Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2013

ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ Ο "περιούσιος" ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

TSIP32405
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Από το Μάρξ τον Λένιν, τη Ρόζα Λουξεμπουργκ, τη Φεντερασιόν, τον Μπεναρόγια και τη "σχολή της Φρανκφούρτης".......στον Τσίπρα! Η "μήτρα" όλων...κοινή

Από το φιλικό ETHNIKISMOS

Όταν σχετικά πρόσφατα (και όχι μόνο μία φορά, αλλά τρεις συνεχόμενες…) συναντήθηκε ο Τσίπρας με τον αρχηγό του γερμανικού κόμματος Die Linke (Η Αριστερά), Γκρέγκορ Γκίζι, τον αποκαλέσαμε –διόλου τυχαία- «ορφανό της Στάζι». Όπως φαίνεται από την παρακάτω είδηση, δικαιωνόμαστε απολύτως:
«Γερμανοί εισαγγελείς διέταξαν τη διεξαγωγή έρευνα κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς της Γερμανίας (Die Linke) Gregor Gysi για τις ενδεχόμενες σχέσεις που φέρεται να είχε με την διαβόητη αστυνομία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας Στάζι. Ο Gregor Gysi κατηγορείται πως......
τα τελευταία χρόνια της ΛΔΓ όταν και εργαζόταν ως δικηγόρος στην Ανατολική Γερμανία κατέδιδε πελάτες του οι οποίοι ήταν πολέμιοι του κομουνιστικού καθεστώτος».
«Πες μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι», που λέει κι ο σοφός λαός! Και βέβαια, «αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε», ο πρώην κνίτης Τσίπρας και ο ρουφιάνος της Στάζι Γκίζι!
(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, εκτός από σιχαμερός καταδότης της απαίσιας Στάζι, ο φίλος και συνεργάτης του Τσίπρα, ανήκει και στην «εκλεκτή» φυλή, κι από τους δύο του γονείς. Ιδού τι αναφέρει σχετικά το βιογραφικό του:
«Both of his parents were of part Jewish ancestry, his paternal grandmother was Jewish, as was one of his maternal great-grandfather».

3 σχόλια:

  1. Πόσο ξεφτυλισμένοι πια, άκου κατέδιδε τους πελάτες του, καμία τσίπα, τίποτε.
    Προχτές διάβαζα για το τί κάνανε στους αντιφρονούντες στην ανατολική γερμανία, τους ψεκάζανε με ραδιενεργά ισότοπα, και μάλιστα γεμίζαν με ραδιενέργεια τα χρήματα που τυχόν θα περνάγαν απο χέρια αντιφρούντων.
    Υπήρχε η μαρτυρία οτι ακόμα και δύο χαρτονομίσματα με ραδιενέργεια να είχες επάνω σου ήταν αρκετά για "τηγανήσουν" κάθε αναπαραγωγική ικανότητα του άντρα ή της γυναίκας!

    Και μετά μιλάνε για ευγονική και κουνάνε το δάχτυλο.. οι βρωμιάρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για όσους αναρωτιούνται γιατί ρίχνανε ραδιενέργια, το κάνανε για να τους εντοπίζουν εύκολα μέσα στο πλήθος με κρυφούς Γκάιγκερ ανιχνευτές που είχαν μέσα απο το μπράτσο τους (οι διώκτες).
      Αντί για ήχο όμως απλά δονούσαν το μπράτσο σαν ειδοποίηση όταν ήταν κοντά στο στόχο...

      Διαγραφή
  2. O Γκρέγκορ Γκύζι ήταν ο τελευταίος πρωθυπουργός της ανατολικής Γερμανίας. Ο διοικητής της Στάζι ήταν ο επίσης Εβραίος Μάρκους Βόλφ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών