Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2013

"Δημοκρατική" πρόταση του επιτρόπου της Ε.Ε.: ΒΑΛΤΕ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

XA
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στην Ελλάδα του περιβόητου Επιτρόπου Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης και σκληρού… αντιρατσιστή, Νιλς Μούιζνιεκς, που έγινε με σκοπό να διερευνήσει «την ρατσιστική βία, τον ρόλο της αστυνομίας και τα πολιτικά και νομικά μέτρα που μπορούν να ληφθούν για να περιοριστεί η δράση της Χρυσής Αυγής» (όπως επιθυμεί λυσσωδώς το εγχώριο σάπιο μεταπολιτευτικό πολιτικό κατεστημένο και οι ξένοι προστάτες του)! Μιλώντας χθες σε δημοσιογράφους, ο Επίτροπος υποστήριξε τα εξής εξωφρενικά:
«Με ανησυχεί βαθιά η.....
ατιμωρησία όσων πραγματοποιούν ρατσιστικές επιθέσεις στην Ελλάδα. Ελάχιστοι έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και ακόμη λιγότεροι έχουν καταδικαστεί. Η αστυνομία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της: κατάχρηση εξουσίας, χρήση υπερβολικής βίας, συνέργεια με την Χρυσή Αυγή. Ανάμεσα στους αστυνομικούς υπάρχουν αναμφίβολα “σάπια μήλα” αλλά δεν έχουν καμία επίπτωση – και εδώ ατιμωρησία. Κινδυνεύει η διεθνής εικόνα της Ελλάδας, ιδίως του δικαστικού συστήματος. Επιθυμούμε να δούμε την παραπομπή στη δικαιοσύνη μελών της Χρυσής Αυγής και αστυνομικών. Μέχρι να συμβεί αυτό, όλα τ’ άλλα είναι λόγια»!
Επίσης, ο «πολύς» Επίτροπος αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου: «Η ελληνική δημοκρατία πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Οι ρατσιστικές επιθέσεις όμως δεν θα σταματήσουν ακόμη και αν απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή αύριο. Βρίσκω περίεργο το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν αξιοποιεί το άρθρο του ελληνικού Συντάγματος που ορίζει ότι όλα τα κόμματα οφείλουν να ενισχύουν τη δημοκρατία, καθώς και ότι ο Άρειος Πάγος ελέγχει ένα κόμμα μόνο κατά την ίδρυσή του, αφού σ’ αυτόν κατατίθεται το καταστατικό του, και στη συνέχεια δεν ξανασχολείται. Άκουσα την άποψη δικαστών ότι αν φθάσει συγκεκριμένη υπόθεση στα δικαστήρια, η Χρυσή Αυγή μπορεί να απαγορευτεί ενώ άλλοι μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον νόμο».
Και ως… κερασάκι στην τούρτα, ο πολυπράγμων Επίτροπος βρήκε και το… φάρμακο για τον πολυπόθητο περιορισμό του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, ζητώντας… δημοκρατικότατα να μπει φρένο στην ελευθερία του… λόγου:
«Το πρώτο βήμα είναι να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη ευθύς αμέσως τα μέλη της Χρυσής Αυγής που χρησιμοποιούν ρατσιστικό λόγο και βία. Η Βουλή πρέπει να καθορίσει τα όρια του επιτρεπτού λόγου».
(ΥΓ) 1: Τι κρίμα που ο Επίτροπος δεν έζησε στην εποχή του «πατερούλη» Στάλιν. Θα τον είχε… σκίσει τον Βισίνσκι (τον διαβόητο εισαγγελέα των Δικών της Μόσχας) και οπωσδήποτε θα… μεγαλουργούσε!
(ΥΓ) 2: Γιατί αλήθεια ουδείς «δημοκράτης» ξένος παράγων ασχολείται με το κόμμα που γράφει στο καταστατικό του ότι έχει στόχο να εγκαθιδρύσει τη «δικτατορία του προλεταριάτου» (ΚΚΕ), με το κόμμα των νοσταλγών του Τσαουσέσκου, που προστατεύει κουκουλοφόρους, ταραχοποιούς και αιμοσταγείς τρομοκράτες (ΣΥΡΙΖΑ) κ.α.; Προφανώς, γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή τους πονάει!

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. Τους πονάει και τους τσούζει, η διάγνωση έγινε, η συνταγή υπάρχει, αλλά είναι ακριβή?
    Ας διώξουν τους ξένους, ας βάλουν φυλακή τους κλέφτες, ας αποκεφαλίσουν την
    τρομοκρατία, αρχής γενομένης με το να δικάσουν το σύριζα και
    τα ηγετικά του ανθελληνικά στελέχη! Τι? Δεν μπορείτε?
    E τότες θα την φάτε μέχρι να βγάλει ο ποπός σας γιαούρτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώην director στο ίδρυμα Σόρου και απόφοιτος όλως τυχαίως του Μπέρκλεϋ. Αν τον έχει πιάσει πόνος για τα δικαιώματα των μειονοτήτων,γιατί δεν τον στέλνουν οι προδότες κατά Αλβανία μεριά το καθίκι, να δεί την Ελληνισμό της Αλβανίας πως περνάει; Γιατί δεν τον στέλνουν στην Συρία όπου σφάζεται ο Ελληνικός πληθυσμός από τα όργκ του Ισλάμ; Αλλά τους τσούζει, όπως λέει κι Ζάγκλος, για το μέλλον τους και το μέλλον τον Όργκ που έχουν κουβαλήσει στη Χώρα μας. Διαταγές Σόρου εκτελούν όλα τα δουλικά υποκείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι να βλέπω τον Zaglos και τον ΛΕΩΝΙΔΑ να συμφωνούν και να ομονοούν ως ΕΛΛΗΝΕΣ και ως ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

    Όταν οι Έλληνες είναι ΕΝΩΜΕΝΟΙ, είναι ΑΝΙΚΗΤΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Έλληνες φίλτατε, πάντα μαλώνανε μεταξύ τους και
    πάντα συμφιλιώνονταν μπροστά στον κοινό εχθρό.

    Με τον Λεωνίδα τα βρήκαμε, εγώ θα κριτικάρω με μέτρο
    την εκκλησία και αυτός θα με βρίζει με μέτρο, χα..χα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών