Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2013

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για Χρυσή Αυγή και Ντερτιλή...

Διαβάστε και γελάστε (άλλωστε μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει το πολιτικό ερείπιο - εξάμβλωμα του....κομμουνισμού της δεκαετίας του 80'):
"Η μετατροπή της κηδείας του......
ισοβίτη χουντικού Νικόλαου Ντερτιλή σε show της ακροδεξιάς, χουντικών σταγονιδίων και νεοναζιστικών στοιχείων, που στις ημέρες μας έχουν βρει καταφύγιο στην Χρυσή Αυγή, είναι ένα απαράδεκτο γεγονός που όλος ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει. Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι οι πυροβολισμοί και τα έκτροπα που σημειώθηκαν με την παρουσία βουλευτών της ΧΑ και την στήριξη του Μητροπολίτου και κήρυκα του μίσους Αμβρόσιου, δικαιώνουν πλήρως τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες που έχουν εξαγγείλει, για την ανάγκη αντιμετώπισης του νεοναζισμού και της βίας της ακροδεξιάς. Σύντομα θα παρουσιαστεί και η Πρόταση Νόμου του ΠΑΣΟΚ για την αυστηρή αντιμετώπιση των φαινομένων της βίας, του ρατσισμού και του νεοναζισμού"


13 σχόλια:

  1. Επειδή είμαι σίγουρος το blog "Olympia"
    διαβάζει Πασπαρτού, θέλω να στείλω ένα μήνυμα:
    φτου σας ρε ξεφτίλες που το παίζετε πατριώτες, συγκέντρωση
    50 χιλ Ελλήνων της Χρυσής Αυγής, ούτε καν το αναφέρετε!
    Γαμώ τον πατριωτισμό σας ξεφτίλες, με κάνατε και ban
    γιατί σα τα έχωνα, καμμένα και καραμανλικά κομματόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άς τους, είπαμε, τώρα έρχεται το fund κατευθείαν απο σιωναμέρικα για πλήρη στήριξη Σύριζα, αυτοί για τον παρά είναι ικανοί ακόμα και τον αγαπητικό τους τον καμμένο να αφήσουν στα κρύα του λουτρού αν τύχει και βρεθεί απέναντι απο τον Σύριζα.. δεν είναι τυχαία η στάση του.

      Διαγραφή
  2. Πατριώτες αφήστε τους τρώγονται με τα ρούχα τους .Τα ψωμιά τους είναι λίγα η χρυσή αυγή ΕΊΝΑΙ ΠΡΏΤΟ ΚΌΜΜΑ. χωνευτετο προδότες ανθελληνες μασωνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΑGLOS αυτή την φορά κι εγώ μαζί σου! Δυστυχώς για την χώρα, η πολιτκοδημοσιογραφική τύφλα και καφρίλα δεν έχει όρια. Ταρακουνήθηκε ο σιωνιστικός ιστός της Ευρώπης,αλλά εδώ μούγκα τα λαδοπόντικα και όλοι οι ειδησεογραφικοί ασπάλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Πασόκ πλέον απευθύνεται στους του φυσικούς ψηφοφόρους που απεικονίζονται στην φωτογραφία. Έχει καταντήσει τόσο γελείος η χοντρή λαρδόμπαλα που παριστάνει τον ηγέτη, ο αστράτευτος εθνοκτόνος κηφήνας, που γελάνε ακόμα και οι γύφτοι μ'αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δόξα τω Θεώ blog πατριωτικά και εθνικιστικά υπάρχουν και πολύ μαχητικά μάλιστα...όπως εγκαταλείφθηκε το ψευτοπατριωτικό blog του Σωτηρόπουλου όταν κατάλαβαν οι χρυσαυγίτες τι γινόταν, την ίδια τύχη θα έχει και το blog του olympia...απ' όπου φεύγουν οι χρυσαυγίτες που αποτελούν και το συντριπτικό ποσοστό της πατριωτικής νεολαίας που γνωρίζει να χειρίζεται το διαδίκτυο, τα αντίστοιχα ψευτοπατριωτικά blogs καταρρέουν...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις τι γίνεται όμως φίλε (είμαι ο σχολιαστής που απάντησε στο πρώτο του Zaglos) το ολυμπία έχει ή μαλλον είχε περισσότερο παλιότερα μια συνεχή ροή απο θέματα ενδιαφέροντα και πραγματικά έπιανες τον παλμό της ημέρας... και επίσης με την δυνατότητα να βάζεις ένα τρελό mail στο σχόλιο στην κυριολεξία είσαι ανώνυμος και μάλιστα δύσκολα μπορεί να σε μπλοκάρει. (αυτό το γράφω για όσους σαν τον Ζ τους κλείσανε)
      Θα έπρεπε να έχουμε ανάλογα blogs με θεματολογία όπως του ethnikismos.net και του επίσημου site της XA αλλά με δυνατότητα σχολίων απο κάτω.. καλή ώρα όπως το πασπαρτού.
      Αυτό θα τράβαγε κόσμο γιατί θα έμπαινε να ενημερωθεί εναλακτικά για μεγάλη γκάμα θεμάτων.
      Ο πασπαρτού κάνει μια φοβερή προσπάθεια αλλά υποψιάζομαι οτι είναι μόνος και σίγουρα εργάζεται ο άνθρωπος, δεν μπορεί να γίνει Βέγγος να τρέχει το site συνέχεια όλη μέρα.
      Σίγουρα χρειάζεται μια ομάδα ανθρώπων για να τρέξει ένα ειδησιογραφικό site/blog καθαρά εθνικιστικό.
      λέω εγώ τώρα.. μια άποψη.
      ΚΜ

      Διαγραφή
  6. Το οτι ενα blog ειναι δεξιο, η μαλλον ετσι λεει (για το olympia,λεω) ,δεν σημαινει οτι κατ'αναγκην ειναι και πατριωτικο....Γαργαρα το κανανε το συλλαλητηριο οι ξεφτιλες...Μα τελειως ξεφτιλες ,λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προταση νομου λεει θα καταθεσει το πασοκ! ρε κλεφτες ρε ρουφιανοι προταση νομου για εσας που κλεψατε δεν εχετε καταθεσει!!! δεν πειραζει, οταν ερθει η ωρα θα δουμε τι θα λετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πουντη αυτη η ρημαδα η ωρα ρε παιδια;Δεν αντεχεται αλλο αυτη η κατρακυλα,σε ολα τα επιπεδα. Πουντη π΄αναθεματη η βρωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πουντη αυτη η ρημαδα η ωρα ρε παιδια;Δεν αντεχεται αλλο αυτη η κατρακυλα,σε ολα τα επιπεδα. Πουντη π΄αναθεματη η βρωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ (σ.σ. οχι ότι καί ή ΕΒΡΑΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ Ν.Δ. δέν έχει σοβαρότατες ευθύνες γιαυτό.). ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχει και το" Απόρρητο.gr" ;ένα πραγματικά πολύ αξιόλογο μπλόκ με πάρα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα να το επισκέπτεσθε και αφήστε το " Ολυμπία " και άλλα τέτοια δήθεν πατριωτικά, στον ύπνο τους. Δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί ορισμένοι ότι αυτή την στιγμή κινδυνεύει η Πατρίδα και ο λαός της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών