Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 10, 2013

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ (ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ «ΑΡΑΠΗ» ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ)

KENTRO
Στο… ταψί χορεύουν τη συγκυβέρνηση των Αντωνάκη και κόντε Δένδια οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» και οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡCIA.
Όλα άρχισαν από «απόπειρα αυτοκτονίας» (με ή χωρίς εισαγωγικά, η ΕΛΑΣ δεν ενημερώνει αν ήταν πραγματική ή «μαϊμού») τριών λαθρομεταναστών του κέντρου κράτησης στην Αμυγδαλέζα. Ο ένας, λέγεται πως χαρακώθηκε με γυαλί, ο άλλος πως ήπιε ένα… σαμπουάν (πάντως μια παλιά διαφήμιση σαμπουάν έλεγε: μην το πιείτε, λουστείτε…) κι ένας τρίτος επιχείρησε να κόψει το λαιμό του με ένα γυαλί, αλλά άγνωστο γιατί δεν το κατάφερε.
Οι «αλληλέγγυοι» μιλάνε για.....
απεργία πείνας «εκατοντάδων μεταναστών» (800 από τους 1.500, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ) στην Αμυγδαλέζα, και ότι η απεργία πείνας επεκτείνεται και στα υπόλοιπα κέντρα κράτησης. Κατά πάσα πιθανότητα, τα εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των λαθρομεταναστών στο κέντρο κράτησης της Κορίνθου προήλθαν από το ότι οι φίλοι των «αλληλέγγυων» εμπόδιζαν τους υπόλοιπους να πάρουν φαγητό.
Χθες, την Αμυγδαλέζα επισκέφτηκαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου και Δημήτρης Τσουκαλάς, οι οποίοι εξέφρασαν την… αλληλεγγύη τους στους «κατατρεγμένους κ.τ.λ.». Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε και ανακοίνωση, στην οποία ζητά να γίνουν… ανοικτά τα κέντρα κράτησης, κάτι δηλαδή σαν… ξενοδοχεία: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ζητά να σταματήσει το.................

συνέχεια στο ΕΤΗΝΙΚΙΣΜΟΣ

8 σχόλια:

  1. Εγω ειμαι υπερ της απεργιας πεινας ...Ευχομαι να συνεχισουν μεχρι τελικης πτωσεως .... Οχι τιποτε αλλο αλλα οι καιροι ειναι δυσκολοι οικονομικα ...Να κανουμε και οικονομια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πίσω στις κ@λοχώρες σας ρε βρωμιάρηδες που εισβάλατε στην Ελλάδα και θελετε και δικαιώματα. Και να πάρετε μαζί σας και τα φιλαράκια σας τους τσιριζαίους, τους κουκουέδες, τους κουρέληδες και τους λοιπούς "ανθρωπιστές - αντιφασίστες". Ουστ απο εδω ρε ανθυποπίθηκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλτους σε ένα ανεμοπλάνο και όταν έχει δυτικό άνεμο άφησε τους πάνω απο τα σύνορα με την τουρκία... προσγείωσε το με ραδιοζεύξη (μη μας λένε κιόλας δολοφόνους) και περίμενε στα σύνορα με τα πολυβόλα και τις νάρκες.
    Τα λέω αυτά γιατί η Τουρκία ως γνωστό δεν τους δέχετε πίσω, τους στέλνει καλά καλά σε συνεργασία με το αδερφοποιημένο προς αυτή Πακιστάν και μετά το παίζει τρελίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://lougantina.blogspot.com/2013/01/blog-post_8715.html
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/12/blog-post_666.html
    http://syrizasos.blogspot.gr/
    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6582.html


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑ`Ι`Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΕΡΕΖΑ!!Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ!!ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ!!!ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙ??ΤΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΛΙΑ?Η ΦΕΝΤΕΡΑΣΙΟΝ? ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ?ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΣΤΟΚ?Η ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ?[ΝΔ]* Η ΕΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γιατί να μη θέλει ξενοδοχεία ο ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που θα πληρώσει τον ξενοδόχο; θα βάλει τους νοικοκύρηδες να πληρώσουν, αυτούς τους στενόμυαλους και αντιπαθητικούς τύπους που μιλάνε για πατρίδες και προγόνους, και δεν έχουν μυηθεί οι δυστυχείς στην γκλαμουράτη υπερκουλτούρα του πισωγλεντζέδικου σεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχαχα θελουν ΑΡΑΠΗ-δουλο για τις δουλειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΥΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑ? ΟΙ ανωμαλαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών