Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 10, 2013

Νέα "αιφνιδιαστική" επίσκεψη του Δένδια στο κέντρο των Αθηνών. Λίγο μετά οι αναρχομπολσεβίκοι τα έκαναν γυαλιά-καρφιά...

«Αιφνιδιαστική» επίσκεψη στα Εξάρχεια πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο… αγέρωχος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδιας, με ύφος χιλίων λόρδων και με τη συνοδεία κουστωδίας αστυνομικών και δημοσιογράφων, για να δείξει στην πράξη ότι η συγκυβέρνηση έχει εμπεδώσει το αίσθημα της… ασφάλειας στον ελληνικό λαό κι ότι επί των ημερών του δεν υπάρχουν… άβατα. Βέβαια, πριν από την επίσκεψη –από το απόγευμα κίολας-, εκατοντάδες αστυνομικοί είχαν «καθαρίσει» το χώρο, για να μην έχει τίποτα κακά… συναπαντήματα.

Η απάντηση των αναρχοκομμουνιστών δεν άργησε να ’ρθει...
κάνοντας στάχτη τα επικοινωνιακά τεχνάσματα του… αγέρωχου. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ένα «Τάγμα Εφόδου» αποτελούμενο από καμιά 20σαριά «κοινωνικούς αγωνιστές» επέδραμε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, που βρίσκεται στην οδό Λεωχάρους, πέταξαν στην είσοδο επτά βόμβες μολότοφ και στη συνέχεια την κοπάνησαν ανενόχλητοι, προς δόξαν του… δόγματος «νόμος και τάξη» που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση. Αγέρωχε, με τις υγείες σου!

από το φιλικό ethnikismos.net

4 σχόλια:

  1. Το κέντρο έχει γεμίσει με κάθε λογής λαθρο-μπουμπούκια.Ζητιάνους, κλεφτρόνια.πρεζέμπορες, πόρνες και πάκηδες με καροτσάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nAQFxDJNCsM#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΑΣΑ ΑΠ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το υπόλοιπο κέντρο είναι τίγκα.. είδικά εκεί που έχει μεταφερθεί η νυχτερινή ζωή απο ερμού μέχρι το γκάζι.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών