Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18, 2013

Έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι..Τεκμήριο γυμναστήρια, και πολεμικές τέχνες

Ανωνυμία τέλος, όλοι θα είμαστε ύποπτοι εσείς, εμείς και η ... γάτα μας μαζί, για να παραφράσουμε γνωστό τραγούδι των αδελφών Κατσιμήχα.
Στις 20 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία που έδωσε το οικονομικό επιτελείο για την υποβολή καταστάσεων και στοιχείων στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων από τα ιδιωτικά θεραπευτήρια, τα εκπαιδευτήρια, τις τράπεζες και τις υπόλοιπες ΔΕΚΟ.
Αλλωστε, όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα, με εγκύκλιο (ΠΟΛ 1011/21-1-2013),  η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ζητάει τώρα όλες τις επιχειρήσεις να......
στέλνουν τους αριθμούς φορολογικού μητρώου των πελατών τους, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιος ξοδεύει, πόσα και πως. Στην εγκύκλιο τονίζεται ότι υποχρέωση να ενημερώσουν για τον αριθμό φορολογικού μητρώου όλων των πελατών τους, έχουν πλέον και οι σχολές χορού, πολεμικών τεχνών, τα ωδεία και τα γυμναστήρια. Μαζί με τα ΑΦΜ υποχρεούνται να αποστείλουν και το ύψους των συνδρομών που εισπράττουν από τους πελάτες τους.
Εν ολίγοις θέλουν να είναι σίγουροι ότι όσοι ακόμα είναι υγιείς, δεν θα παραμείνουν έτσι. Θα μετατραπούν και αυτοί σε πλαδαρούς, και παραδομένους πολίτες. Χώρια ότι με το "φακέλωμα" θα γνωρίζουν ποιοί είναι οι "ζωηροί" και επικίνδυνοι για αυτούς
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών