Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2013

Φόρεσε το φερετζέ ο Καμίνης και προκαλεί: "Πρέπει να χτιστούν στην Αθήνα τουλάχιστον 14 τζαμιά"...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Κοράνι 4:24 [Ο άνδρας επιτρέπεται να πάρει γυναίκες σκλάβες εκτός γάμου] «Και όλες οι παντρεμένες γυναίκες (σας απαγορεύονται) εκτός από εκείνες (τις αιχμάλωτες) που είναι του δεξιού χεριού-σας. Αυτό είναι εντολή του Αλλάχ προς εσάς.»"

Όσο Έλληνα αφήνεις την τηλεόραση ανοιχτή και ευαγγελίζεσαι τον "ανθρωπισμό" μόνο σε βάρος σου θα έρθει:

Πλάτων: Πώς γίνεσαι από ελεύθερος, δούλος



Μια Αθήνα-Μέκκα προτείνει να δημιουργηθεί ο δήμαρχός της και πρώην "πουλέν" του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Καμίνης με μία πρόταση-σοκ που θέλει εκτός από το κεντρικό τέμενος να κατασκευαστούν ένα ή δύο μικρότερα τζαμιά σε κάθε διαμέρισμα της Αθήνας! 
"Η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα ανοίγει το δρόμο για να λειτουργήσουν νομίμως ένα έως δυο χώροι ανά δημοτικό διαμέρισμα", δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι έθεσε το ζήτημα κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον υπουργό Παιδείας και συμπλήρωσε ότι .....
"η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους ανοίγει το δρόμο, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης σε χώρους που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίοι σήμερα λειτουργούν ως άτυποι χώροι λατρείας, ώστε να λειτουργούν νομίμως ένας έως δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα".
Δηλαδή προτείνει, ούτε λίγο-ούτε πολύ να κτιστούν 15 (!) τζαμιά στην Αθήνα αφού η πόλη έχει 7 δημοτικά διαμερίσματα και ένα το κεντρικό τέμενος.
Και όλα αυτά γιατί πιστός όπως είναι, στις παρακαταθήκες του Γιώργου Παπανδρέου, "Για αυτονόητους λόγους ισοπολιτείας και υπεράσπισης του δικαιώματος στη θρησκευτική λατρεία" αλλά και "για πρακτικούς λόγους ώστε να μπει τάξη στην άτακτη δημιουργία τέτοιων άτυπων χώρων".
Δηλαδή επειδή γεμίσαμε μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ή πρώην λαθρομετανάστες, θα πρέπει η Αθήνα να αρχίζει να εμφανίζει την εικόνα που είχε μέχρι το 1830 που απελευθερώθηκε!
Με απλά λόγια, όχι απλώς δεν θα τους τιμωρήσουμε για την παραβίαση των νόμων της χώρας, αλλά θα τους επιβραβεύσουμε και με την δημιουργία θρησκευτικής υποδομής, η οποία εν πάση περιπτώσει αντίκειται απόλυτα στα ήθη και τα έθιμα των πολιτών της πόλης και της χώρας κατ'επέκταση!
Αλλά αφού το έθεσε το θέμα στον υπουργό Παιδείας, μήπως θα έπρεπε να ακούσουμε και την θέση του υπουργείου και την κυβέρνησης γενικότερα για την ανέγερση των 15 τζαμιών στην "πολυ-πολιτισμική" Αθήνα;
Γιατί, όπως έκαναν πίσω στο θέμα του Γένους και επέτρεψαν να συνεχιστεί η είσοδος αλλοδαπών στις Ένοπλες Δυνάμεις, κάτι μας λέει ότι το τζαμί στον Βοτανικό είναι η αρχή της ισλαμοποίησης της Αθήνας;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

  1. 14 ΝΑ'ΝΑΙ ΟΙ ΏΡΕς ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΎ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Λευκή Ελληνική Ευρώπη, δεν υπάρχει χώρος, για την ρατσιστική περιτομή και την πρωτόγονη αφρική.

    Bon Voyage!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρίες και κύριοι, η περιτομή συμβολίζει την πράξη του κρόνου ενατνια στον πατέρα του Ουρανό και το ισλαμ γενικοτεραειναι κρονια θρησκεια! δεν ειναι διολου τυχαίος ο σεληνιακός τροπος μέτρισης του χρόνου απο τους μουσουλμάνους! Εμείς Ελληνες ομως είμαστε παιδια του Διός,και πρέπει να κοιταζουμε μετα βδελυγμίας την Κρόνια θρησκεία, που ο Μεγας Πατέρας Ζεύς πολέμησε για να φέρει στον ανθρωπο το φώς και την πρόοδο στον κοσμο.Συναιπώς η προσπάθεια ισλαμοποιησης των πάντων δεν ειναι τίποτα αλλο, εκτος απο την προσπάθεια επικράτησης των κρόνιων δυνάμεων επι της γης, κι εν προκειμενω επι των ανθρώπων του φωτός, τους (ΕΛ)ληνες!!!!
    ΑΦΥΠΝΗΣΤΗΤΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον ζαχαρώνει τον καζαμπούμπου ο προσκυνημένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών