Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2013

Φέρνουν μάθημα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία - "Πολιτειακή Παιδεία" θα λέγεται!

Έχει φτάσει κι έχει ξεπεράσει τα όρια του τρόμου και του πανικού το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, εξαιτίας του φαινομένου Χρυσή Αυγή κι όχι μόνο για το παρόν, αλλά προπάντων για το μέλλον. Διότι βλέπετε, η Χρυσή Αυγή έχει κατακτήσει τα ελληνικά σχολεία κι ως γνωστόν όποιος έχει μαζί του τη νεολαία έχει και λαμπρό μέλλον. Σκέφτηκαν, λοιπόν, πολύ οι (ανεγκέφαλοι)… εγκέφαλοι της δυστυχίας μας και αποφάσισαν να εισάγουν μάθημα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία (!!!), μπας και περιορίσουν τη μαζική προσχώρηση των μαθητών στο κίνημα.
 
Φυσικά, αυτή τη βρομοδουλειά πρέπει να την κάνουν… πεπειραμένοι μαρξιστές, σπουδαγμένοι ινστρούχτορες στις…
βοϊδοσχολές των αλήστου μνήμης κομμουνιστών δικτατόρων – τυράννων και χασάπηδων των λαών τους, Τσαουσέσκου, Χότζα, Στάλιν, Πολ-Ποτ και δε συμμαζεύεται. Η κατοχική-μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας διαθέτει και τοιούτους. Τους δημαραίους του μπαρμπα-Φανούρη Κουβέλη (ή «Κουρέλη», σύμφωνα με τους πρώην συντρόφους του).

Έτσι, ο δημαραίος σταλινοκομμουνιστής των σαλονιών, υφυπουργός (Α)παιδείας της δοσιλογικής ψευτοκυβέρνησης του Αντωνάκη, εδήλωσε σχετικά τα εξής στα καθεστωτικά «Νέα»:
«Το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται στις ρηγματώσεις της κοινωνικής συνοχής, αλλά και εξαιτίας της αδράνειας των θεσμών τα προηγούμενα χρόνια. Είναι δική μας ευθύνη να διδάξουμε και να πείσουμε τους μαθητές ότι ο ρατσισμός, ο φασισμός και η ξενοφοβία είναι μορφές βίας ξένες ως προς το δημοκρατικό πολίτευμα. Δεν παρατηρούμε με απάθεια τις προσπάθειες προσέγγισης (σ. σ.: από τη Χρυσή Αυγή) των μαθητών και παρεμβάσεων στα σχολεία». Σύμφωνα με τον κ. Παπαθεοδώρου το υπουργείο Παιδείας δρομολογεί τη θεσμοθέτηση της Πολιτειακής Παιδείας ως μαθήματος κορμού και κατεύθυνσης στα Γενικά Λύκεια και στα Ημερήσια και Εσπερινά ΕΠΑΛ από το νέο σχολικό έτος. «Προωθούμε από την τρέχουσα σχολική χρονιά στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής Αγωγής δραστηριότητες με αντικείμενο την Πολιτειακή Παιδεία, την εμπέδωση των αρχών και αξιών της δημοκρατίας στο σχολείο. Προωθούμε Πρόγραμμα για το Σχολείο της Δημοκρατίας με στόχο την υποστήριξη μαθησιακών διαδικασιών που θα εμπεδώνουν την ιδιότητα του πολίτη» επισημαίνει ο υφυπουργός».
Η γνώμη μας: Μπράβο στο υπουργείο (Α)Παιδείας και στον σταλινοκομμουνιστή υφυπουργό του Αντωνάκη. Μ’ αυτά που σκοπεύουν να κάνουν, θα φέρουν κι άλλους Έλληνες μαθητές –που μέχρι τώρα διστάζουν- στη Χρυσή Αυγή. Από αντίδραση…

από το ethnikismos.net

6 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΑΙ.ΟΡΓΑΝΟΝΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΗΡΕΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι για λύπηση, εδώ η κόρη μου προχτές που διάβαζε ένα κείμενο στην τρίτη δημοτικού που είχε κεκαλυμένη την προπαγάνδα υπέρ της μίξης και της πολυπολιτισμικής μίξας (χρησιμοποιούσαν σαν παράδειγμα, ένα λιβάδι γεμάτο ΛΕΥΚΕΣ μαργαρίτες και οτι δεν θέλανε την ΜΙΑ -τάχα μόνο μια- ΚΟΚΚΙΝΗ παπαρούνα που φύτρωσε εκεί και την πολεμάγανε)
    Τους πήρε λοιπόν πρέφα η μικρή και μου λέει <>

    Και περιμένουν τα μεγαλύτερα να μη τους πέρνουν πρέφα;
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ...
    ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά συναγωνιστή, επειδή όμως λόγω οτι χρησιμοποίησα εισαγωγικά χάθηκε μάλλον αυτό που έγραψα για την κόρη μου το επαναλαμβάνω παρακάτω.
      Μου είπε λοιπόν εκείνη την στιγμή (χωρίς να της έχω ανοίξει κουβέντα για το θέμα, επίτηδες για να κόψω αντίδραση)

      Καταλαβαίνω τι γράφουν εδώ μπαμπά, πάνε να μας πούν ότι πρέπει να θέλουμε τους πακιστανούς, να γεμίσουμε απο αυτούς.
      Είναι τρελοί; γιατί το λένε αυτό;

      Άντε εξήγησε μετά στο παιδί γιατί το κράτος είναι εχθρικό στους πολίτες του, είναι σχεδόν αδύνατο!

      Διαγραφή
  3. Έτσι είναι ο εθνικισμός ξεκίνα από μια καλή οικογένεια εύγε και καλό κουράγιο Πατέρα. ΠΑΤΡΊΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη που ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ την εθνοκτόνο πλύση εγκεφάλου της νεας Ελληνικής γενιάς ειναι εγκληματίες και θα πρεπει να αντιμετωπιστούν ως τέτοιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΘΛΙΑ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών