Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2013

Ομολογία Λοβέρδου: "Το μόνο αυθεντικό λαϊκό Κίνημα είναι η Χρυσή Αυγή"

Δείτε το βίντεο.....

4 σχόλια:

  1. Συναγωνιστή Λοβέρδο, είσαι καταπληκτικός στις κολοτούμπες... πως τό παθες και είπες και δυό αλήθειες μέσα στις άλλες μπαρούφες;
    Μάλλον πιά βρίσκεις πολύ πιο συχνά μπροστά σου χρυσαυγίτες πολίτες και πιστεύεις οτι καιρός είναι να μας πείς καλά λογάκια... (να γλιτώσω και τις φάπες που έρχονται θα σκέφτηκε).
    Ο τρόμος σας είναι διασκέδαση μας...
    Οι Έλληνες ξυπνήσανε και έρχονται... Τρέμει η Γής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξέρω βρε Λοβέρδο πως σου ήρθε και είπες κανα δυο αλήθειες.... αλλά γέλασα με τα μούτρα κάποιων "αριστερών" (για λίγο ακόμα) φίλων μου όταν σε άκουσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μην τον αδικουμε παντως γιατι η "πασοκαρα" της δεκαετιας του 80 σε επίπεδο ρητορίας ΜΟΝΟ πλησίαζε κατα πολύ την Χρυση Αυγη και όχι μονο. Ακομα και τον εθνικοσοσιαλισμο τον ιδιο. Θυμηθειτε την Carmina Burana, το "η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες", το "βυθιστε το Χορα" και αλλα πολλα. Αθρο του Καλεντζη σε περιοδικο της δεκαετιας του 70 με τιτλο "ειναι το πασοκ εθνικοσοσιαλιστικο κομα;",ο Λυκουργος Αλευρας (υπευθηνος τοπικης καλαματας ΧΑ) ηταν στο Π.Α.Κ..Ολα τα παλια παππουδια του ΠΑΣΟΚ ηταν εθνικια και αντικομουνιστες(αλλα και αντιδεξιοι) Μην σας προκαλει εντυπωση η συμπαθεια του Λοβερδου που την εχει ξαναεκφρασει κιολας στα καναλια εδω και καιρο, οπως επισης και τα μετρα που ανελαβε σαν υπουργος υγειας εναντιων των λαθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με λίγα λαικα λόγια έχουν κλάση πατάτες ολοι τους και αρχίζουν και γλυφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών