Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 22, 2013

Real news και Καθημερινή λασπολογούν μέσω γελοιο(τητας)γραφίας την Χρυσή Αυγή


Real news και Καθημερινή λασπολογούν μέσω γελοιο(τητας)γραφίας την Χρυσή Αυγή

Τον εαυτό τους στην υποκρισία και στην γελοιότητα έχουν ξεπεράσει τον τελευταίο καιρό τα αργυρώνητα ΜΜΕ και τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου στην προσπάθειά τους να συνδέσουν τα γεγονότα στην Μανωλάδα με την Χρυσή Αυγή. Αν υπήρχε έστω η υπόνοια ότι οι δράστες της επίθεσης στους λαθρομετανάστες είχαν οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή ή είχαν έστω περάσει απέξω από κάποιο γραφείο του Λαϊκού Συνδέσμου, το υπουργείο Προ - Πο θα προχωρούσε σε ένα δίχως άλλο επικοινωνιακό αντιρατσιστικό σόου με μπλουζάκια, φυλλάδια, κονκάρδες της Χρυσής Αυγής και ό, τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο αρρωστημένος νους κάποιων επίορκων.
Επειδή όμως γνωρίζουν καλά πως.....
η Χρυσή Αυγή είναι κάθετα αντίθετη στην "μαύρη" εργασία, στην δουλεία και στα μεροκάματα στους λαθρομετανάστες που στερούν την δουλειά από τον Έλληνα εργάτη, τήρησαν σιγήν ιχθύος. Κάποιοι όμως ακόμα και σε αυτό το πασιφανές συμβάν που δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, καθώς δεν νοείται Χρυσαυγίτης που να δίνει δουλειά σε λαθρομετανάστες, θέλησαν μέσω γελοιογραφίας ή μάλλον καλύτερα μέσω γελοιότητας να εμπλέξουν και την Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, στην σημερινή Real News ο σκιτσογράφος Δημήτρης Γεωργοπάλης εμφάνισε με μία κατάπτυστη και παραπλανητική γελοιογραφία τον δράστη ως Χρυσαυγίτη για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει ο σκιτσογράφος Ηλίας Μακρής με ένα σκίτσο στην "Καθημερινή" της Παρασκευής.
Ξέχασαν όμως όλοι αυτοί πως οι δουλέμποροι - δράστες στην Μανωλάδα ήταν οπαδοί του ΠΑΣΟΚ. Κι όπως δήλωσε πρόσφατα και ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα απευθυνόμενος σε όλους αυτούς που απεργάζονται σχέδια για να βγάλουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου: "Να τεθεί το ΠΑΣΟΚ εκτός νόμου"!  

3 σχόλια:

  1. Νομίζω οτι η μπόχα απο αυτα τα κόπρανα ειναι αναμενόμενη.
    Απλως το μόνον που μπορεί να κανει η Χρυσή Αυγή πλέον ειναι αντίστοιχα σκίτσα με τους δεκάδες νεκρους Ελληνες απο εισβολείς, τους οποίους ενθαρρύνουν και ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΝ εμφανώς ολα τα καθεστωτικά μπολσεβικο-καπιταλιστικα κόμματα και τα μιντια τους.
    Μόνον αυτη μπορεί να ειναι η απάντηση, διοτι οι Έλληνες θρηνουν νεκρούς πράγματι και διοτι το αίσχος και η βρωμιά των καθεστωτικών αυτών ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ δεν εχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρίξαν καί εκεί τόν οβολόν τους οί Οβριοι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν αναμενόμενο ότι θα προσπαθούσαν να συνδέσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τα γεγονότα της Μανωλάδας.

    "Ξεχνούν" βεβαίως ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φωνάζει ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ και ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ.

    "Ξεχνούν" επίσης να αναφέρουν ότι οι πιστολέρο ήταν γνωστά κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ.

    Αν νομίζουν ότι έτσι θα κάνουν τους Έλληνες να συμπαθήσουν τα λαθρο-ΟΡΚ, είναι γελασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών