Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 09, 2013

"Κόπηκαν" οι "σύντροφοι" του ΠΑΜΕ από εθελοντική αποστολή στη Βόρεια Κορέα....λόγω βάρους!!!

PAME654
Όπως είναι γνωστό, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη ένταση στη χερσόνησο της Κορέας, ενώ η Βόρεια Κορέα κάλεσε όλες τις ξένες πρεσβείες στην Πιονγκγιάνγκ να απομακρύνουν το προσωπικό τους μέχρι τις 10 του μηνός! Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, η Βόρεια Κορέα μετέφερε με τρένο, στην αρχή της εβδομάδας, δύο πυραύλους Musudan μεσαίου βεληνεκούς προς την ακτή και τους εγκατέστησε σε δύο οχήματα εξοπλισμένα με σύστημα εκτόξευσης. Ο πύραυλος Musudan, ο οποίος αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά κατά τη.....
διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης τον Οκτώβριο του 2010, διαθέτει, θεωρητικά, βεληνεκές 3.000 χιλιομέτρων και την ικανότητα να πλήξει την Νότια Κορέα και την Ιαπωνία. Το βεληνεκές του μπορεί να φθάσει τα 4.000 εάν έχει ελαφριά γόμωση και, κατά συνέπεια, έχει θεωρητικά την ικανότητα να πλήξει το νησί Γκουάμ στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου βρίσκονται σημαντικές αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις.
Κι ενώ τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, στην πρεσβεία της Βορείου Κορέας στην Αθήνα, παρουσιάστηκε μια ομάδα από 2οαριά… μοσχαναθρεμμένα μέλη του ΠΑΜΕ, που τους έστειλε το κόμμα ως… εθελοντές. Μετά από μια σύντομη εξέτασή τους από συντρόφους ειδικούς της πρεσβείας, οι Παμίτες απορρίφθηκαν διότι είναι… ευτραφείς και ως εκ τούτου κρίθηκε ότι δε μπορεί η Λ.Δ. της Κορέας να τους ταΐζει και μάλιστα τζάμπα! Γιατί όπως είπε κι ένας Κορεάτης σε σύντροφό του: «αυτοί δεν κάνουν ούτε για ζήτω»! 

πηγή

2 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ???ΠΟΥ ΝΤΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ???Ε ΡΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!! Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ???ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΒΑΛΕ ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ!!!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΝΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ ΟΤΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ [ΑΥΤΟΥΣ ]ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!!!ΣΕΜΝΑ ΝΙΚΟ ΣΕΜΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιποτα κρατικοδιαιτοι κοπριτες θα ηταν.... Θελανε να πανε και εθελοντες ...Αυτοι ουτε για χ@σιμο στο μπανιο δεν μπορουν να πανε ....Στη Β.Κορεα θα πηγαιναν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών