Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18, 2013

Ποικίλα σχόλια για το “φτύσιμο’’ της Χρυσής Αυγής στον Χριστόφια - ΒΙΝΤΕΟ

Σας μεταφέρουμε αυτούσιο το σχόλιο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ‘’Παραπολιτικά’’ του Σαββάτου για ένα απρόσμενο περιστατικό για πολλούς και αναμενόμενο για εμάς..

‘’Ο Παππάς έκανε τον Κινέζο...

Την Τρίτη είχε γεμίσει Κινέζους η Βουλή, λόγω της.......

συνεδρίασης της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδος - Κίνας. Κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα και μπήκαν στην αίθουσα ο Ευ.Μεϊμαράκης με τον Δημήτρη Χριστόφια. Αμέσως σηκώθηκαν όλοι όρθιοι. Οι Κινέζοι απόρησαν με την έφοδο, αλλά περισσότερο τους έκανε εντύπωση ο ατάραχος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, που δεν κουνήθηκε από την θέση του, δείχνοντας την αντιπάθειά του στο πρόσωπο του κ. Χριστόφια. ‘’

Υπενθυμίζουμε ότι στην τελευταία του επίσημη επίσκεψη ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Χριστόφιας απέφυγε να συναντηθεί με την Χρυσή Αυγή.

1 σχόλιο:

  1. είπε και το ολυμπία να βάλει ανακοίνωση της ΧΑ, όχι βέβαια για να είναι τίμιο αφού μας τα πρήζει με τις ανακοινώσεις του τσίπρα, αλλά για να βρεί κάποια νεφελώδη και φανταστική διφορούμενη τάχα μου άποψη στην ανακοίνωση.
    αδιαφορώντας παντελώς για την ανακοίνωση σύριζα που ήταν σχεδόν παρόμοια (του έλειπε το εθνικό απο το κείμενο)

    δείτε
    http://olympia.gr/2013/02/18/%CE%B4%CE%B9%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών