Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 05, 2013

Μέχρι και οι "ελαφροδεξιοί" το κατάλαβαν και το ψελλίζουν...Η Ε.Ε. θέλει να καταργήσει το σταυρό από την Ελληνική Σημαία..


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να μας θυμίσουν όμως οι ελαφροδεξιούληδες ποιά είναι η κυβέρνηση που επέτρεψε διαστρεβλωθεί με τόσο απαξιωτικό τρόπο να το εθνικό μας σύμβολο..;! Μήπως του "υπερπατριώτη" Σαμαρά..;
 
Οι γαλανόλευκες....λωρίδες έκαναν ήδη την εμφάνιση τους! 


Λουρίδες η… «νέα» Σημαία σε πολλές πόλεις κατά την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου Έντονή αρχίζει να γίνεται το τελευταίο διάστημα η φημολογία ότι έχουν σκοπό να αλλάξουν (πρώτα στην συνείδηση των πολιτών με την μέθοδο του μιθριδατισμού) την Ελληνική Σημαία.

Τελικός στόχος θα είναι η....
αλλαγή της ελληνικής σημαίας ώστε να μην εμφανίζεται πλέον το θρησκευτικό σύμβολο του Σταυρού στο άνω αριστερό μέρος της, η οποία στο εξής θα εμφανίζεται μόνο με τις μπλε και άσπρες παράλληλες γραμμές.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσπαθεί να συντονίσει τις ελληνικές προσπάθειες με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. που εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία.
Ως γνωστό μόνο 6 από τις 27 χώρες της ΕΕ έχουν το σύμβολο του σταυρού στη σημαία τους: Η Φιλανδία, η Σουηδία, η Δανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Μάλτα και βεβαίως η Ελλάδα.
(parapolitika.gr)

6 σχόλια:

  1. Κατάργηση τοῦ Σταυροῦ, συμβολική(;) παράχώρηση τεμένους ἀπό τόν Μπουτάρη σέ μουσουλμάνους, δηλώσεις Καμίνη γιά περισσότερα τζαμιά στήν Ἀθήνα, ὅλα μαζί ἐνάντια στόν Ἑλληνισμό. Τό μέλλον ἔρχεται ζοφερό. Οἱ Ἕλληνες εὐτυχῶς δέν θά καταλάβουν τίποτε. Θά εἶναι ναρκωμένοι στόν θάνατο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη την ιστορια την ειχα ακουσει απ το 81 οταν πρωτοεκλεχτηκε ο βρωμιαρης Αντρεας και αν και μη πολιτικοποιημενος τοτε ειχα απορρησει αν ο .........λεγοντας μου αυτα (οτι δηλαδη υπηρχε σχεδιο να βγαλουν το Σταυρο απ την Ελληνικη Σημαια) ειχε σωας τας φρενας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες όμως; τελικά τα είχε 400!

      Διαγραφή
    2. Πραγματι! φιλε μου!
      Φαινεται σαν ψεμμα.
      Και ηταν γυναικα η συνομιλητρια μου

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΥΡΙΣΚΕΤΩ ΣΤΟ 3,5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΑΡΑ ΤΣΕΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Σημαία που αγαπώ, έχει έναν Λευκό Σταυρό

    και θα την υπηρετώ μέχρι να με βρουν νεκρό !

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών