Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 18, 2013

ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΦΑΓΕ… ΠΟΡΤΑ

KALAMATA1821
Προσπάθεια να αποκλείσει την Χρυσή Αυγή από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Καλαμάτας, που θα γίνουν στις 23 Μαρτίου, κατέβαλλε το κόμμα των τελευταίων νοσταλγών του Στάλιν στην υφήλιο στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Καλαμάτας, αλλά… έφαγε πόρτα!

  Το θέμα ετέθη στο δημοτικό συμβούλιο από τον έναν και μοναδικό (σαν την καλαμιά στον κάμπο…) σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (ΚΚΕ).

Ιδού τι είπε το σταλινικό υπόλειμμα:

«Αποτελεί προσβολή για τους αγώνες των Ελλήνων η πρόσκληση του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις, με το πρόσχημα ότι εκπροσωπείται στη Βουλή. Και ο Χίτλερ μπήκε στη γερμανική Βουλή με 43%, αυτό τον εξαγνίζει ή έπαψε να είναι φασίστας;».
Φυσικά, με τη σταλινική πρόταση συμφώνησαν τα ορφανά του Τσαουσέσκου και… κρυφονοσταλγών του Στάλιν («Δίκτυο Ενεργών Πολιτών» -ΣΥΡΙΖΑ): «Το αίτημα είναι βάσιμο. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή της περιοχής του Δημαρχείου από μέλη της Χρυσής Αυγής, όταν πριν μερικούς μήνες επιχείρησαν να σταματήσουν αντιφασιστική πορεία στην Αριστομένους. Είναι συμμορία που με το περιεχόμενο της δράσης τους θέτουν εαυτούς εκτός κοινοβουλευτικών διαδικασιών».
Στη συνέχεια παρενέβησαν οι επικεφαλείς της μείζονος αντιπολιτεύσεως κι ενός ακόμα ανεξάρτητου συνδυασμού, που τάχθηκαν κατά της λογικής των αποκλεισμών.
Ακολούθησε παρέμβαση του συμβούλου Γιάννη Μπάκα, ο οποίος επέστρεψε το… μπούμερανγκ στο ΚΚΕ:
«Η λογική του αποκλεισμού ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Και η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε -με αυτή την αφορμή- να ζητήσει τον αποκλεισμό του σταλινικού απολιθώματος του ΚΚΕ». Απευθυνόμενος δε στο… σταλινικό απολίθωμα, τον κάλεσε να δηλώσει αν το κόμμα του αναγνωρίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος. Κι όπως ήταν φυσικό, απάντηση δεν πήρε…

Τέλος, το λόγο πήρε ο δήμαρχος της πόλης, Π. Νίκας, ο οποίος είπε τα εξής:
«Δεν μπορεί η δημοτική αρχή να υιοθετήσει την πρόταση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, για τυπικούς, αλλά και για ουσιαστικούς λόγους. Η τυπική διάσταση του θέματος είναι πως το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται στις εκδηλώσεις αποτελεί νόμο του κράτους και δεν μπορεί επομένως η δημοτική αρχή να τον παραβιάσει. Η ουσιαστική διάσταση, έχει να κάνει με τη λογική των αποκλεισμών. Σε πολλές χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, τα κομμουνιστικά κόμματα αποκλείονται και τα σύμβολά τους κηρύσσονται εκτός νόμου. Το ερώτημα είναι επομένως, τασσόμαστε εναντίον έκνομων πρακτικών ή απαγορεύουμε τις απόψεις; Θυμηθείτε τι προκάλεσε το ιδιώνυμο στη χώρα μας, πριν πολλά χρόνια. Κάνω έκκληση να προωθήσουμε την ενότητα, αποκλείοντας με τη στάση μας αυτή όποιον τάσσεται εναντίον της. Η δημοτική αρχή, πάντως, θα σεβαστεί τους νόμους και το Σύνταγμα».
Ακολούθησε ψηφοφορία και η επαίσχυντη πρόταση των ορφανών του Στάλιν απερρίφθη… χωρίς επαίνους. Συμπερασματικά, αυτά που ήξεραν τα κουμούνια, καλό είναι να τα ξεχάσουν. Ο τροχός γυρίζει και στις επόμενες εκλογές θα είναι σίγουρα αυτοί… από κάτω!

ΠΗΓΗ

6 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΠΩΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ18 Μαρτίου 2013 στις 11:13 μ.μ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ, στην...Καλαμάτα βρήκαν να κάνουν αυτή την πρόταση τα κουμμούνια ;;

    Στην Καλαμάτα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πανίσχυρη, και ακόμα οι ΚΚΕδες δεν χώνεψαν ότι πήρε την βουλευτική έδρα ο Συναγωνιστής Κουκούτσης αντί γι'αυτούς.

    Περαστικά σας και ξυδάκι ΤΟΠ Καλαμάτας, σύντροφοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα οι εβραιομπολσεβικοι νομίζουν οτι έχουμε 1995.
    Καθε πρόταση των Σταλινικών οιδημάτων είναι και μια βάναυση προσβολή στην ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ λογικη, την ιστορία και την Ελληνική μνήμη.

    ΥΓ, απο που και ως που ομιλούν περι "Ελλήνων" τα μαρδοχαικα απόβλητα οταν τα ιδια ομιλούν περι "ΜΗ εθνικού χαρακτήρα" της επαναστάσεως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να αποκλειστούν από όλες τις εθνικές εορτές τα κουμμούνια. Οι εορτές αυτές δεν τους ανήκουν. Τις παρελάσεις θέλουν να τις καταργήσουν. Την Επανάσταση του 21 την γελοιοποιούν και μάλιστα με ανακοινώσεις βγαλμένες απο τους ιδίους προς τους μαθητες των σχολείων. Τι θέλουν τώρα. Η χρυσή αυγή τους καίει; Δεν βλέπουν τα ποσοστά τους που έχουν πιάσει πάτο. Τώρα ήρθε η σειρά της χρυσης αυγής. Δεν το έχουν καταλάβει; Τους τσούζει θσ τους περάσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ 38 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ? ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ σωστός!!
    Θέλουν να αποκλείσουν τη Χρυσή Αυγή από τις εκδηλώσεις της Επαναστάσεως του 1821 αυτοί που αρνούνται την Επανάσταση!!
    Και με επιχειρήματα εντελώς φαιδρά που γελάνε ακόμα και τα μικρά παιδάκια...πρέπει να αποκλειστεί από τις εκδηλώσεις, λένε οι κομμουνιστοσυμμορίτες, η Χρυσή Αυγή διότι είναι..."ναζιστικό κόμμα"!!! Λες και οι "ναζιστές" (που υποτίθεται ότι είναι η Χρυσή Αυγή) υπήρχαν τότε και ήταν σύμμαχοι των Τούρκων κατά των Ελλήνων ώστε να μην δικαιούνται συμμετοχή στις εκδηλώσεις!!...Ενώ οι κομμουνιστές (που κατ' αυτούς έχουν κάθε δικαίωμα να παραβρίσκονται στις εκδηλώσεις) βοήθησαν τα μάλα στην Επανάσταση του 1821 όταν ιδρύθηκαν ως μόρφωμα το 1918!!
    Οι κομμουνιστές εν Ελλάδι πραγματικά βρίσκονται εκτός τόπου (Καλαμάτα) και εκτός χρόνου (2013)...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών