Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 05, 2013

2/3 φυλακισμένους είναι αλλοδαποί...Η Χρυσή Αυγή θα φταίει προφανώς!


Σύμφωνα με αυτά, επικρατεί το αδιαχώρητο στις ελληνικές φυλακές, όπου μάλιστα η πλειοψηφία των εγκλείστων είναι αλλοδαποί.

Στοιχεία τα οποία εκθέτουν την ανικανότητα και πολιτική αστοχία τόσο του ιδίου όσο και του ανεκδιήγητου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε πως για πρώτη φορά οι κρατούμενοι των φυλακών έφτασαν τον αριθμό των 12.912 ατόμων, ενώ η προβλεπόμενη χωρητικότητά τους είναι για ....
9.400 κρατουμένους. Φανταστείτε να μην ήταν τόσο ελαστική η Δικαιοσύνη, η οποία αποφεύγει να προφυλακίσει πολλούς παραβάτες του νόμου ή απελευθερώνει άλλους, προκειμένου να αποφευχθεί ο περαιτέρω συνωστισμός των σωφρονιστικά ιδρύματα. Ο αριστεριστής υπουργός Δικαιοσύνης αναγκάστηκε να παραδεχθεί την θέση την οποία εκφράζει εδώ και δύο δεκαετίες η Χρυσή Αυγή, περί της άμεσης σύνδεσης της λαθρομετανάστευσης με την ραγδαία άνοδο της εγκληματικότητος. Το 63% των κρατουμένων είναι αλλοδαποί, αριθμώντας την 1η Ιανουαρίου του 2013, 7.875 άτομα μη ελληνικής καταγωγής.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων αποτελεί ένα σοβαρό πλήγμα στα συστηματικά ψεύδη της Αριστεράς (και εσχάτως της ελαφροδεξιάς), η οποία βάλλει κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος κατηγορώντας το για φαινόμενα ρατσισμού. Φαίνεται πως το ίδιο το Καθεστώς γκρεμίζει τα παραμύθια του μεταπολιτευτικού συνεταίρου των φιλελεύθερων, των μεγίστων καθηγητών του ψεύδους, των θλιβερών μαρξιστών. Αυτά τα στοιχεία, έρχονται σε γνώση της ελληνικής κοινής γνώμης σε μια περίοδο, κατά την οποία ολόκληρο το Καθεστώς της σαπίλας και της διαφθοράς αποδεικνύεται ανίκανο να πράξει τα αυτονόητα, όπως απεδείχθη με τα γεγονότα της απόδρασης των 11 Αλβανών από τις φυλακές των Τρικάλων και της μετέπειτα δολοφονίας της 25χρονης συμπατριώτισσάς μας στην Κόρινθο, από τις ορδές των αλβανών εγκληματιών.
Εν τέλει, τα μέτρα τα οποία εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης αποτελούν ασπιρίνες για βαριά άρρωστο. Η ουσία του ζητήματος έχει να κάνει με την κρατική αντιμετώπιση των λαθραίων εισβολέων και τις ανέσεις και τα προνόμια τα οποία εκείνοι απολαμβάνουν  εντός της ελληνικής επικράτειας. Αφού τα στελέχη της κυβέρνησης αδυνατούν να κατανοήσουν το αδιέξοδο της μέχρι σήμερα εφαρμοζόμενης πολιτικής, ο Ελληνικός Λαός έχει χρέος να τους υποχρεώσει να κατανοήσουν πως η ανοχή έχει φτάσει στο τέλος της. Για το λόγο τούτο: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

5 σχόλια:

  1. Τα 2/3 αλλοδαποί από τα 1/10(;) του συνολικού πληθυσμού. Φαντασσθείτε ποιό θα ήταν το ποσοστό εάν ήταν και αυτοί όσοι και οι έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τους δώσουμε αμέσως ελληνική ιθαγένεια, να γίνουν "έλληνες" και να μη καταγράφονται τα εγκληματά τους στους αλλοδαπούς. Ετσι και η εγκληματικότητα των αλλοδαπών θα ελαχιστοποιηθεί και η ΧΑ δεν θα μπορει να μιλάει για εγκληματικότητα των αλλοδαπών.
    Φωτιά και τσεκουρι στους προσκυνημενους. Ανθελληνικά γουρουνια τρεμετε. Ερχόμαστε και θα πληρώσετε για τα εγκλήματα κατα των Ελλήνων και της Ελλαδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχνατε οτι πολλα blogs και τσοντοκαναλα τυπου Mega οταν ο εγκληματιας ειναι γυφτος, τον αναφερουν σαν ημεδαπο..

      Ποτε μα ποτε, δεν λενε γυφτος και σε λιγες μονο περιπτωσεις υπονοουν (στα ψιλα) οτι ειναι ρομα για να μην το καταλαβουμε και δηθεν αποκτησουμε ρατσιστικο μισος.

      Το ιδιο γινεται και με εισαγομενους Ρουμανογυφτους και Βουλγαρογυφτους που χωρις ντροπη, τους παρουσιαζουν σαν Βουλγαρους η Ρουμανους αλλοδαπους....

      Ποσο ηλιθιους μας θεωρουν αραγε??????????

      Ξυπνησαμε ρεεεεεε.......

      Διαγραφή
  3. Αν τό πεί τό MEGA τότε ....πραγματικά θά φταιει ή χρυσή αυγή ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών