Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 18, 2013

Βιβλιοπαρουσίαση "Το νέο αντάρτικο πόλης: Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" από τους αναρχοαριστερούς με ΧΟΡΗΓΟ ελληνικό πανεπιστήμιο!!!!!!

Τα συγχαρητηριά μας στον Πρύτανη! Για μία ακόμη φορά τα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα χρησιμοποιούνται ως χώροι προπαγάνδας για την ακροαριστερή τρομοκρατία!

Παρουσίαση του βιβλίου "Το Νέο Αναρχικό Αντάρτικο Πόλης", στο Πολυτεχνείο φυσικά, για να μην πληρώνουν τα παιδιά και αίθουσες. Γιατί να το κάνουν άλλωστε αφού τους προσφέρει δωρεάν το κράτος! Φυσικά για.....
την "μεγαλειώδη" αυτή κατάσταση που επικρατεί στα Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια όχι μόνο στους πρυτάνεις, οι οποίοι άλλωστε είναι γνωστό ότι ...τα κάνουν πάνω τους (ή τουλάχιστον έτσι λένε) όταν έρχονται αντιμέτωποι με "παιδιά του αντιεξουσιαστικού χώρου" αλλά και σε όλους τους κατά καιρούς υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη. Ε τώρα το μόνο που μένει είναι σε ειδική τελετή να βραβεύσει η Ακαδημία Αθηνών, τους συμμετέχοντες στο "Αντάρτικο"
πηγή

2 σχόλια:

  1. "Επανάσταση" απο κρατικά ιδρύματα, με κρατική επιχορήγηση, καθεστωτική ασυλία, και διεθνή εβραιοκαπιταλιστικη οικονομική ενίσχυση όπως επίσης και μιντιακη κάλυψη..

    Αυτός ειναι ο αναρχομπολσεβικισμος, που θρέφει ο εβραιοκαπιταλισμος.

    Αυτό για να καταλάβουν ακόμα και οι ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ τον "αντικαθεστωτικο" χαρακτήρα των κόκκινων συμμοριτών του καθεστώτος, ειτε μιντιακου, ειτε πανεπιστημιακού, ειτε κρατικού κ.ο.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ19 Μαρτίου 2013 στις 1:15 μ.μ.

    Στην διπλανή αίθουσα θα παρουσιαστεί και άλλο βιβλίο με τίτλο :

    "Η Επανάσταση και η Μόδα στην φτωχομάνα Εκάλη και στο αντισυστημικό Κεφαλάρι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών