Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 22, 2013

Η Χρυσή Αυγή ζήτησε να ξαναγίνουν παρελάσεις με μηχανοκίνητα άρματα...Το Υπουργείο απάντησε πώς είναι....δαπανηρή μια τέτοια κίνηση!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η εικόνα των αρμάτων να παρελαύνουν δεν θα προκαλούσε μόνο φόβο στις ψυχές και τις καρδιές των εξωτερικών εχθρών μας, αλλά πολύ περισσότερο στους εσωτερικούς καθώς θα φούσκωνε με υπερηφάνεια τους Έλληνες. Με αυτό συναίσθημα ήταν βέβαιο ότι θα άκουγαν τα αρχέτυπα φυλετικά τους ένστικτα που θα τους οδηγούσαν με πίστη στο Κίνημα της Αναγέννησης του Έθνους..Το Εθνικιστικό. Αυτό τρέμουν, αυτό φοβούνται και κάθε τι που θα το ενίσχυε θα φροντίζουν να το...εξαφανίζουν!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ζήτησε να επανέλθουν τα μηχανοκίνητα στις παρελάσεις των εθνικών επετείων. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος, επιχειρηματολογώντας για την επαναφορά των μηχανοκίνητων στρατιωτικών τμημάτων στις παρελάσεις, ανέφερε, ότι ''Εμάς μας αρέσει ο ήχος της ερπύστριας στην άσφαλτο και το καυσαέριο των τανκ'' μια θέση που βρίσκεται σύμφωνη την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που θέλουν να βλέπουν τα άρματα μάχης στις παραλέσεις.
Το defencenet.gr, αποκάλυψε το Σάββατο ότι.....
η παύση συμμετοχής των μηχανοκίνητων στις παρελάσεις των εθνικών επετείων συνδέεται με το ότι μετά την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας το 2010 με την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου οι τότε κυβερνώντες φοβήθηκαν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για κίνημα.
Κάποιοι γνωρίζοντες απόστρατοι αξιωματικοί του περιβάλλοντος του Γ.Παπανδρέου φρόντισαν να τον ενημερώσουν το 2010 για "τους κινδύνους" που είχε μια ενείχε μια ενέργεια και έτσι  έλαβε απόφαση ο ίδιος ο Γ.Παπανδρέου να καταργηθούν τα μηχανοκίνητα από τις παρελάσεις...
Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Καράμπελας, εξήγησε ότι η συμμετοχή των μηχανοκίνητων τμημάτων σε κάθε παρέλαση κοστίζει 2,357 εκατομμύρια ευρώ.
 
Και πρόσθεσε «Δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία μηχανοκίνητων τμημάτων. Είναι αρκετή αυτή των πεζοπόρων τμημάτων για τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις. Ο παράγων είναι ο Έλληνας μαχητής και ο χειριστής των μέσων και όχι τα μέσα. Αυτά, σε συνδυασμό με το όχι ευκαταφρόνητο κόστος στην παρούσα συγκυρία, δικαιολογούν λιτές παρελάσεις με διοχέτευση των ποσών αυτών σε σημαντικότερους τομείς  εκπαίδευσης».
 
Στην πραγματικότητα το κόστος συμμετοχής των μηχανονικήτων είναι πολύ μικρότερο: Κάπου 100.000 ευρώ τα καύσιμα και ένα άλλο ποσό που δεν υπερβαίνει τιος 300.000 ευρώ για μεταφορά τους από τις διάφορες μονάδες...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Τα τεθωρακισμένα στις παρελάσεις είναι δαπανηρά.

    Το τζαμί στην Αθήνα δεν είναι δαπανηρό ;;

    Φέρτε ΤΩΡΑ τα τεθωρακισμένα !

    ( Και όχι μόνο για παρελάσεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξανααφήνουν αυτοί άρματα νά βγούν στίς παρελάσεις ??? Ο Φόβος φυλάει τά έρημα ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών