Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 17, 2013

Ξαναχτύπησε ο ανθέλληνας "περιούσιος" "Κόκκινος Ντάνι" και ζήτησε από τους Ευρωπαίος την Ένωση της Κύπρου με την Τουρκία για να έρθει η....ανάπτυξη!!!!

Πιστό σκυλί του εξισλαμισμού της Ευρώπης, αλλά ταυτόχρονα Σιωνιστής
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να μην ξεχνιόμαστε μιλάμε για τον άνθρωπο που ονομάζει τα Σκόπια "Μακεδονία", ζητά να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή κατόπιν εντολής του εργοδότη του Soros, και φυσικά επειδή το ελληνόφωνο καθεστώς βρίθει από αγάπη για τους ανθέλληνες έχει άριστες σχέσεις με τον Σαμαρά και τον Κουββέλη, έχει βραβευτεί από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και φυσικά τα ελληνικά ΜΜΕ θριαμβολογούν για τη στήριξή του στο "ελληνικό πρόβλημα χρέους".
Για τα ελληνοτουρκικά βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο εβραίος "κόκκινος Ντάνι" εμπλέκεται καθώς στο παρελθόν είχε υποστηρίξει την μείωση των εξοπλισμών και την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Και μια σημείωση...Κάτι μας λέει ότι σε πολλά από αυτά που είπε ο eco friendly παιδόφιλος θα συμφωνούσε και ο Άδωνις Γεωργιάδης...

Αντιγράφουμε από το in.gr
Στην βάσανο σκληρών ερωτήσεων ευρωβουλευτών για το κυπριακό μνημόνιο υπεβλήθη ο ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν, ο οποίος παραδέχτηκε ότι υπήρξαν λάθη στην δανειακή σύμβαση. Αίσθηση προκάλεσε παρέμβαση του ευρωβουλευτή των Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο οποίος έψεξε τους ευρωπαίους, επειδή δεν.....
πίεσαν για την επανένωση της Κύπρου, ώστε να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη μέσω στενότερων εμπορικών δεσμών με την Τουρκία.
Μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωπαΐκου Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Ολι Ρέν είπε ότι η συμφωνία θα βοηθήσει την Κύπρο να προχωρήσει σε πορεία βιώσιμης ανάπτυξης.
Επισήμανε πως από τις εξελίξεις στην Κύπρο οι χώρες της Ευρώπης έχουν πάρει δύο μαθήματα: το ένα είναι η ανάγκη διασφάλισης των καταθετών και το δεύτερο η ανάγκη τραπεζικού ελέγχου, προκειμένου να αποτρέπονται τέτοιες κρίσεις.
Ο Ολι Ρέν δεσμεύθηκε ότι η Κομισιόν θα στηρίξει την Κύπρο όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά, τόσο με την αξιοποίηση των κοινοτικών διαθέσιμων πόρων, όσο και με την παροχή τεχνικής βοήθειας.
Από την πλευρά τους οι ευρωβουλευτές άσκησαν σκληρή κριτική στους εταίρους για την δανειακή σύμβαση της Κύπρου. Ο Ζαν Πολ Γκοζ (ΕΛΚ, Γαλλία) δήλωσε ότι η φρικτή πολιτική επικοινωνίας του Eurogroup έπαιξε κεντρικό ρόλο στο όλο φιάσκο. Κατηγόρησε επίσης τα θεσμικά όργανα της ΕΕ ότι δεν ήταν επαρκώς προετοιμασμένα και τις κυπριακές τράπεζες ότι ανέλαβαν πολύ μεγάλους κινδύνους.
Ο Χάνες Σβόμποντα (Σοσιαλιστές, Αυστρία) επέκρινε το Συμβούλιο και ιδιαίτερα τη Γερμανία για συμπεριφορά «σχεδόν αποικιοκρατική». Κάλεσε επίσης την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διαλύσει την τρόικα.
Ο Γκι Φέρχοφστατ (Φιλελεύθεροι, Βέλγιο) δήλωσε ότι είναι σημαντικό να μάθουμε τι ακριβώς πήγε στραβά, προσθέτοντας ότι η ΕΚΤ, η τρόικα και ο πρόεδρος του Eurogroup έχουν να απαντήσουν σε δύσκολες ερωτήσεις. Εάν δεν δοθούν αυτές οι απαντήσεις, τότε το Ευρωκοινοβούλιο θα πρέπει να συστήσει μια εξεταστική επιτροπή, προσέθεσε ο κ. Φέρχοφστατ.
Αίσθηση προκάλεσε η θέση του Ντανιέλ Κον Μπεντί (Πράσινοι, Γαλλία), ο οποίος κατηγόρησε την ΕΕ ότι δεν επέμεινε στην επανένωση της Κύπρου, καθώς κάτι τέτοιο θα άνοιγε τον δρόμο σε τουρκικές επενδύσεις στο νησί.

2 σχόλια:

  1. Επίτιμο Διδάκτορα της Νομικής Σχολής τον αναγόρευσαν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών πέρυσι. Ο πρύτανης ήταν παρών στην τελετή και κάποια καθηγήτρια εγκωμίασε το έργο του και την προσφορά τού Κοέν, τον οποίο έβγαλαν φιλέλληνα. Η ανωμαλία και η σαπίλα επεκτείνεται. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να φέρει τα ποτάμια του Ηρακλή για να ξεπλύνει τον τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον θα γουστάρει το...οθωμανικό κι αυτός, αν κρίνω από την πουστοφάτσα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών