Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 15, 2013

ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

4073849876
Τον Γερμανό ευρωβουλευτή του αριστερού κόμματος Die Linke (διαδόχου του Κ.Κ. Ανατολικής Γερμανίας, του Τείχους του Αίσχους και της Στάζι), Λόταρ Μπίσκι, φιλοξενεί αυτές τις ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Ρόζα Λούξενμπουργκ, του ΣΥΡΙΖΑ, οργανώνει σειρά κινηματογραφικών προβολών με το θέμα που τους… καίει («Βλέμμα στο φασισμό»). Οι προβολές άρχισαν την προηγούμενη Τετάρτη με την ταινία «Ο αληθινός φασισμός», του εβραίου- σοβιετικού σκηνοθέτη Μιχαήλ Ρόμμ, με εισηγητή τον Μπίσκι.
Ο λεγάμενος έδωσε και συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ και προέτρεψε τους συριζαίους συντρόφους σε…
αντιφασιστικό αγώνα με το «καλημέρα»: «Η Ιστορία μας δίνει ένα ξεκάθαρο μάθημα: Αντισταθείτε στον φασισμό από την αρχή, από την πρώτη μέρα — μετά θα είναι αργά!».
Ποιος, όμως, είναι ο Λόταρ Μπίσκι; Ιδού το βιογραφικό του: «Το 1995, ανακαλύφθηκε ότι Bisky ήταν ένας πρώην πληροφοριοδότης της Στάζι. Τα αρχεία της Στάζι σχετικά με τη σύζυγό του, αναφέρονται στις δραστηριότητες του ως πληροφοριοδότη. Μεταγενέστερες έρευνες αποκάλυψαν ότι Μπίσκι είχε καταχωρηθεί με τη Στάζι με τις κωδικές ονομασίες Bienert από το 1966 και Klaus Heine από το 1987. Ο Lothar Bisky, επίσης, περιγράφεται στα αρχεία Στάζι ως «zuverlässig” (αξιόπιστος), το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης για έναν πληροφοριοδότη.
Όταν προήχθη ο Bisky, η Hauptverwaltung O Aufklarung της Στάζι εξέδωσε μια ανακοίνωση, όπου ο Μπίσκι είχε χαρακτηριστεί ως “ένας αξιόπιστος σύντροφος, που ακολουθεί αυστηρά τις εντολές και είναι πάντα ειλικρινής με το Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας (Στάζι)”.».
Να τον χαίρονται οι συριζαίοι σύντροφοί του! 

ΠΗΓΗ: ETHNIKISMOS.NET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών