Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2013

Μετά την απόπειρα δολοφονίας ήρθε η ληστεία! Το δράμα του Στρατούλη συγκλονίζει το πανελλήνιο...

Θύμα πορτοφολά έπεσε ο βουλευτής του Σύριζα Στρατούλης διερχόμενος το Σάββατο από τη Φθιώτιδα. Ας σημειωθεί ότι μεγάλη συμμορία ρομά εξ Αλβανίας, που διαπράττει ανάλογες αγαθοεργίες, δρα στην περιοχή. Ο σύντροφος Στρατούλης είχε σταματήσει για καφέ στα Καμένα Βούρλα και σύμφωνα με πληροφορίες οι αχάριστοι αλβανοί ρομά - ενώ γνώριζαν ότι αυτός ο άνθρωπος αγωνίζεται νυχθημερόν για τα δικαιώματά τους - του έκλεψαν το πορτοφόλι.
Ο Στρατούλης, καθώς απολάμβανε το καφεδάκι του έβγαλε το παλτό και το ακούμπησε στην πλάτη της καρέκλας. Δυστυχώς όμως όταν.....
αναζήτησε το πορτοφόλι του για να πληρώσει αυτό είχε κάνει φτερά. Ο βουλευτής σηκώθηκε αναστατωμένος και άρχισε να φωνάζει ‘’Στρατούλης με κλέβει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ‘’ και αμέσως έτρεξαν οι θαμώνες της καφετέριας να τον βοηθήσουν.
Μέσα στο πορτοφόλι είχε μόνο 500 ευρώ, φυσιολογικό χρηματικό ποσό για τα δεδομένα των Συριζαίων όταν πηγαίνουν για καφέ... την αστυνομική ταυτότητα, την βουλευτική ταυτότητα, κάρτες και άλλα.
Τελικά το πρωί της Κυριακής το πορτοφόλι βρέθηκε πεταμένο στη παραλία. Έλειπαν φυσικά τα 500 ευρώ. Ο Στρατούλης πάντως σήμερα το πρωί στην βουλή ήταν με το χαμόγελο έως τα αυτιά σαν να μην συνέβη το παραμικρό. Τι είναι άλλωστε 500 ευρώ μπροστά στα εκατομμύρια που αρπάζει ο Σύριζα εδώ και δεκαετίες από τα κρατικά ταμεία;  
πηγή

5 σχόλια:

  1. Όταν μου επιτέθηκαν οι κομματικές βδέλες το 2007 γιατί τους είπα δημόσια κλέφτες του δημόσιου χρήματος, δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να σταθεί δίπλα μου γιατί όλοι βολεύονταν με το κατιτίς τους.
    Όταν γυφτορουμάνοι που έχουν φέρει στην Ελλάδα οι κομματικές βδέλες μου ρήμαξαν το σπίτι πριν ένα χρόνο πάλι δεν ενδιαφέρθηκε κανείς.
    Τώρα έρχεται να με ρημάξει η εφορία γιατί οι ίδιες βδέλες αποφασίζουν με τη στρογγυλή τους σφραγίδα ότι χρωστάω γιατί πρέπει εγώ ο ηλίθιος να πληρώσω τα δικά τους σπασμένα.
    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ Χε..νο ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ!
    ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο τύπος είναι ο ορισμός του υπνηλία, για να μη πώ τίποτε περισσότερο.. έτσι και τον κάνει ο λαός μας υπουργό και αυτόν κάποια μέρα, θα σημάνει την οριστική βλακοποίηση των Ελλήνων.. δυστυχώς.
      τον έχω δεί στο γήπεδο πάμπολες φορές, κοιτάει και λές δεν βλέπει μπροστά του, ο ορισμός του βλέματος του ροφού.

      Διαγραφή
  2. Αυτή η φωτογραφία μάλιστα!
    Αυτή είναι ενδεικτική! χαχαχαχ

    ΆΑΑΑ ρε χρυσαυγή τι τού κανες ντε του ανθρώπου...
    Ευτυχώς που παρουσιάστηκε και ανέφερε το όνομα του...

    (πιό ξυνόφατσα πεθαίνεις πάντως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε??καλα ολο χρυση αυγη βλεπι μπροστατου απο πισω δεν βλεπι τιποτα; ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΣΤΕΡΗΤΕ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙ ΝΑ ΒΡΗ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΥΣΕ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕ ΧΟΥΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ( ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΙΚΑΝ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗΝ ΤΩΝ ΤΗ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ) ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΔΑΝ ΜΟΥΜΙΕΣ (ΑΡΙΣΤΟ ΤΕΛΟΣ)

      Διαγραφή
  3. Στρατούλης = ο ορισμός του βολεμένου, αργόμισθου, "επαναστάτη" συνδικαλισταρά που δεν έχει πατήσει ποτέ στη δουλειά του και το παίζει αριστερός.

    Η επιτομή της νεοελληνικής ΒΛΑΚΕΙΑΣ και ΠΑΡΑΚΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών