Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 30, 2013

Μποϋκοτάζ στην Estee Lauder από ομογενείς φίλους της Χρυσής Αυγής

Τον ρόλο του Ρόλαντ Λόντερ, πρόεδρο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου και συνιδιοκτήτη της αλυσίδας καλλυντικών Estee Lauder κατέδειξαν οι ομογενείς φίλοι της Χρυσής Αυγής στην Αμερική. Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στο ιστολόγιό τους καταφέρθηκαν κατά του Ρόλαντ Λόντερ: "Πρέπει να μποϋκοτάρουμε τα προϊόντα της Estee Lauder, εξαιτίας εχθρικής επίθεσης του μονοπωλίου, κατά της ελληνικής κυριαρχίας, της ελευθερίας και των συμφερόντων. Ένας φορέας που δεν είναι ελληνικός και δεν συμβάλει στην ελληνική ευημερία απαιτεί από τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμάρα, να απαγορεύσει το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα, το οποίο απολαμβάνει έως και 18% υποστήριξης από το εκλογικό σώμα, παρ 'όλα αυτά, στο όνομα της φιλελεύθερης δημοκρατίας. Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο ισχυρίζεται ότι.....
μιλά εξ ονόματος 5.000 Εβραίων στην Ελλάδα. Γιατί ο Σαμαράς να ενδιαφέρεται περισσότερο για τις απόψεις των 5.000 πιο πολύ από αυτές του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων, αν η Ελλάδα είναι πραγματικά μια δημοκρατία;".
Να θυμίσουμε πως ο Ρόλαντ Λόντερ είχε παρευρεθεί στις 17 Μαρτίου στην τελετή μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, στη Συναγωγή Μοναστηριωτών, στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε δηλώσει για την Χρυσή Αυγή: "Υπάρχουν πολλά εξτρεμιστικά κόμματα σε πολλές χώρες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως η Χρυσή Αυγή. Θα πρέπει να επαγρυπνούμε... και να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, για τα παιδιά μας, τις κοινότητές μας. Η Ελλάδα, όπου αιώνες τώρα υπάρχει δημοκρατία, θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα, θέτοντας εκτός νόμου κάτι, όπως η Χρυσή Αυγή".
Στον εκπρόσωπο του παγκόσμιου Σιωνισμού απαντάμε πως επιλέγουμε να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς που απασχολούν Έλληνες εργαζόμενους και σε καμμία περίπτωση κανένας κ. Λόντερ δεν θα κανονίσει τα εσωτερικά τεκταινόμενα στην Πατρίδα μας.

Σημαντική λεπτομέρεια: Ο Λόντερ ως κλασικός σιωνιστής, έχει όλα τα λεφτά του κόσμου, αλλά δεν αλλάζει κοστούμι για 5 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών