Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 14, 2013

Νέα πρόκληση από τον ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Θεοδωρίδη του ΣΥΡΙΖΑ (ακόμη έχει κάρτα μέλους)..: "Οι Πόντιοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Διαβάστε τι έγραψε πάλι αυτό το ανθελληνικό ερπετό για τους Ποντίους σε "τουρκοφυλλάδα"..



22 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΓΑΜΙΟΛΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΧΩΣΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΑΘΗΚΙ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΓΟΜΑΡΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΚΡΥΦΟ - ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχει γίνει καμία αποπομπή, μόνο απο μια επιτροπή της βουλής!

      Διαγραφή
  2. τράβα να τα πεις και στον πρύτανη του πανεπιστημίου αυτά τα ΣΚΑΤΑ παλιοκαθηκι ΤΡΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτές τις μπούρδες που ακούω είναι μόνο στο μυαλό του ρε παιδιά γιατί σε όσους επιστήμονες τα πεις θα πηδήξουν από το παράθυρο ή θα τρελαθούν!!! αφού ο άνθρωπος χρίζει ψυχιατρικής περίθαλψης γιατί δεν το βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτιμώ έναν ξένο φιλέλληνα από αυτό τό Ελληνόφωνο Νεοταξίτικο υβρίδιο τού SYRIZA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Τούρκοι ειναι Τούρκοι, οι Αλβανοί ειναι Αλβανοί, οι Βούλγαροι ειναι Βούλγαροι. Μόνο οι Ελληνες δεν ειναι Ελληνες. Φτου σας ρε γ@μημενα πουτ@ν@κι@ του σιωνισμου και του διεθνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως συμβαίνει και με τους αρχαίους λαούς...υπάρχουν μόνο προέλληνες (δηλαδή κάτοικοι του χώρου αυτού πριν έρθουν να κατοικήσουν οι Έλληνες) αλλά δεν υπάρχουν προαιγύπτιοι, προπέρσες, προεβραίοι, προινδοί και προκινέζοι...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  6. Γαμώ το σπίτι σου κι εσένα καριόλη γαμημένε ανθέλληνα !

    Πήγαινε ρε ΤΣΟΓΛΑΝΙ να τα πεις αυτά σε ένα Ποντιακό σωματείο, στους ανθρώπους που υπέστησαν την γενοκτονία από τους Τούρκους και πέθαιναν φωνάζοντας ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !

    Ξεφτιλισμένο αρχίδι, να πας στην Τουρκία να στήσεις κώλο, παλιοπούστη ανθέλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά που διακηρύσσει ο Νάσος Θεοδωρίδης, τα πρεσβεύουν όλοι κομμουνισταί και οι νεοταξίτες φιλελεύθεροι.
    Ο θεοδωρίδης προπαγάνδισε, κάτι που διδάσκεται στα πανεπιστήμια και τα σχολεία από αφελληνισμένους εκπαιδευτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πανεπιστήμια έχουν κατακλυσθεί από δεκάδες καθηγητές ιστορίας και ασφαλώς δεν είναι μόνον η Ρεπούση. Πλειάδα ονομάτων μπορούμε να αναφέρουμε:Χριστίνα Κουλούρη,Μαρία Ευθυμίου,Ιωάννα Λαλιωτη, Έφη Γαζή, Φωτεινή Τομαή,Μαραντζίδης, Λιάκος, Γιαννουλόπουλος, Μαργαρίτης και οι Εβραίοι Λέων Ναρ, Λίνα Βεντούρα, Ρίκα Μπενβενίστε, Ρένα Μόλχο, Οντέτ Βαρών.

    Μια και μιλάμε για Εβραίους ας θαυμάσουμε και τον Μαρκ Μαζάουερ, που τον έφεραν για να εξηγήσει το φαινόμενο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,από την ιουδαϊκή,βεβαίως, σκοπιά.
    Ο εν λόγω Εβραίος με ειδικότητα στην ιστορική ...μυθολογία, γεννήθηκε στην Αγγλία από Ισραηλίτες γονείς, που μετανάστευσαν από Πολωνία και Ρωσία, είναι ελληνομαθείς διότι επελέγη από τον σιωνισμό για δράση στην Ελλάδα. Έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα, συριζαίους και φιλελεύθερους σαν τον Μάνο,τον Νίκο Δήμου,Μπουτάρη. Διαθέτει και εξοχικό στην Τήνο και τα λέει τακτικά με τον Αλαβάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νεοταξίτη συριζαίε υπήρχε περίπτωση να γίνουν οι τούρκοι ή άλλοι χριστιανοί σε μία εποχή όπου ο χριστιανισμός ήταν υπο διωγμό από τους οθωμανούς; Οι έλληνες γινόταν μουσουλμάνοι, αλλά οι τούρκοι δέν γινόταν χριστιανοί.
    Όχι μόνο είναι παπαριές αυτά που λές γιατί δεν αποδεικνύονται με τίποτα, αλλά θα πρέπει να ξέρετε οι κουλτουριάδηδες της νέας σιωνιστικής τάξης οτι οι σύγχρονοι τούρκοι είναι κατα το ήμισυ άπόγονοι εξισλαμισθέντων ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιό ήμισυ, κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό, οι κατέχοντες μογγολικό αίμα τούρκοι δεν είναι ούτε 10% στην τουρκία, Έλληνες (και πόντιοι μαζί) Κούρδοι, Ασσύριοι και μερικοί Λαζοί (που θα μπορούσαμε να τους αποκαλέσουμε και μουσουλμάνους πόντιους).

      Διαγραφή
  10. Γιατί χαλάτε την διάθεσή σας με τα περιεχόμενα που έχει ο αριστερός βόθρος; Είναι δυνατόν ο βόθρος να μυρίσει άρωμα και δη Ελληνικό; Όπως βλέπετε αυτό το ανθρώπινο απόβλητο, επικαλείται τον ανθέλληνα Εβραίο Φαλμεράϋερ Ιάκωβο. Εκτός αυτού το ανθελληνικό του μένος ξεπερνά τα όρια της σχιζοφρένειας αφού ονομάζει τον τελευταίο Μακεδόνα βασιλιά του Πόντου Μιθριδάτη, Πέρση σατράπη. Ανακατεύει εσκεμμένως το τουρκικής προέλευσης φύλο των Λαζών του Καυκάσου,με τους Έλληνες του Πόντου που υπήρχαν εκεί από αρχαιοτάτων χρόνων, οι οποίοι φιλοξένησαν τους Μυρίους του Ξενοφώντα κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Ανακατεύει ο άθλιος και το κράτος την αυτοκρατορία της Τραπεζούντας των Κομνηνών,η οποία μαζί με τα υπόλοιπα κομμάτια της πάλαι ποτέ Ελληνικής αυτοκρατορίας,αποτέλεσε την τελευταία μορφή αντίστασης στης ορδές των βαρβάρων φίλων μας της Δύσεως. Το απορίας άξιον είναι ότι έχουν "εξαφανισθεί" οι ιστορικοί από το προσκήνιο και δεν υπάρχει ένας να σφραγίσει το καπάκι αυτού του βόθρου που λέγεται αριστερός χώρος. Για την εξόντωση και το ολοκαύτωμα των Ποντίων από τον Στάλιν,δεν κάνει κουβέντα ενώ χύνει ποταμούς δακρύων για το ανύπαρκτο ολοκαύτωμα των αφεντικών του, των Εβραίων.Κάποτε σ'αυτόν τόν τόπο πρέπει να απολογηθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι, αποπατούν πάνω στους Ιερούς χώρους του Ελληνισμού και της Ιστορίας του. Καί όχι με φυλακίσεις κ.λ.π. αλλά με αφαίρεση της Ιθαγένειας,και απέλαση ισοβίως με όλα τα συγγενικά πρόσωπα εξ' αίματος ή εξ αγχιστείας σε απόμακρες περιοχές του πλανήτη,μα ταυτόχρονη κατάσχεση όλων των περιουσιακών τους στοιχείων. Να δούμε αν θα υπάρξει άλλο καθίκι να υποσκάψει την ενότητα του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Λεωνιδα τι λες τωρα,ο Μιθριδατης Μακεδονας? Παψε ρε,απο τη Δραπετσωνα ητανε!

      Διαγραφή
  11. Μέ άνωθεν εντολές όλα αυτά τά καλόπαιδα αμολάνε τίς παπαριές αυτές ,ενώ οί μυστικές υπηρεσίες τών Ιουδαίων ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ-ΛΕΥΙΤΩΝ μετράνε τίς αντιδράσεις τού Ελληνικού λαού .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε σείς, ποιός είπε οτι τον έδιωξε ο Σύριζα;
    Απλά απο μια επιτροπή τον έκοψε και εντέχνως περάσανε στα φιλικά τους blog και ΜΜΕ την είδηση σαν καρατόμηση.
    Αυτό ειδικά, την απατεωνιά και την διπροσωπία του Σύριζα έπρεπε παντού να την αναφέρουμε.
    Γιατί στο τέλος κοντέψαν να μας παρουσιάσουν το Σύριζα και σαν πατριωτικό κόμμα οι αγαπητικοί του σε κάτι ολυμπία και αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια ο πιθηκόμορφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...14 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:05 μ.μ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θεοδωρίδη άλλαξε όνομα και φύγε Σε Ψάχνω!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΕΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΠΟΝΤΙΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αυτοσ θελει σκουποξυλο απο τον κολο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών