Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2013

Καταργείται το αρχαίο ελληνικό άθλημα της πάλης από τα Olympic Games

  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σχολιάζοντας της απόφαση της ΔΟΕ ο Ρώσος προπονητής Βλαντιμίρ Ουρουϊμάγκοφ είπε:
"Αν αποκλείσουν την πάλη τώρα, αυτό σημαίνει ότι οι ομοφυλόφιλοι θα είναι σε λίγο κυριάρχοι του κόσμου. Και μόνο η σκέψη είναι μια γροθιά στην αντρική προέλευση των Ολυμπιακών"
 Ποιός άραγε θα διαφωνήσει μαζί του..;
 
Για το αίσχος των ψευδεπίγραφων Ολυμπιακών Αγώνων έχουμε διατυπώσει και στο παρελθόν την άποψη μας. Αυτό το σύγχρονο "μάρκετινγκ" δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Ολυμπιακή Ιδέα, όπως γεννήθηκε και αναπτύχθηκε στην Αρχαία Ελλάδα, ιδεολογικά, κοινωνικά, αισθητικά. Αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της παρακμής που διέπει τη σύγχρονη εποχή μας και κατά καιρούς, αυτό το "μάρκετινγκ", φροντίζει να τονίζει αυτήν ακριβώς την παρακμή. Η είδηση, η οποία πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων, αφορά την απόφαση που πήρε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή σύμφωνα με την οποία, και μετά από μυστική ψηφοφορία, το άθλημα της Πάλης βγήκε από το πρόγραμμα των Αγώνων του 2020.
Το σκεπτικό της θλιβερής αυτής απόφασης για......
ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα, και σήμα κατατεθέν του ανδρισμού, ήταν όπως υποστήριξε ένας ανιστόρητος εκπρόσωπος της ΔΟΕ ότι η Πάλη δεν είναι εμπορική, δεν πουλάει, δεν έχει σπόνσορες ούτε παγκόσμια δημοτικότητα! Όλα για το χρήμα, λοιπόν, τη διαφήμιση, τους εμπορικούς νόμους της προσφοράς και της ζήτησης. Μπορεί οι στίχοι του Μεγάλου Κωστή Παλαμά, οι οποίοι ακούγονται στο ξεκίνημα των Ολυμπιακών Αγώνων, από την αναβίωση τους το 1896 να λένε ότι «Στο δρόμο, στο πάλεμα και στο λιθάρι, στων ευγενών αγώνων λάμψε την ορμή» αλλά για τους σφετεριστές του νοήματος του Ολυμπιακού Πνεύματος αυτοί δεν έχουν την παραμικρή αξία και σημασία. Κάποια ιπτάμενα μπαλάκια θεωρούνται πιο σημαντικά…
Ας μην έχουμε, όμως, απαιτήσεις για ευαισθησία και κατανόηση του Αρχαίου Ιδεώδους, από ανθρώπους που προσμετράνε όλες τις Αξίες με βάση το πόσο χρήμα μπορούν να φέρουν στις τσέπες τους. Αυτό είναι το γενικότερο νόημα των σύγχρονων "Ολύμπικ Γκέιμς" και αυτό ζήσαμε με το καρακιτσαριό του 2004, όταν καταχρεώθηκε  η Πατρίδα μας για να μπορέσουν κάποιοι είτε να εξυπηρετήσουν τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα, είτε να ικανοποιήσουν τις υπέρμετρες φιλοδοξίες τους, γινόμενοι "Σελέμπριτις" και ξεφεύγοντας από την αφάνεια του στενού κύκλου των πλουτοκρατικών συνοικιών τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τότε, κόντρα στο ρεύμα των καιρών και την απίστευτη καθεστωτική προπαγάνδα, διατράνωσε την αντίθεση  της στη σύγχρονη αυτή καπηλεία και δικαιώνεται σήμερα. Τόσο με την τεράστια "τρύπα" των "Ολύμπικ Γκέιμς", όσο και για τα εκφυλιστικά φαινόμενα που τους συνοδεύουν, με πιο πρόσφατο περιστατικό την αφαίρεση της Πάλης από τον κατάλογο των Ολυμπιακών Αθλημάτων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

15 σχόλια:

  1. Θα αντικατασταθεί με το αμερικανικό κλασικό άθλημα της λουκανικοφαγίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν μ΄ ἐνοχλεῖ καθόλου. Μακέρι νά σταματήσει καί ἡ αρχαιοκαπηλεία στήν Ολυμπία, μέ τήν αφή τῆς (δῆθεν) Ολυμπιακῆς Φλόγας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φαρμάκι σου πάλι το έχυσες ανθελληνική οχίτσα!
      Ασφαλώς και δεν σε ενδιαφέρει οτιδήποτε έχει σχέση με το Ολυμπιακό πνεύμα,
      Αλλα ο ποπός σου χαλαρώνει αν πρόκειται για τον εβραιοχριστιανισμό.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟ ΨΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ "BREAKAGE" ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ. ΣΤΙΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΜΟΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΕ ΛΕΚΤΙΚΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΚΛΙΟ ΓΑΜΑΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΜΑ.

      ΑΜΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΘΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ "The Lounge Forums" ΣΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Zouglas ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΩΣ ΚΟΤΟΥΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΑ ΜΑΓΙΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Παιδιά κάτι άσχετο προσπαθώ να μπω στο σαϊτ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δεν μπορω!!!!Είμαι από ρόδο.Έριξαν την σελίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μασας...Ίδιες απόψεις έχουν...
      Πάτα ΕΔΩ

      Διαγραφή
    2. Προσπαθούν να κάνουν ηλεκτρονικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής απ' ότι φαίνεται για χιλιοστή φορά...
      Δοκίμασε το "www.xagr.net"...

      ΥΓ...Προς τον "Γούρνα"...να υποθέσω ότι έχεις πέσει στη "Γούρνα" της πολιτικής σκέψης των αριστερών βοθρολυμμάτων ; Διότι η ιστοσελίδα που διαφημίζεις εκφράζει τα βοθρολύμματα της πολιτικής εν Ελλάδι αριστερής σκέψης...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή

    3. ΥΠΟΘΈΤΩ ΌΤΙ δεν αντελήφθης ΄οτι δυσφήμιση επιχειρώ και ουχί διαφημιση...
      Τέλος παντων...

      Διαγραφή
  4. Δυσφήμιση μέσω διαφήμισης μιας αριστερής ιστοσελίδας εξισώνοντας τις απόψεις της Χρυσής Αυγής με τις απόψεις του Σύριζα ως συμπληρωματικό σχόλιο σε σχόλιο αναγώστη ότι δεν μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ...ορθώς κατάλαβες ότι δεν κατάλαβα...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπ'ιζω, ο ανώνυμος να μην είναι το ίδιο προσωπο σε 'ολα τα σχόλια :-0)...
      Γιατί ο πασπαρτού είναι στη λίστα του μπλόγκ μου και θα στεναχωρηθώ πολύ πασπαρτου...

      Διαγραφή
    2. Προσωπικά δεν γνωρίζω...εγώ πάντα έχω το ψευδώνυμο μου με το οποίο υπογράφω αλλά φαντάζομαι ότι οι Ανώνυμοι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους...εξάλλου μπορείς να το διαπιστώσεις από τον τρόπο γραφής και το ύφος του κάθε Ανώνυμου...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  5. Καλά όλα αυτα αδέλφια τώρα σχετικά με τους ολυμπιακούς πρέπει να γυρίσουν για πάντα στην χώρα που τους γέννησε , και είναι πολύ εύκολο . Θα ξεκινήσουμε με βάση τους αρχαίους ελληνικούς μηνες και εποχές , με τα αρχαία αθλήματα και θα τους διαφημισουμε ότι είναι οι γνήσιοι . Και φυσικά θα απαγορεψουμε σε κάθε βάρβαρο να χρησιμοποιεί την λέξη Ολυμπιακοί αγώνες και τα παράγωγα αυτών , μετά ελα μιλά μου. Αυτα φυσικά μόνο μια εθνική κυβέρνηση θα τα πραξει ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ μέχρι τελικώς νίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Αν αποκλείσουν την πάλη τώρα, αυτό σημαίνει ότι οι ομοφυλόφιλοι θα είναι σε λίγο κυριάρχοι του κόσμου. Και μόνο η σκέψη είναι μια γροθιά στην αντρική προέλευση των Ολυμπιακών"

    Δεν έχω διαβάσει πιο μεγάλη καθυστέρηση στη ζωή μου. Αμα είναι έτσι ο ανεγκέφαλος που το είπε αυτό είναι ομοφυλόφυλος παιδόφιλος με σύμπλεγμα κατωτερότητας και μογγολική ασχημομούρικη σκατόφατσα που δεν βλέπεται με τίποτα και το απέδειξε με αυτό που λέει γιατί στην πάλη οι αδελφούλες πιάνουν τα αρχιδάκια του καθενός και υπόλοιπα ομοφυλοφυλικά.

    Επίσης είναι πουστάρα και τον παίρνει απο πίσω και απο μπρος καθημερινός γιατί έτσι γουστάρω και μου κάνει κέφι το αξιολύπητο κονσερβοκούτι. Και ειρωνικά λέει πώς η πάλη είναι αντρικό άθλημα, ενώ παράλληλα τονίζει ότι απο αμπεμπαμλομ άμα καταργηθεί αυτό το άθλημα που βασίζεται σε πούστικα αγκαλιάσματα, σε κωλοαρπάγματα και πουτσοαρπάγματα όλοι οι ομοφυλόφυλοι θα φύγουν απο εκεί και θα κατακτήσουν τη Γη.

    Ο τύπος είναι ξεκαρδιστικά παράλογος δεν παίζεται. Χαχαχαχαχαχα τι πανίβλακας ρεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης να τονίσω ότι η Ελληνορωμαϊκή πάλη δεν είναι πραγματικά Ελληνική ή Ρωμαϊκή και δημιουργήθηκε απο έναν ανιστόρητο Γάλλο το 18ο αιώνα γιατί νόμιζε πώς έτσι ήταν η πάλη στην Αρχαί Ελλάδα και στην Αρχαία Ρώμη και ήταν φυσικά λάθος.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών