Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 28, 2013

Απελπισία του συστήματος από τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής: "Μοιάζει με εφιάλτη, σαν να τρέχεις μέσα σε λαβύρινθο και να πέφτεις συνεχώς πάνω σε τοίχους"!

Τα’ χουν χάσει οι καημένοι οι συριζαίοι –και όχι μόνον αυτοί- από την διαρκή άνοδο της Χρυσής Αυγής και ψάχνουν να βρουν που οφείλεται. Κι άλλος λέει το κοντό του, κι άλλος το μακρύ του. Κάποιος Γιώργος Ανανδρανιστάκης, που γράφει στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ και το παίζει (ανεπιτυχώς)… πνευματώδης, το βρήκε το… «κουμπί της Αλέξαινας» (που λέμε): «Το αίμα της Μανωλάδας έθρεψε τη Χρυσή Αυγή», επιγράφεται το άρθρο-παραλήρημά του. Για λόγους ψυχαγωγίας σας παραθέτουμε ένα μέρος του:

«Σηκώθηκαν οι...
καραμπίνες στη Νέα Μανωλάδα, έφυγαν τα σκάγια, τραυμάτισαν τριάντα Μπαγκλαντεσιανούς εργάτες, έφριξαν ακόμη και οι πέτρες, γίναμε πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ και ποιος κέρδισε πολιτικά από όλο αυτό; Κέρδισε, δυστυχώς, δυστυχέστατα, η Χρυσή Αυγή, που μέσα σε ένα μήνα αύξησε την εκλογική της επιρροή από το 11% στο 13%. Εκατόν σαράντα χιλιάδες άνθρωποι είδαν τους πυροβολημένους εργάτες και αποφάσισαν να ψηφίσουν τους ναζί! Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό, μας πληροφορεί ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας VPRC, που διεξήγαγε τη δημοσκόπηση για τον «105,5 Στο Κόκκινο». Κάθε φορά που γίνεται κάτι ακραίο, η Χ.Α. ενισχύεται δημοσκοπικά. Ενισχύθηκε όταν ο Κασιδιάρης τραμπούκισε την Κανέλλη και τη Δούρου, ενισχύθηκε ακόμη και όταν ο Παππάς ούρησε στο Mega. Μοιάζει με εφιάλτη, σαν να τρέχεις μέσα σε λαβύρινθο και να πέφτεις συνεχώς πάνω σε τοίχους».

Σύντροφοι περαστικά σας (και με το… μαλακό στους τοίχους, μπορεί να χτυπήσετε τα κεφάλια σας, να πάθετε αμνησία και μετά να γίνετε κι εσείς εθνικιστές)!

πηγή

5 σχόλια:

  1. Κοπανημένο το έχει το κεφάλι του. Αλλά από μικρό και από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε να πνιγειτε ανθελληνες του κερατα που εχετε κανει την προπαγανδα και τον μισελληνισμο επαγγελμα!!!Μεχρι ποτε,μεχρι ποτε.Δεν παει αλλο, η συμβιωση μαζι σας δεν αντεχεται πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε να πνιγειτε ανθελληνες του κερατα που εχετε κανει την προπαγανδα και τον μισελληνισμο επαγγελμα!!!Μεχρι ποτε,μεχρι ποτε.Δεν παει αλλο, η συμβιωση μαζι σας δεν αντεχεται πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα!
    Όντως ΕΦΙΑΛΤΗΣ εβραιομπολσεβικοι, είδατε τελικά που ο κόσμος σιγά σιγά καταλαβαίνει πόσο "αντικαθεστωτικός" υπήρξε ο μαρδοχαικος σας ΕΣΜΟΣ τόσα χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και που να δείτε τι εφιάλτης θα γίνει για ολα τα ανθελληνικά γουρούνια η κυβέρνησις της Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών