναι πράγματι ενδεικτικο της κατάστασης του εσωτερικου του κεφαλιού καθε καθεστωτικού εβραιομπολσεβικου.
    Νοσηρά επίπεδα γελοιότητας απο τους θιασώτες των Γκούλαγκ, του ΣΤΑΛΙΝ του ΜΑΟ, του ταξικού μίσους και της δολοφονικοτερης διεθνούς εβραϊκής ιδεοληψίας όλων των εποχών.

    Παντως η σύμπλευση του καθεστωτικού εβραιομπολσεβικισμου με την βλακώδη ιουδαϊκή συνθηματολογία η οποια θελει να βαπτίζει οτιδήποτε δεν ειναι αποδεκτό προς την ευόδωση της εθνοκτονιας και του διεθνισμού -τελικής επικρατήσεως του ως "μίσος", οχι απλά ειναι αναμενόμενη αλλα και γραφικά νομοτελειακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενοχλήθηκαν οι ανθέλληνες δούλοι της σιών απο τους "πυροβολισμούς"!Oταν πυροβολούν οι λάθρο και οι σύντροφοι τρομοκράτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπρόσωποί του, ας πάρουν καλή φόρα κι ας έρθουν να αερίσουν τα Εθνικιστικά, Φιλοχουντικά και Αντιδημοκρατικά παπάρια μας !

    Το Σάββατο στην πορεία των Ιμίων θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει από τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ των Ελλήνων Εθνικιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τόν ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε ν΄ακούσει κανείς κάτι καλύτερο. Χειρότερο σίγουρα. Ο άνέραστοι του πατριωτισμού, μόνο χολή μπορούν νά ρίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτές οι ανακοινώσεις δείχνουν σαφέστατα φόβο και προσπαθούν να λειτουργήσουν ως συσπειρωτικές των πολιτικών χώρων αυτών...το πρόβλημα όμως με αυτού του είδους τις ανακοινώσεις με αυτή τη θεματολογία είναι ότι δεν συγκινούν πλέον τις πλατιές μάζες του κόσμου γιατί ο κόσμος έχει άλλα προβλήματα τα οποία δημιούργησαν αυτοί οι ίδιοι...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τό ..παιδί θά τό κάνουν Πρωθυπουργό . Ε νά μή βγάλει μιά ανακοίνωση .....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών