Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 10, 2013

Νέα δράση κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα στο νοσοκομείο της περιοχής για εντοπισμό αλλοδαπών που εργάζονται "μαύρα" (ΒΙΝΤΕΟ)

UPDATE: Διαβάστε για τα γεγονότα στο σχόλιο της ανάρτησης από τον  Συναγωνιστή και φίλο "ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ" για το θέμα

Επικεφαλής του κλιμακίου της Χρυσής Αυγής που πήγε για έλεγχο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας ήταν ο Εθνικιστής βουλευτής του Νομού, Δ. Κουκούτσης.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι υπήρξε και ένα περιστατικό με τσιγγάνους έξω από το νοσοκομείο, με τον Δ. Κουκούτση να τους αναφέρει πως η Χρυσή Αυγή δεν τους θεωρεί ισότιμους πολίτες καθώς έχουν στο DNA τους την παραβατικότητα και έχουν εγκληματήσει εκατοντάδες φορές εναντίον των κατοίκων του νομού και γενικά όλης της Ελλάδος.

Η ανακοίνωση της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας για το περιστατικό έχει ως εξής:

"Με αφορμή την επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να διαπιστωθεί αν τηρείται ο νόμος για....
τις αποκλειστικές νοσοκόμες και τη «μαύρη» εργασία, τα ορφανά του Στάλιν (ΚΚΕ και οι. δορυφόροι του, ΠΑΜΕ και κάποιο ολιγομελές «Σωματείο Εργαζομένων») εξέδωσαν παραπλανητικές ανακοινώσεις για «τραμπουκισμούς» κ.τ.λ. και καλεί τον λαό να μας. απομονώσει. Επίσης, οι ορκισμένοι εχθροί του ελληνικού λαού, δηλώνουν ξεδιάντροπα πως «η υγεία είναι για όλους, άσπρους, μαύρους, κίτρινους, έχουν δεν έχουν άδεια παραμονής». Ξέχασαν να γράψουν, όμως, πως η. λυπητερή είναι μόνο για τα. κορόιδα, τους Έλληνες, γιατί οι λαθρομετανάστες δεν πληρώνουν φράγκο, ενώ κάποιοι απ' αυτούς κλέβουν και το ψωμί των Ελλήνων! Τέλος, το κόμμα που με ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ φύλαγε τη βουλή από την οργή του λαού όταν ψηφίζονταν τα Μνημόνια της δυστυχίας μας, αναγκάζοντας ως και τον Άδωνι-«Μπουμπούκο» να τους επαινέσει δημοσίως («Ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»), απαίτησε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να πάρει θέση για το ζήτημα. Και λίγο αργότερα, η διορισμένη από τους Βενιζελο-σαμαρο-κουρέληδες διοίκηση του Νοσοκομείου συμμορφώθηκε και πήρε θέση, κατά της Χρυσής Αυγής βεβαίως. Μια ακόμη απόδειξη ότι οι κουκουέδες είναι το μακρύ χέρι του συστήματος που μας ρουφάει το αίμα με το καλαμάκι! 
(ΥΓ) 1: Όσο για την απειλή τους: «Να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο νοσοκομείο», τη γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια. Θα πηγαίνουμε όπου θέλουμε κι άμα τους βαστάει ας έρθουν να μας εμποδίσουν!
(ΥΓ) 2: Ανακοίνωση εις βάρος μας εξέδωσαν και τα ορφανά του Τσαουσέσκου (ΔΗΜΑΡ ή ΡΗΜΑΔ, γιατί τα έχουν κάνει όλα ΡΗΜΑΔιό). Χρειάζεται απύθμενο θράσος για να θέλουν να βγούνε κι από πάνω εκείνοι που βάζουν φόρους και χαράτσια στον ελληνικό λαό! 
(ΥΓ) 3: Η διοίκηση του Νοσοκομείου έχει λόγους να μην επιθυμεί την εφαρμογή της νομιμότητας και την πάταξη της «μαύρης» εργασίας; Και αν ναι ποιους;
Η παραπάνω ανακοίνωση μας στάλθηκε σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ και αναμένουμε την δημοσίευση της, ειδικότερα από τις εφημερίδες που αναρτήσανε τις ανακοινώσεις του ΚΚΕ και της ΡΗΜΑΔ"


Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/kommata/item/25015-xrisi

2 σχόλια:

  1. Επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι τα γεγονότα, τα πράγματα έγιναν ως εξής :

    Το κλιμάκιο των 10 Συναγωνιστών, με επικεφαλής τον βουλευτή μας Δημήτρη Κουκούτση, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας το βράδυ της Δευτέρας.

    Σκοπός των Συναγωνιστών ήταν να ελέγξουν εάν απασχολούνται παράνομες αλλοδαπές "αποκλειστικές", μετά από καταγγελίες ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ αποκλειστικών.

    Η επίσκεψη αυτή δεν κράτησε πολύ - ούτε μισή ώρα - και οι Συναγωνιστές βγήκαν από το νοσοκομείο.

    Στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου βρέθηκαν μπροστά σε 20-30 γύφτους, οι οποίοι ήταν εκεί για "συμπαράσταση" σε κάποιον τραυματισμένο ομόφυλό τους.

    Με την γνωστή προκλητικότητα και το θράσος που τους διακρίνει, οι γύφτοι άρχισαν να φωνάζουν και να χειρονομούν κατά των Συναγωνιστών φωνάζοντας "έξω οι ρατσιστές" , "παλιοφασίστες" κλπ κλπ.

    Έμαθαν βλέπετε και οι γύφτοι τι σημαίνει "φασισμός" !

    Οι Συναγωνιστές έμειναν ψύχραιμοι και ο Συναγωνιστής Κουκούτσης απάντησε καταλλήλως στους γύφτους ότι είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ, και ΔΕΝ τους θεωρούμε Έλληνες.

    Ακολούθησαν διαπληκτισμοί, αλλά κατέφτασε η Αστυνομία και το πράγμα σταμάτησε εκεί.

    Όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν από τους θλιβερούς δημοσιογραφίσκους και τους ψευτοσυνδικαλιστές του ΠΑΜΕ περί "τραμπουκισμών" και "εισβολής" χρυσαυγιτών είναι παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΑ ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών