Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2013

Κείμενο υπέγραψαν οι αναρχοαριστεροί τρομοκράτες καλώντας τους "συντρόφους" να πάρουν τα όπλα...(αναμένουμε δημοσιεύσεις συμπαράστασης από τους "προοδευτικούς")

Διαβάστε την ανακοίνωση λίβελο που εξέδωσαν τα "καμάρια" της καπιταλιστικής - μπολσεβικής τρομοκρατίας των Β.Π. για την οποία αναμένουμε δηλώσεις ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ από γονείς, φίλους και ΜΜΕ...

Το κείμενο υπογράφουν οι Νίκος Ρωμανός, Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος και Γιάννης Μιχαηλίδης και γράφουν τα εξής:

«Ξεκλέβουμε δυο λόγια από.....
τα κελιά των κρατητηρίων που βρισκόμαστε αιχμάλωτοι για να δηλώσουμε τους σκοπούς και τις προθέσεις μας ώστε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο σχετικά με τα τελευταία γεγονότα. Ως Αναρχικοί θεωρούμε την επιλογή της ληστείας τράπεζας μια συνειδητή επιλογή αντίστασης. Η κίνησή μας δεν είχε στόχο τον προσωπικό πλουτισμό. Η επίθεση στους ναούς του κεφαλαίου εντάσσεται στην συνολική επαναστατική μας δράση.
Σχετικά με τον βασανισμό μας από τις δυνάμεις καταστολής, δεν θέλουμε να αποτελεί σημείο θυματοποίησης μας. Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από τους εχθρούς της ελευθερίας. Ας μην ξεχνάμε πόσοι άνθρωποι έχουν συνθλιβεί στα αστυνομικά τμήματα και τις φυλακές τους. Τα σημάδια των βασανιστηρίων ας αποτελέσουν μια ακόμα αφορμή να μετουσιωθεί η οργή σε πράξη.
Απέναντι στους θεσμικούς εκπροσώπους της δικαιοσύνης, η στάση μας θα είναι αδιάλλακτη και ανυποχώρητη.
ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ-ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ
ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ
Οι Αναρχικοί
Νίκος Ρωμανός
Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος
Γιάννης Μιχαηλίδης"

6 σχόλια:

  1. Αν δεν ήταν σοβαρά τα πράγματα και η Ελλάδα σε κρίση, η ανακοίνωση των "επαναστατών" μόνο ως σενάριο για επιθεώρηση στο "Δελφινάριο" θα μπορούσε να εκληφθεί...τα πλουσιόπαιδα των βορείων προαστίων καλούν σε "ταξική επανάσταση" όλους εναντίον "των ναών του κεφαλαίου" των οποίων οι γονείς (και αργότερα αυτοί οι ίδιοι) υπηρετούν πιστότατα...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπρός συμμορίτες
    ας βγούμε στους δρόμους
    με ΡΟΛΕΞ στα χέρια
    με γούνες στους ώμους !

    Εάν δεν ήταν τόσο ΗΛΙΘΙΑ αυτά τα αστικομαρξιστικά αποβράσματα, θα ήξεραν ότι τα λεφτά των τραπεζών είναι ασφαλισμένα, και οι μόνοι που κερδίζουν από τις ληστείες είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες που κερδίζουν από τα ασφάλιστρα κινδύνου, με συνέπεια το τραπεζικό χρήμα να γίνεται ακριβότερο για τον κοσμάκη.

    ΣΚΑΤΑ στα μούτρα σας λοιπόν, "αναρχικοί" του κώλου !

    Αλήθεια, η μαμά Νάσιουτζικ γιατί δεν δίνει την περιουσία της στους φτωχούς ;;

    Κρατικοδίαιτοι "εχθροί του κράτους" ! Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οί ακριβοπληρωμένοι Πράκτορες τών εβραίων τραπεζιτών υπό τόν ψευδεπίγραφο τίτλο ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ή ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ή ............ , (σ.σ. 5η Φάλαγγα ...) , ορίωνται γιά τά ..συντρόφια τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά παθαίνουν δυστυχώς οι συνανθρωποί μας, αφού ο ΕΟΠΥΥ
    παρέχει γενόσημα ακόμη και στις ψυχικές διαταραχές.
    Εκτός αν εσάς σας φαίνονται λογικά.. αυτά που γίνονται και γράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κανω και γω μια ερωτηση:Ποια θα ηταν η "τυχη" των "τρομοκρατων" (αν τους δεχθουμε σαν τρομοκρατες)σε κρατη οπως οι Η.Π.Α-Ισραηλ-Τουρκια-Ιραν-Κινα-Β.Κορεα-Αγγλια-Γερμανια..κτλπ...?????
    Αυτα ΜΟΝΟ εδω γινονται και πουθενα αλλου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να πεί κανείς για τους ονειροπόλους νεαρούς μιας αρρωστημένης αριστεράς και των επαναστατικών παραφυάδων της που ζητά διακαώς κάποιο θύμα για να έχει άλλοθι και πάτημα στην εξουσία που ασκεί στην νεολαία. Αλήθεια όλοι αυτοί οι ΑΝΤεξουσιαστές πως γίνεται και εξουσιάζονται από στυγνούς δολοπλόκους που αντικαθιστούν την σκέψη με την αντιδραστική νοοτροπία και τον διάλογο με το "ντού". Θα περάσουν ίσως χρόνια για να καταλάβουν πόσο θύματα είναι οι ίδιοι και ότι τα νειάτα τους τα εκμεταλλεύονται ανθελληνικά κόμματα εδώ και δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών