Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2013

ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ... ΠΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ; ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!

Στα πολύ μαλακά έπεσαν (όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο) οι αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες του «Επαναστατικού Αγώνα». Αντιθέτως, η απόφαση του δικαστηρίου ήταν… καταπέλτης για τους… απόντες της δίκης, Ν. Μαζιώτη και Π. Ρούπα, που ως γνωστόν εξαφανίστηκαν από προσώπου γης μετά την… αποφυλάκισή τους λόγω παρέλευσης του 18μήνου!

Έτσι, οι «ποινές» που επιβλήθηκαν ήταν οι εξής:

Στον Μαζιώτη επιβλήθηκε...
κάθειρξη 50 ετών από την οποία εκτίει τα 25, ενώ στους Κ. Γουρνά και στην Π. Ρούπα η ποινή είναι 50 χρόνια κι έξι μήνες, από την οποία εκτίουν τα 25 χρόνια. Και οι τρεις κατηγορούνται για συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης, απλή συνέργεια σε εκρήξεις κατά συρροή, απλή συνέργεια σε τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, απλή συνέργεια σε διακεκριμένη φθορά ξένης περιουσίας, προμήθεια και κατοχή όπλων και εκρηκτικών. Η Ρούπα και ο Γουρνάς κατηγορούνταν και για χρήση πλαστού εγγράφου. Και οι τρεις απαλλάχτηκαν από την κατηγορία της διεύθυνσης της τρομοκρατικής οργάνωσης! Στον Β. Σταθόπουλο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7,5 ετών για συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και παράνομη χρήση ασυρμάτου και στον Χ. Κορτέση επτά χρόνια για συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης. Σε 1 ή 2 το πολύ χρονάκια, θα είναι και πάλι ελεύθεροι για να συνεχίσουν τον… κοινωνικό αγώνα τους! Το δικαστήριο έκρινε αθώους τρεις από τους οχτώ, τους Σ. Νικητόπουλο, Κ. Κάτσενο και Μ. Μπεραχά, με τη γνωστή και από παλαιότερες δίκες αναρχοκομμουνιστών τρομοκρατών δικαιολογία, της «έλλειψης επαρκών αποδεικτικών στοιχείων».

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Και εαν κάτσουν ολοι αυτοί πάνω από 10 χρόνια να μας ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ την μύτη που λενε(εαν τους πιάσουν ποτέ αφου πρώτα τους άφησαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ).
    Ενθυμούμαι καλώς την περίοδο κατα την οποία το καθεστώς ειχε αποφασίσει να συλλάβει ορισμένους εκ των άλλων του εβραιομπολσεβικικων τσιρακιών της 17Ν τοτε που απορούσα ως μικρός ηλικιακως (δεν θα ήμουν πάνω απο 15, γιατι αυτοί οι εγκληματίες δεν αφορίζονται μαζικως απο κανάλια.
    Τώρα φυσικά όλα εξηγούνται αλλά τότε μου έκανε μιαν εντύπωση που ακόμα δεν την έχω ξεχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών