Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 30, 2013

Λυμαίνονται ολόκληρες συνοικίες στη Λάρισα οι "ευπαθείς ρομά"

Το παράπονο τους εκφράζουν οι κάτοικοι του συνοικισμού αεροδρομίου για την χρόνια αδιαφορία του Δήμου Λάρισας στο πρόβλημα της γειτονιάς τους.

Συγκεκριμένα, στο τέρμα της οδού Αγναντερής (μπροστά ακριβώς από το αεροδρόμιο), σε ένα μεγάλο οικόπεδο εγκαταλειμμένο επί δεκαετίες από τους ιδιοκτήτες του και χωρίς περίφραξη, ο χώρος έχει μετατραπεί σε χαβούζα από παράνομους καταπατητές.

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, ο χώρος είναι γεμάτος από σκουπίδια, μπάζα, παλιοσίδερα, επικίνδυνα για ατύχημα, αλλά και μεγάλο αριθμό σκυλιών, άλλα δεμένα σε πασσάλους και σε παραπήγματα και άλλα λυμένα, τα οποία, όλα μαζί, δημιουργούν μια υγειονομική βόμβα για τους περιοίκους αλλά και κατ επέκταση για όλη την πόλη.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι παρά τα επανειλημμένα παράπονα στη δημοτική αρχή, αλλά και στις υγειονομικές υπηρεσίες, δεν εισακούονται.

Αν η δικαιολογία του δήμου είναι ότι δεν μπορεί να επέμβει σε ιδιόκτητο χώρο, αυτή ισχύει και όταν πρόκειται για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια;

Για την  περίπτωση της στάνης στις όχθες του Πηνειού, απέναντι από το νοσοκομείο, που είναι δημοτική έκταση, υπήρξε κάποια κινητοποίηση;

 Από την Εφημερίδα της Λάρισσας ΚΟΣΜΟΣ

6 σχόλια:

  1. ΜΠΟΥΧ ΕΜΕΤΟ ΕΚΑΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαμώ το σπίτι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι; γουρούνια μένουν εκεί ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;
    ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΝΑ'ΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΑΖΕΙ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ντροπή στο Δήμο Λάρισας που δε κάνει τίποτα! είναι γνωστό στη πόλη οι ψηφοθηρικοί λόγοι για τους οποίους τους καλύπτει εις βάρος των κατοίκων, για να μη μιλήσω για τη Δημοτική Αστυνομία που το μόνο που κοιτάει είναι να κόβει κλήσεις σε μηχανάκια και φυσικά μόνο Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα συγκεκριμενα χωραφια ανηκουν σε πολλους γι αυτο υπαρχει ενα κολλημα ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ για να απαντηθουν αμεσως ΟΙ [ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών