Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 10, 2013

Ανελέητη προπαγάνδα στα σχολεία για τον "ρατσισμό"...Διαβάστε και φρίξτε

Σχολιάζουμε την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας (υπογραμμίζοντας τις επίμαχες λέξεις και σχολιάζοντας με κόκκινο)
Στο τέλος κάνουμε τη δική μας πρόταση στους μαθητές.


"και στη χώρα μας, όπου έχουν.... εγκατασταθείμετανάστες και πρόσφυγες
  •  Κατ αρχήν, εσκεμμένα συγχέονται οι έννοιες λαθρομετανάστες (εισήλθαν στη χώρα παράνομα), μετανάστες (είναι όσοι μεταναστεύουν νόμιμα σε άλλη χώρα πχ για εργασία ή για μόνιμη διαμονή) και πρόσφυγες (αφορά ακραίες περιπτώσεις πολέμου, πολιτικών διώξεων κλπ). Οι  λαθρομετανάστες -γιατί σε αυτούς αναφέρεται κατ ουσαίαν η εγκύκλιος- χαρακτηρίζονται αυθαίρετα ως "μετανάστες" και ως "πρόσφυγες".
"κυνηγημένοι από τις δικές τους χώρες από την ανέχεια, τον πόλεμο και τις διώξεις,"
  • Προσέξτε πόσο έξυπνα δικαιολογούν τη λαθρομετανάστευση:  Όποιος αισθάνεται ότι βιώνει "ανέχεια" έχει δικαίωμα να μετακινηθεί σε όποια χώρα θέλει.

"υπάρχουν άνθρωποι που τους θεωρούν υπεύθυνους και για τα δικά μας προβλήματα". 
  • Τα προβλήματα είναι "δικά μας" και κακώς "υπάρχουν άνθρωποι" που θεωρούν "υπεύθυνους" τους λαθρομετανάστες! Δεν νομίζω τώρα, να τολμήσει κανείς να ισχυριστεί ότι πχ για την αυξημένη εγκληματικότητα ή για την αυξημένη ανεργία ευθύνονται και οι λαθρομετανάστες ε;; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Δεν θα το συζητήσουμε! Αυτά είναι "δικά μας" προβλήματα. Τέλος.! 

"Γι’ αυτό το λόγο πολλές φορές οι μετανάστες και οι πρόσφυγες πέφτουν θύματαρατσιστικής βίας." 
  • Υπάρχουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Πόσα περιστατικά ρατσιστικής βίας υπάρχουν; ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ. Οι λαθρομετανάστες επιβιώνουν και στέλνουν και χρήματα στις πατρίδες τους. Κι όμως η εγκύκλιος περνάει το μήνυμα στα ανήλικα παιδιά ότι "πολλές φορές" .. "πέφτουν θύματα ρατσιστικής βίας"!!

"Είτε στη δουλειά τους – υπάρχουν αρκετά κρούσματα ξυλοδαρμού τους την ώρα που επιστρέφουν κατάκοποι στο σπίτι" 
  • Μάλιστα, είναι συχνό το φαινόμενο, "αρκετά κρούσματα".  Αφού το λέει η εγκύκλιος του Υπουργείου, έτσι θα ναι. Σχεδόν κάθε μέρα, την ώρα που επιστρέφουν "κατάκοποι" (από το λαθρεμπόριο και τις κλοπές;) στο σπίτι, έχουμε τον "ξυλοδαρμό" τους!! 
"– ή ακόμα και στο σχολείο - όπου ο «ξένος» μαθητής αντιμετωπίζεται κάποιες φορές με καχυποψία, με εχθρότητα, ή ακόμα και με λεκτική ή σωματική βία."
  • Νέο δεδομένο του Υπουργείου: ο "ξένος μαθητής" αντιμετωπίζεται "με εχθρότητα" και "με λεκτική ή σωματική βία". Η πραγματικότητα είναι ακριβώς ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ: τη βία την βιώνει ο Έλληνας μαθητής, από τις παρέες-συμμορίες αλλοδαπών (μαθητών ή εξωσχολικών). Δεν γνωρίζουμε πολλούς Έλληνες μαθητές που θα τολμούσαν να βιαιοπραγήσουν. Η εγκύκλιος όμωςκαλλιεργεί αισθήματα ενοχής στους Έλληνες μαθητές

• Για την ΣΤ’ Τάξη (Σκέφτομαι και Γράφω):

Με αφορμή κάποιο περιστατικό από την καθημερινότητά σας, που έλαβε χώρα σε δημόσιο χώρο (λεωφορείο, προαύλιο, άλλη δημόσια υπηρεσία)και στο οποίο ήσασταν παρόντες ως παρατηρητές ή/και συμμετέχοντες, γράψτε τη γνώμη σας για τον τρόπο που ο καθένας χωριστά αλλά και με συλλογικό τρόπο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα ρατσιστικά φαινόμενα και τη βία. Γράψτε τις ιδέες σας για το πώς μπορεί να βοηθήσει το σχολείο- εκπαιδευτικοί και μαθητές - σε μια τέτοια προσπάθεια."

  • αυτό θα πει φασισμός: το περιστατικό ρατσιστικής βίας ΕΓΙΝΕ. Τέλος. "Γράψτε" τώρα, υποχρεωτικά, "Γράψτε τις ιδέες σας (προσέξτε, όχι γενικά τις ιδέες σας αλλά) για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε τα ρατσιστικά φαινόμενα"
• Για την Ε’ Τάξη (Ζωγραφική):
Τίτλος ζωγραφικής: «Στην ξενοφοβία και στη ρατσιστική βία δεν σιωπώ – με τα χρώματά μου εκφράζω τη γνώμη μου και δυναμώνω τη φωνή μου».

  • Όπως βλέπετε η "ξενοφοβία" και η "ρατσιστική βία" (εννοεί σε βάρος των λαθρομεταναστών) είναι δεδομένη. Είσαι υποχρεωμένος να την εκφράσεις "με τα χρώματα" και να "δυναμώσεις τη φωνή σου" (το παιδί της Ε Δημοτικού; πως δηλαδή να δυναμώσει τη φωνή του;).

"Όροι συμμετοχής
Ο διαγωνισμός θα 
διεξαχθεί από 28 Φεβρουαρίου 2013 μέχρι και 19 Απριλίου 2013 κατά τη  διάρκεια των μαθημάτων και όχι ως κατ’ οίκον εργασία
  •  "κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και όχι ως κατ' οίκον εργασία". Για να μην μπορεί ο γονιός να επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο το παιδί.

"Ως εκ τούτου κρίνεται σημαντικό να διατεθεί μία τουλάχιστον διδακτική ώρα για τη συμμετοχή των μαθητών στο Διαγωνισμό."

  • Έτσι, το διευκρινίζουμε, "μία τουλάχιστον διδακτική ώρα". Βέβαια, αν ο δάσκαλος έχει ιδιαίτερες αντιρατσιστικές ευαισθησίες ας αφιερώσει όσες θέλει, μέχρι να πειστεί ότι η πλύση εγκεφάλου και τα αισθήματα ενοχής στους Έλληνες εμπεδώθηκαν καλά.

"Πριν από το διαγωνισμό θα προηγηθεί ενημέρωση των μαθητών από το Διευθυντή και τους Εκπαιδευτικούς των τμημάτων για το θέμα των προσφύγων"
  • Έτσι πριν υποχρεωθεί ο μαθητής "να γράψει" και να "ζωγραφίσει" πρέπει να προηγηθεί "ενημέρωση από το Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς" (οργανωμένη η πλύση εγκεφάλου, δεν θα μας ξεφεύγει με τίποτε!)


Ε λοιπόν κάνουμε κ εμείς μια πρόταση:.........

συνέχεια ΕΔΩ

9 σχόλια:

  1. Τι οτι η χωρα τους ειναι ενα μπουρδελο κ ερχονται εδω για να " ζησουν καλυτερα" ( κ καλα) δεν τους δινει το δικαωμα να βαζουν χερι σε κοπελες μεσα στα λεωφορεια η να δειχνει επιδεικτηκα ο απλυτος ο βρωμιαρης την τσοντα της λερας της ντουβλη με ολο υπονοουμενο στα ματια " παμε να την δουμε μαζι"; κ να μιλουν για τον ρατσισμο της χ.α. Αναφερομαι σ' αυτα επειδη μου εχουν τυχει στην Ομονοια πηγαινοντας στην δουλεια μου. Εχω πει οτι την επομενη φορα ο επομενος που θα πλησιασει θα τον θαψω ζωντανο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα τα μαθαινουν στα σχολεια η μονο για τον καημενο τον μουτζαχεντην;

      Διαγραφή
  2. Κάποτε (στην εποχή λίγο προ Μάαστριχτ) στα σχολεία έβαζαν τους μαθητές να γράφουν εκθέσεις με τίτλο "γιατί η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση είναι κάτι το θετικό για τους λαούς και να προτείνετε τρόπους ώστε αυτή η ολοκλήρωση να γίνει πραγματικότητα..."
    Εκείνα τα χρόνια η οικονομική "ευρωπαϊκή ολοκλήρωση" των σιωνιστών και των τραπεζιτών ήταν το ζητούμενο...τώρα το ζητούμενο είναι ο ρατσισμός και βάζουν αντίστοιχα τέτοια θέματα στα σχολεία...
    Προπαγάνδα χειρίστου είδους στα δημόσια σχολεία...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ10 Μαρτίου 2013 στις 2:00 μ.μ.

    40% = εκθεσεις των εξης εθνομηδενιστικων συμμοριων. αναρχοοθωμανοσυριζα,ρεπουσιο,πακιστανικο,σταλινικο,gayπουρναροκαλλιεργητες(ειδικοι στα αφρικανικα αγγουρια).Οι πολυ ολιγοι, οσοι ζωντανοι θα ελευθερωσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ.ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που να δειτε τι προπαγανδα για τον ρατσισμο και το εθνικισμο μας περνανε μεσα απο το μαθημα της εκθεσης της λογοτεχνια και της ιστορια φετος που ειμαι τριτη λυκειου.Δεν θυμαμαι αλλα φορα να εχω κανει τοσα κειμενα για την χουντα στην λογοτεχνια η για τα αρνητικα του εθνικισμου στην εκθεση.Ειδικα στην ιστορια μας μαθαινουν οτι ειμαστε ενας μπασταρδεμενος λαος απο τους τουρκους που κακως καναμε την επανασταση και ακομα χαρακτηριζουν τον Κολοκοτρωνη σας σφαγεα που σκοτωνε αθωους τουρκους και αλλα τετοια που εχουν σκοπο την ανθελληνοποιηση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παρακαλώ κάνε μου μια χάρη και βγάλε μια φωτογραφία τα σχετικά θέματα - σημειώσεις που έχεις, στείλτα μου στο mail (paspartoy.blogspot@gmail.com) για να τα αναδείξω και να τα δώσω στο Κίνημα προς αξιοποίηση...

      Να τους κάνουμε λίγο "πουτάνα" στη Βουλή ΞΑΝΑ

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      υ.γ.
      Ψηλά οι Σημαίες στα σχολεία μας

      Διαγραφή
  5. Τα σχολια για αυτο το ΕΓΚΛΗΜΑ ειναι λιγα, να ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ οι γονεις, μονον ετσι μπορεί να λυθει αυτο το ΕΓΚΛΗΜΑ, αλλιως να πάρουμε ΑΥΡΙΟ τα οπλα και να τους πετάξουμε στην θάλασσα τους υπανθρωπους του βρωμερου καθεστώτος που οσο περισσότερο ΣΑΠΙΖΕΙ τοσο περισσότερο πυορροει.
    Τολμουν να ομιλούν περι "πλύσης εγκεφάλου" παιδιών τα παράσιτα, τα οιδήματα, εαν δεν δράσουν ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ οι γονεις σε αυτήν την νοσο που διαχέουν στα παιδιά εμείς λιγα μπορούμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύντομα αυτά τα βιβλία και τα κωλόχαρτα, θα τα κάνουν στρώμα για να κοιμούντε στη φυλακή αυτοί που τα εκδίδουν και αυτό εάν σταθούν τυχεροί ...

    Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική.

    Καμία νομιμοποίηση, καμία ιθαγένεια, κανένα δικαίωμα ψήφου, κανένας μικτός γάμος δεν είναι νόμιμος όπου και εάν τελέστηκε.

    Να φύγουν σήμερα και οι κτηνοβάτες διεθνιστές και οι τριτοκοσμικοί εισβολείς των βαλκανίων, της περιτομής και της Αφρικής.

    Στον αγύριστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mα, πως να μην βγάλουν τέτοιες αηδίες, αφού αυτοί τους άφησαν να μπουν! Όλα είναι σχεδιασμένα από τους σύγχρονους Εφιάλτες. Η λύση είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ και ψιθυρίζεται από αυτί σε αυτί και ο ψίθυρος δυναμώνει ... ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!! Δεν μας αφήνουν καμμία επιλογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών