Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 16, 2013

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΑ – ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Το’ χουμε γράψει πολλές φορές, και δε θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, πως τα θύματα των εγκληματιών «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά που φαίνονται στους επίσημους πίνακες της αστυνομίας, γιατί υπάρχουν και τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα, πολλά από τα οποία έχουν διαπράξει λαθρομετανάστες. Κι όταν εξιχνιάζονται στυγερά εγκλήματα, συνήθως δικαιωνόμαστε.

Χθες, λοιπόν, ανακοινώθηκε από την αστυνομία η εξιχνίαση της δολοφονίας ενός...
65χρονου Έλληνα βενζινοπώλη, που είχε γίνει πριν από ενάμιση χρόνο (στις 30/10/2011) στο Επιτάλιο Ηλείας. Δράστες είναι δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Αλβανία, εκ των οποίων ο ένας είναι ήδη έγκλειστος στις ελληνικές φυλακές, καθώς συνελήφθη δύο μήνες μετά το φόνο για κλοπές και ληστείες, ενώ ο άλλος καταζητείται.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, την 30-11-2011 το μεσημέρι, οι δυο δράστες μετέβησαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων του 65χρονου στη Νέα Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Επιταλίου, όπου, με σκοπό τη ληστεία, συνεπλάκησαν με τον παθόντα και αφού τον έριξαν στο έδαφος τον πυροβόλησαν μια φορά εξ’ επαφής στη κοιλιά.

Ο 65χρονος διακομίστηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι δράστες είχαν διαφύγει με μηχανή, την οποία είχαν κλέψει προ διμήνου περίπου από τη Πάτρα, και η οποία βρέθηκε τρεις μέρες μετά το φόνο εγκαταλελειμμένη, μαζί με άλλα αντικείμενα και τα ρούχα των δραστών.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού και εξωτερικού!

από το ethnikismos.net

2 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ!!! Που ειναι τα ξεφτιλισμενα υπανθρωπακια που μιλανε για τον φασισμο της χ.α.;;;;; γι' αυτο τι εχουν να πουνε; εεεεεε... Βεβαια δεν ηταν πακιστανος ουτε απλυτος αναρχοκουμουνης. Τωρα φερμουαρ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών