Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 09, 2013

Μόνο έναν αλβανό συνέλαβαν για την επίθεση των ακροαριστερών στην Πάτρα!

Η ΕΛ.ΑΣ. υποθάλπει τις εγκληματικές συμμορίες των αλλοδαπών και της άκρας αριστεράς

Το αριστερίστικο παρακράτος ξαναχτύπησε στην Πάτρα. Για δεύτερη φορά μία επιχείρηση, γίνεται στόχος των καθαρμάτων της άκρας αριστεράς, σε μία ώρα που θα μπορούσαν να έχουν συμβεί τα χειρότερα, αφού την ώρα της επίθεσης οι περισσότεροι εκ των πελατών ήταν οικογενειάρχες με ανήλικα παιδιά.

Τα θρασύδειλα αποβράσματα με πέτρες και...
τσιμέντα διέλυσαν στην κυριολεξία το κατάστημα, καθώς και παρακείμενα αυτοκίνητα πολιτών, και αφού έκαψαν κάδους απορριμμάτων, τράπηκαν σε φυγή. Η ΕΛ.ΑΣ., ισχυρίζεται στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ότι απέτρεψε περαιτέρω επεισόδια. Ισχυρίζεται ότι προέβη σε περιορισμένη ρίψη χημικών, καθώς και σε δεκαοκτώ προσαγωγές, εκ των οποίων η μία μετετράπη σε σύλληψη, συγκεκριμένα ενός αλβανού ο οποίος είχε μάλιστα αποφυλακισθεί πρόσφατα για το αδίκημα της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Να ήταν μόνο αυτό, κύριοι της ΕΛ.ΑΣ., που πλέον δεν μπορείτε να καλύψετε ούτε την ανικανότητα σας, ούτε τίποτα. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Και εσείς; Τι κάνατε; Κατεβάσατε αστυνομική δύναμη στο πεζοδρόμιο, ρίξατε χημικά και τι κάνατε; Μαζέψατε δεκαοκτώ και με μία σύλληψη, μία και μόνο, του αλβανού για διατάραξη κοινής ειρήνης. Τίποτα άλλο δηλαδή δεν συνέβη κατά την ΕΛ.ΑΣ. Ούτε φθορές ξένης ιδιοκτησίας, ούτε εμπρησμοί, ούτε διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς. Και βέβαια, δεν υπήρχε συγκροτημένη ομάδα, δομημένη με διαρκή δράση από τρία ή περισσότερα πρόσωπα που δρουν από κοινού.

Κύριοι της ΕΛ.ΑΣ., θερμά συγχαρητήρια. Ο μισός Ποινικός Κώδικας πέρασε μπροστά σας. Κακουργήματα επί κακουργημάτων. Το ότι δείχνετε ανοχή προς τους εγκληματίες της άκρας αριστεράς, είναι γεγονός. Γεγονός επίσης είναι ότι δεν μπορεί να σας εμπιστευθεί κανείς πλέον την ασφάλεια και την περιουσία του. Και μια και πιάσαμε κάπως τις ποινικές διατάξεις, κύριοι της ΕΛ.ΑΣ., ας μην ξεχνάτε και άλλη μία: την παράβαση καθήκοντος.

πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών